Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
ben bende değilim ama seninleyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="KALKTI!!!!" data-source="post: 111660" data-attributes="member: 63"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Venis bir süre cevap vermez. Bir çift söz duymak için iyice odaklanan karşısındaki adamın omuzlarına anlayışla dokunur.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Johnny... Neler yaşadığını az çok biliyorum ama, neler hissettiğini sen bile tam olarak kavrayamamışken ben... ben bir kanıya varamam. Seni yargılamaya bir son veriyorum. Değişimini kabulleniyorum. (Sırıtarak.) Artık bir aseksüel gibi davranmanı anlayışla karşılıyorum. Bazı ortak zevklerimizden eskisi gibi keyif alamamanı da... </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Johnny'e sarılır. </em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Her zaman yanındayım dostum ve unutma biz hala Takımlar Şampiyonuyuz.... İkimiz!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Venis ve Johnny el sıkışır. Johnny Mayhem arkasını dönüp odadan çıkarken...</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> Hey Johnny...</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><em>Johnny arkasını döner.</em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><strong><span style="color: rgb(251, 160, 38)">Val Venis:</span></strong> ... Ben de değiştim.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KALKTI!!!!, post: 111660, member: 63"] [CENTER][FONT=verdana][I]Venis bir süre cevap vermez. Bir çift söz duymak için iyice odaklanan karşısındaki adamın omuzlarına anlayışla dokunur.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Johnny... Neler yaşadığını az çok biliyorum ama, neler hissettiğini sen bile tam olarak kavrayamamışken ben... ben bir kanıya varamam. Seni yargılamaya bir son veriyorum. Değişimini kabulleniyorum. (Sırıtarak.) Artık bir aseksüel gibi davranmanı anlayışla karşılıyorum. Bazı ortak zevklerimizden eskisi gibi keyif alamamanı da... [I]Johnny'e sarılır. [/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Her zaman yanındayım dostum ve unutma biz hala Takımlar Şampiyonuyuz.... İkimiz! [I]Venis ve Johnny el sıkışır. Johnny Mayhem arkasını dönüp odadan çıkarken...[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] Hey Johnny... [I]Johnny arkasını döner.[/I] [B][COLOR=rgb(251, 160, 38)]Val Venis:[/COLOR][/B] ... Ben de değiştim.[/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
ben bende değilim ama seninleyim
Menü
Giriş yap