- Konular
- 218
- Beğeni sayısı
- 2,887
- PG Nakit
- 1,160
40 yılın başı doğru bir laf etmiştin. Normale döndün.Senin gönül gözün kapanmış.
40 yılın başı doğru bir laf etmiştin. Normale döndün.Senin gönül gözün kapanmış.
Cody Rhodes?AEW hiç popüler olmadığı yerlere gitmeye başladı, daha yeni başlıyoruz. AEW'in tadını alan WWE'ye dönüp bakmaz.
AEW ürünü değişmiyor, herkes gidebilir. WWE'nin bayık şovlarına isimler için katlananlara çok üzülüyorum. Ayrıca Brian pillman Jr ne alaka yav.Cody Rhodes?
Jade Cargell?
Brian Pillman Jr?
Bakmayacakları konusunda emin misin?
AEW'in WWE'den aldığı adamların yanında bu üçü onlar için kayıp mı sence?Cody Rhodes?
Jade Cargell?
Brian Pillman Jr?
Bakmayacakları konusunda emin misin?
Onlar olmasa şu anda AEW'in adı bile kalmazdı zaten.AEW şuan izlenebilir maçlar sunmaya başladı. Tabi ki eski tadı yok ama hala umut var. MJF ve Christian Cage çevresinde dönen olaylar şirketi taşıyor.
Lexis King ismiyle şu an NXT'de güreşiyor.AEW ürünü değişmiyor, herkes gidebilir. WWE'nin bayık şovlarına isimler için katlananlara çok üzülüyorum. Ayrıca Brian pillman Jr ne alaka yav.
Ne önemi var diyorum, AEW yetersiz buldu ve gönderdi sözleşme yenilemedi. Brian Pillman'ın oğlu WWE'ye gelmiş diye AEW yerine WWE izleyecek 1000 kişi varsa helal olsun onlaraLexis King ismiyle şu an NXT'de güreşiyor.