RPG ben bende değilim ama seninleyim


Heartbroken Kid

real lies
Katılım
5 Tem 2023
Konular
209
Mesajlar
3,804
Beğeni sayısı
1,090
PG Nakit
30
RPG Karakteri
John Morrison
Favori Güreşçi
Lexi Luna
Lockdown'da gerçekleşen PUREC maçından hemen sonra backstagedeyiz. Johnny Mayhem kameralara gözüküyor. The SEX'in soyunma odasına kadar geliyor. Kapı koluna elini atıyor ama açmıyor bir süre duraksıyor. Derin bir nefes alarak kapıyı aralıyor. Odanın içerisinde Tyler Reks, Val Venis ve Otis oturmuş sohbet ediyorlar. Johnny odaya girdiği gibi Tyler ayaklanıyor ve Johnny'nin karşısına dikiliyor.

Reks : Burada ne arıyorsun, yaptığın şeylerden sonra karşımıza çıkacak yüzü nereden buluyorsun?

Otis : Otis senden hoşlanmıyor, Otis seni pataklamak istiyor.

Johnny : Sizinle değil, Val ile konuşmaya geldim. Şuan size ayıracak vaktim yok. Şimdi izin verirseniz dostumla başbaşa konuşmak istiyorum.

Val, Tyler ve Otis'e dışarı çıkın der gibi kafasını sallar. İkili Johnny'e dik dik bakarak odayı terkederler. Johnny, Val'ın karşısına bir sandalye çeker ve oturur.


Johnny : Dostum, uzun zamandır seninle konuşmak istiyordum. Sadece kendimi hazır hissetmiyordum. Ben iyi değilim, hem de hiç. Yoruldum. Her şeyden, herkesten yoruldum. Kafamın içindekilerle savaşmaktan çok yoruldum. Bazen kontrolü kaybedebiliyorum, saçma şeyler yapabiliyorum. Ama hatırlıyor musun, Intercontinental kemerini kazandığın gece verdiğimiz partide sana bir şey demiştim. "Gün gelir de yollarımız ayrılırsa bil ki hala ben seni dostum olarak görüyorum." Fikrim biraz bile değişmedi dostum, sadece ben değiştim. Aslında sadece ben değil her şey değişti ama sen değişime karşı durdun. Olduğun kişi olmaya devam ettin, ben edemedim. Bu yüzden sana hep hayran olacağım. Her şey bu kadar değişmişken Morrison olmaya devam edemem. Bu gece sana yardıma geldiğimde bana attığın bakışı gördüm. Benden şüphe ettin, haksız değildin. Ama kırıldım dostum, biliyor musun? Buradaki en yakın dostun bendim, her anında yanında oldum. Sen ise bir anlığına da olsa benden şüphe ettin. Dediğim gibi haksız değilsin, ama bir daha benden şüphe etme dostum. Ben bende değilim ama hep seninleyim.

@KALKTI!!!!
 

KALKTI!!!!

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
50
Mesajlar
8,850
Beğeni sayısı
2,551
PG Nakit
1,155
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Venis bir süre cevap vermez. Bir çift söz duymak için iyice odaklanan karşısındaki adamın omuzlarına anlayışla dokunur.

Val Venis: Johnny... Neler yaşadığını az çok biliyorum ama, neler hissettiğini sen bile tam olarak kavrayamamışken ben... ben bir kanıya varamam. Seni yargılamaya bir son veriyorum. Değişimini kabulleniyorum. (Sırıtarak.) Artık bir aseksüel gibi davranmanı anlayışla karşılıyorum. Bazı ortak zevklerimizden eskisi gibi keyif alamamanı da...

Johnny'e sarılır.

Val Venis: Her zaman yanındayım dostum ve unutma biz hala Takımlar Şampiyonuyuz.... İkimiz!

Venis ve Johnny el sıkışır. Johnny Mayhem arkasını dönüp odadan çıkarken...

Val Venis: Hey Johnny...

Johnny arkasını döner.

Val Venis: ... Ben de değiştim.
 
Son düzenleme:
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: