Kılıçdaroğlu: Sırtımda Hançerlerle Seçime Girdim

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,917
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
5 dönemdir vekil olan Özgür Ozel'le değişim mi olacak?

İkisi de aynı ki? Ben zaten KK kazansın istiyorum. KK kazansın ki neticelerini görelim. Özgür Özel kazanınca millet değişim oldu sanıp CHP'ye oy verecek. KK kazanırsa insanlar CHP'nin ne halt olduğunu anlayıp farklı alternatifler bulacaklar.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
İkisi de aynı ki? Ben zaten KK kazansın istiyorum. KK kazansın ki neticelerini görelim. Özgür Özel kazanınca millet değişim oldu sanıp CHP'ye oy verecek. KK kazanırsa insanlar CHP'nin ne halt olduğunu anlayıp farklı alternatifler bulacaklar.
Özgür Özel kazanırsa HDP, CHP'yi geçer yerel seçimde. Aleviler ve Kürtler Kılıçdaroğlu hatrina CHP basıyor. KK dışında birisi CHP'ye %20 dahi gösteremez.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,917
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Özgür Özel kazanırsa HDP, CHP'yi geçer yerel seçimde. Aleviler ve Kürtler Kılıçdaroğlu hatrina CHP basıyor. KK dışında birisi CHP'ye %20 dahi gösteremez.

CHP dediğimiz parti 1960 yılından bu yana Türk siyasetini tıkayan sağ partilere çalışan bir parti oldu. Bir dönem Ecevit karizmasıyla bu partiyi topladı ama darbe ile o da gitti. Çözüm CHP hatta MHP gibi isme oy verilen partilerin ve Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu gibi artık yaşlanmış isimlerin sahneden çekilmesidir. Bugün izlediğimiz bir tiyatrodur. Özgür Özel ile KK arasında fark yoktur. O yüzden ideolojiye göre farklı alternatifler bulmak elzemdir.

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,588
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Pfizer'ın, Novartis'in, Astra Zeneca'nın adamı Özgür Özel'i değil halkın umudu Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum bu kongrede. Bir şans daha verilmeli.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
808
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
CHP dediğimiz parti 1960 yılından bu yana Türk siyasetini tıkayan sağ partilere çalışan bir parti oldu. Bir dönem Ecevit karizmasıyla bu partiyi topladı ama darbe ile o da gitti. Çözüm CHP hatta MHP gibi isme oy verilen partilerin ve Devlet Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu gibi artık yaşlanmış isimlerin sahneden çekilmesidir. Bugün izlediğimiz bir tiyatrodur. Özgür Özel ile KK arasında fark yoktur. O yüzden ideolojiye göre farklı alternatifler bulmak elzemdir.
Kılıçdaroğlu geçen gün bunu söyledi zaten. Sosyal demokrat ve genç bir kişiye partiyi devredecek. Ancak her şeyin zamanı var. Kılıçdaroğlu'nun güvenli limana yanastirmasi lazım gemiyi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: