Süper Lig 12. Hafta | Galatasaray - Hatayspor

Konular
213
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
330
Bashiru ile maça kurduğu üstünlük... Kendisine ayrı hayranız da Volkan Hocanın transfer politikasın da ne kadar başarılı olduğunu bu maç gösterdi. Hala kadro tercihlerini çok beğenmiyorum ama

Volkan Hocayla foto çekindiğim gün muhtmelen odasına giderken bana el sallamıştı buda böyle bir Info...

Konular
213
Beğeni sayısı
1,009
PG Nakit
330
Bu arada maç sonucuna sevinen renkdaşlarımı sadece Galatasaray maçlarını değil Hatay'ın her maçını izlemeye çağırıyorum. Hatayspor hepimizin şahsi meselesi olmalı.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Bizim 8 maçtır yenilmemis haliyle darmaduman ettiğimiz Hatayspor'a akan oyundan golleri yok gene her zamanki gibi. Icardi ve Muslera'nın iğneyle oynaması skor tabelasına yazılsa 3 2 kazanıyordu GS onu es geçmemek lazım. Yarın liderligi alıp muhataplarını Fenerbahçe değil Trabzonspor yapıyoruz, hadi takım.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
6
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Takım içerde, dışarda iki Bayern maçında inanılmaz bir efor sarfettiği için bu maç epey bitikti. Sol bektede Kazımcan ile bir risk alındı iki golde onun kanadından geldi söylenecek pek bir şey yok.

Fener olmayan stoper tandemi ve orta sahasıyla tam kadro Adana deplasmanında tarumar olacağı için pekte yarışı etkileyecek bir sonuç değil.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: