RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟒 "𝘉𝘢𝘺 𝘉𝘢𝘺"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
291
Beğeni sayısı
2,421
PG Nakit
0
Aga adamlara ayrılan kısım 15 paragraf biz 1 paragrafta paket olmuşuz. 😒

Abi adamlar oyun açıldığından beri her şov +50 yorum atmaya atamasalar bile geniş çaplı bir şov değerlendirmesi yapmaya gayret gösteriyorlar. 😣 Sen de RPG yazdın beni anlarsın🥺 Kura çekerek screentime vermiyoruz ki... Biz de isteriz herkes çok süre alsın çok okusun kendi karakterini ama kışın prime dönemi yaşayan oyuna bu şişkin kadroya faal olarak 5 kişiye düşmüş ekiple şov yazmak biraz zor. Bir de artık büyüdük, eskisi kadar vaktimiz de yok. Yani arka alanda saldırıya uğramış yeni bir karakter için kaç paragraf ayrılabilir? 😑

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
54
Beğeni sayısı
384
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Çok fazla ismin gözüktüğü geniş bir şov olmuş. Eskiler vs Yeniler olayını ilerdeki şovlarda ya da ppvde işleyip Survivor Series karşı bir çatışma yapılacağını düşünüyorum. Adamdeğil Cole yine itliğini yapmış canım Nigel’in üstüne çullanmış adi herif. Daniels ve Velveet’in işi devam edecek gibi ve bence etmeli de. Velveet kemerini ona karşı korursa şampiyonluğu cidden taşıyabileceğini göstermiş olur.

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,107
Beğeni sayısı
1,674
PG Nakit
400
1
Çok fazla ismin gözüktüğü geniş bir şov olmuş. Eskiler vs Yeniler olayını ilerdeki şovlarda ya da ppvde işleyip Survivor Series karşı bir çatışma yapılacağını düşünüyorum. Adamdeğil Cole yine itliğini yapmış canım Nigel’in üstüne çullanmış adi herif. Daniels ve Velveet’in işi devam edecek gibi ve bence etmeli de. Velveet kemerini ona karşı korursa şampiyonluğu cidden taşıyabileceğini göstermiş olur.
Adamdeğil Cole çok iyiymiş la. Beğendim.

dirtydeeds

PG.com Kullanıcısı
Konular
1
Beğeni sayısı
5
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Kenny Omega
Dün işim olduğu için takip edememiştim. Yenilsem de debut yapmama sevindim. Bu şova ve karakterlerine alışmam zaman alacak olsa da Titus O'Neil'ın karakterine bayıldım. Ve her zamanki gibi @GBB kardeşimin karakteri yine birine ihanet edecektir.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,660
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Şirkete tam anlamıyla veda etmişim bu şov. 2nd retirement günlerimiz başladı demek. Segment'e duygulanmadık değil hani... Cole'un saldırısı da beklenen bir durumdu, karakterin ivme yakalaması açısından sevindim bu duruma. Elinize sağlık. Baba kaçar, meydan gençlerin.
Evet ya sonunda benim gibi gençler tv time alabilecek. :)

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: