Güreş Sektörü Nereye Gidiyor?

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
365
Beğeni sayısı
628
PG Nakit
1,175
Bugün CJ şovuna seslide baktım. Güzel anılar kirlenmesin diye güncel işleri izlemeyi tamamen bıraktım. Evde viskimi yudumlarken Florida kayıtlarına bakarım ancak. Güreşle en fazla ilgimiz bu kadar olur.
seyrettiğim 80ler memphis güreşi kaydına discorddaki gürültü sebebiyle ara vermek zorunda kaldım, bir spor müsabakasıyla ilgili bir gelişme mi oldu

anladığım kadarıyla bir spor eğlencesi akrobatı güreş eğlenncesi maçında rakibini eğlenceli bir şekilde yenmiş, bu tarz bi şey. neyse ben izlediğim 80ler memphis şovuna ve florida kayıtlarına geri döneyim hanımlar, sizlere iyi bir gece dilerim

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,318
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
seyrettiğim 80ler memphis güreşi kaydına discorddaki gürültü sebebiyle ara vermek zorunda kaldım, bir spor müsabakasıyla ilgili bir gelişme mi oldu

anladığım kadarıyla bir spor eğlencesi akrobatı güreş eğlenncesi maçında rakibini eğlenceli bir şekilde yenmiş, bu tarz bi şey. neyse ben izlediğim 80ler memphis şovuna ve florida kayıtlarına geri döneyim hanımlar, sizlere iyi bir gece dilerim
Çok boş yapıyorsun kanka ya

Konular
213
Beğeni sayısı
1,005
PG Nakit
330

NCDJDJDKNDJDNCJDNİCNDDNKDNKXKSXKDKMDCKDKSS

Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Konular
7
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
Konuya girerken ciddi bir konu sanıp böyle uzunca bir değerlendirme yapmaya hazırlanmıştım. Ama bu hazırlık boşa gitti..

AOL muhafazakar bir yapıda olmasa WCW 2000'de bunu çoktan yapmış olurdu.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: