RPG Anıya saygısızlık olmaz!

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
51
Beğeni sayısı
377
PG Nakit
225
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Karanlık bir kulübedeyiz duvarları aşınmış arkasındaki boş arazi gözükmekte, yapıldığı ahşap yanmış siyah rengini bürünmekte. Kameranın kadrajının ortasında ise oldukça tanıdık bir sima
1698566790225.png
Taylor:
Öncelikle herkesin sormak istediği konu olan Pure kemerini kazanamamam hakkında konuşmak istiyorum. Kemeri kazanmaya yaklaşsam bile beceremedim ve bu tamamen benim hatam ama bu demek değildir ki kemeri ilk alan Val Venis ve kemeri ondan alan Tommaso Ciampa'ya sinirliyim. Bu bir maçtı ve elbet bir kazanan ve bir de- Birde fazla da kaybeden olacaktı. Ben kaybettim ve kızgın değilim... Ama kızgın olduğum bir mesele var. Steve umarım izliyorsundur seni aptal ucube! İlk başta sana sıcak yaklaşmıştım ve abim gibi senin yanında olmayı istemiştim ama o gaz lambası senin öylece kırabileceğin bir oyuncak değil. Bu herif tam bir yüz karası çıktı. Ne cüretle Bray Wyatt'ın anısına saygısızlık yapabilirsin ? Hele ki ondan önceki kariyerin benziyorken s*k*me! Seni ucube kılıklı sirk kaçkını kurallar çerçevesinde güreşen insanlarız diye kendini çok mu asi sandın ? Yapma! Ölürsün! İzlediğin yol mantıklı değil bunu sana bir şans tanımak için söylüyorum. Yanlış anlama özür dilesen bile seni ringe gömeceğim ama ders almaz ise sadece gömmekle kalmayacağım her seferinde geri döneceğim! Ayaklarım tutmayana, kollarım yumruk sallayamayacak kadar yorulana dek döneceğim. O zaman bile vaz geçmeyeceğim. O zaman bile tekrar geleceğim ve seni de insanların kafasındaki kötü bir anıya çevireceğim... GELECEĞİ OLMAYAN! SIKLIKLA HATIRLANMAYAN BİR ANI OLACAKSIN!!!

Sahne kesilir ve kamera tekrar açıldığında Taylor'u kulübeden uzakta boş bir arazide çimenlerin üstüne oturmuşken görürüz
Taylor:
Şey bunun için üzgünüm... Son zamanlarda biraz gerginim ve... Bilmiyorum. Sadece artık bir güreşçi değil de bir amca olduğumu hissediyorum. Omzumdaki yük çok fazla sadece kendi aileme değil kardeşimin ailesine de göz kulak olmam gerek. Keşke bir amca daha olsa. O zaman hem bir kardeşim olurdu hem de bu kadar yüküm olmazdı. Kimi kandırıyorum ki ? Bray ben ölseydim aileme bakarken zorlanmazdı. O inanılmaz bir adamdı ben ise ailemin yüz karası. Ölen ben olmalıydım.

Sahne kesilir ve kameralar bu sefer reality şova benzer bir yerde açılır. Taylor bir koltukta otururken karşısında bir masa bulunmaktadır ama masada oturan kadrajın dışında kalır.
Taylor ile aynı sese sahiptir bu gizemli kişi.
???:
Ah Taylor hoş geldin seni burada görmek ne güzel!
Taylor: Sağol parazitlenme olur ve ne dediğini anlamayız ben de buraya geldiğim için çok mutluyum. Bakıyorum sakal uzatıyorsun.
???: yapmacık şekilde güler beni yakaladın! Fazla uzatmadan son yaşananlar seni derinden sarsmış olmalı. Bu süreçte biraz yalnız olduğunu düşünüyorum hele ki Crazzy Steve denilen o *r*spu çocuğunun yaptıklarından sonra.
Taylor: Beni bilirsin genelde sakin bir insanım ama son zamanlarda gergin olduğum doğrudur. Steve yaptığının bedelini ödeyecek bu bir gerçek ama yine de dersini alması için yeterli olur mu bilmiyorum.
???: parazitli ve kalınlaştırılmış bir sesle NEDEN ONA PİŞMAN OLMA ŞANSI SUNASIN Kİ!?
Ekran parazitlenir ve geri düzeldiğinde ise Taylor'u ağlarken kimliği belirsiz kişiyi onu azarlarken görürüz
???:
SEN BİR KORKAKSIN!
Taylor: YAPAMAM!
???: BAŞKA ŞANSIN YOK TEK ÇAREN!
Taylor: BEN.... Olamam....
???: Taylor yüzüme bak kamera gizemli kişiye doğru çevirilir ve yüzünü görürüz
1698568408969.png
Uncle Howdy:
Sen zaten bensin.

Kameralar kapanır

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: