- Beğeni sayısı
- 2,069
- PG Nakit
- 975
- RPG Karakteri
- Carlito
Dostoo ban gelir belki diye sansür attık lapizzi? picci?
Dostoo ban gelir belki diye sansür attık lapizzi? picci?
@keka sırf bu adam sussun diye kemeri başkasına vermelisin.
Abi yine her şov beni yanan masalara mı fırlatacaksınız.aschentef gelecek abi ekibe sakin ya şovu cıkarırız yarına cody debut pgwc + whc cash in var haberiniz olsun
Liv Morgan meteor atacaksa kabul.aschentef gelecek abi ekibe sakin ya şovu cıkarırız yarına cody debut pgwc + whc cash in var haberiniz olsun
Yarın şova gel cnm.![]()
-Chairman, tarihin en büyük ana kemer şampiyonunun korkusundan şovları iptal etmeye başlamış. PGW'nun son WHC'si resmileşti.
@keka aşentef geliyor dedi de bu kadar hızlı beklemiyordum.Yarın şova gel cnm.![]()
7 tane üst üste Cross Rhodes mu vuruluyor yarın ne oluyor?@keka aşentef geliyor dedi de bu kadar hızlı beklemiyordum.
@jaques’in kartel hamlesine karşılık Cody, “kulun bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı var” diyerek Ulubatlı Hasan modu açacakmış. Kartelin tuttuğu tetikçiler Cody’e 5 el ateş ettikten sonra anime flashback’i tadında babası ile sohbetini anımsayacak ve Garzaları ve karteli ortadan kaldıracak. Kemeri 2500 gün tutması bekleniyor.7 tane üst üste Cross Rhodes mu vuruluyor yarın ne oluyor?