WWE SmackDown Tartışma Konusu | 3.11.2023


Katılım
2 Tem 2023
Konular
858
Mesajlar
6,514
Beğeni sayısı
1,260
PG Nakit
1,690
Konum
Compton
Favori Güreşçi
Jey Uso & Shawn Michaels
20231027_SD_KOTheory_fc_Friday_FOX-70533e3429f4e7f4cf358ffbcc6ec83b.jpg.webp


Şovu LA Knight ile açıyoruz. Knight geçen hafta yaşananlarla ilgili konuşuyor. Knight tıpkı geçen hafta Roman'ın Spear hareketinden kaçıp BFT yaptığı gibi Crown Jewel'da da bunun farklı olmayacağını söyleyip yine Roman'a kendisinin kafasını yerde bulacağını söylüyor. LA Knight biraz daha konuştuktan sonra Tribal Chief Roman Reigns'in müziği duyuluyor ve yanında Paul Heyman ile ringe 32423 yıl sonra geliyor. Roman ringe girdiğinde normalde bu önemsiz kasabaya beni tanımasını söylerdim ama onlar benim kim olduğumu çok iyi biliyorlar ama senin için aynı şeyi söyleyemeceğim diyor LA Knight'a. Roman kendisinin WWE'nin yüzü olduğunu söylüyor. Paul Heyman arkada Roman'a sen bir starsın diyor ve Roman kendisine Megastar diyor. Reigns yarın onu ezip geçeceğini söylüyor Knight'a. Knight sonunda bir söz hakkı alıyor ve Roman'a kendini çok yenilmez hissediyorsun değil mi diyor. LA Knight dönemini başlatmak için burada olduğunu söylüyor Knight. Knight yarın yeni şampiyon olacağını ima ettikten sonra mikrofonu atıyor ve segment sona eriyor.

Kevin Owens def. Austin Theory

Arka alanda Logan Paul'u yürürken görüyoruz ve çok geçmeden Street Profits ve Lashley ekibiyle karşılaşıyor. Lashley ile bir el sıkıştıktan sonra Street Profits ile sarılıyor sırayla Logan Paul ve alanı terk ediyor. Lashley ekibiyle konuştuğu sırada arkadan bir isim Lashley'yi dürtüyor ve bu isim B-Fab. B-Fab Lashley'ye biraz konuşabilir miyiz dedikten sonra ikili orayı terk ediyor.

Shotzi & Charlotte Flair def. Chelsea Green & Piper Niven

Geçen hafta gerçekleşen John Cena ve Paul Heyman segmentini izliyoruz.

Solo Sikoa yanında Paul Heyman ile ringe geliyor. Solo Sikoa tıpkı Brock Lesnar gibi kendisi yerine wiseman Paul Heyman konuşuyor. Heyman çok sürmeyen bir konuşmadan sonra Solo Sikoa mikrofonu alıyor. Heyman'a neden onlarla konuşarak nefesini boşa tüketiyorsun buraya onlarla konuşmaya gelmedik diyor. Buraya John Cena ile yüz yüze karşılaşmaya geldik diyor. Sikoa bunu dedikten sonra John Cena ringe geliyor müziği duyularak. Cena ringe geldikten sonra Sikoa ona seninle dövüşmek için yarını bekleyecek olmama çok kızgınım diyor. Hala fırsatın varken fanları göstererek onlara veda edebilirsin diyor. Cena mikrofonu aldığında Sikoa'ya bu ringde kiminle olduğunun farkında mısın diye soruyor. Cena yarın onu 90 saniye içinde bitreceğini söyledikten sonra biraz daha konuşuyor ve mikrofonu atıp ringden ayrılıyor.

Arka alanda Damage CTRL General Manager Nick Aldis ile ufak bir konuşma gerçekleştiriyor.

The Pretty Deadly
def. Brawling Brutes - Donnybrook Match

Arka alanda Nick Aldis yürürken karşısına Paul Heyman çıkıyor.

Rey Mysterio ve Logan Paul yarın olacak olan şampiyonluk maçından önceki gecede bir boy ölçülüyorlar Nick Aldis'in katılımıyla. Çok şaşırtıcı bir şekilde Logan Paul'un boyu daha uzun çıktıktan sonra Rey Mysterio bir tokat atıp kaçıyor ve ringe dönüyoruz.

Bianca Belair
def. Bayley

Bianca maçı K.O.D ile kazandıktan sonra dışarı kaçan Bayley'yi bir de spiker masasına vurup masayı kırdırıyor ve şovun sonuna geliyoruz.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: