Güreşin Artık Sarmaması

Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Konular
7
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
Güzel bir hikaye olsa aslında sarar. En sevdiğimiz dönemler genelde gerçek yaşanmış olayların hikayeye dönüştürülmesiyle çıkmıştır hep. CM Punk cidden kontratını uzatmak istememiş WWE'den gitmek istemişti ve bundan bir hikaye çıktı. Şimdi benim gördüğüm pek hikaye yok WWE'de. Bloodline fena bir hikaye değildi Jey Uso bence Roman'ı yenen adam olmalıydı çünkü doğal bir hikaye gelişmişti ve sonucu buydu aslında. Ama yanlış zamana denk geldi. Kardeşiyle feudu da Wrestlemania'ya saklamak istediler sanırım tam bilmiyorum o yüzden Jey RAW'a geçti ve RAW'da müthiş bir babyface bolluğu yaşanıyor. Kevin Owens o yüzden belki de Smackdown'a geçti. Jey ile Sami'nin babyface oluşu inanılmaz doğal bir süreç olarak gelişti ve geriye dönüşü kısa vadede imkansız, Cody desen şirketin yüzü oldu artık, Rollins de doğal bir süreçle babyface oldu. Bu kadar babyface'e karşılık onlara denk bir heel kadrosu yok. Drew McIntyre acilen heel olmalı mesela ama o da yeter mi bilmiyorum. RAW'ın büyük sıkıntısı bu şu anlık benim gözümde. CM Punk ile Randy Orton'ın ikisinin de heel olarak dönmesi dengeyi sağlayabilir anca ama o kadar hikayeyi de kim yazacak ben bilemiyorum. :D Smackdown biraz daha rahat RAW'a göre o yüzden Smackdown daha iyi gidiyor. Ama orada da izlenilesi bir hikaye yok.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,082
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Valla pandemide bile götürdüler. Hatta tam tersi olarak gelirleri arttı diye biliyorum. Profesyonel güreş sektörü kritik bir eşiği aştı. Bundan sonra katlanarak izlenirler ve asla eskisi yaşam mücadelesi vermezler. Kaygının yokluğu da gelişimlerini engelliyor. Kendilerini yormuyorlar. Hikayelere odaklanmıyorlar.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: