Matthew Perry Hayatını Kaybetti

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Ne yazacağımı bilemedim çünkü 3 senede 1 açıp Friends bitiriyorum. Tek rolü ile en sevdiğim oyunculardan biriydi. Bir konuda, benim için Al Pacino hariç ölümü sarsacak bir oyuncu yok yazmıştım ama yanılmışım.

GBB

👑
Konular
41
Beğeni sayısı
1,609
PG Nakit
370
Abi ekrana bomboş bakıyorum ya az önce Arda dedi Friends'deki adam ölmüş diye anında Matthew Perry olduğunu anladım. Tahminimde yanılmak isteye isteye googleladım ve gerçekle karşılaştım. Zaten yıllardır süregelen uyuşturucu sorunları vs. vardı ki sanırım çözmüştü ama ne olduğunu bilemeyiz tabi. Ölüm sebebi ne acaba?

Gerçekten şuan çok garip hissediyorum. Dizide en sevdiğim karakterdi şu an ne diyebileceğimi bile bilmiyorum fakat beni en çok sarsan ünlü ölümlerinden birisi.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Abi ekrana bomboş bakıyorum ya az önce Arda dedi Friends'deki adam ölmüş diye anında Matthew Perry olduğunu anladım. Tahminimde yanılmak isteye isteye googleladım ve gerçekle karşılaştım. Zaten yıllardır süregelen uyuşturucu sorunları vs. vardı ki sanırım çözmüştü ama ne olduğunu bilemeyiz tabi. Ölüm sebebi ne acaba?

Gerçekten şuan çok garip hissediyorum. Dizide en sevdiğim karakterdi şu an ne diyebileceğimi bile bilmiyorum fakat beni en çok sarsan ünlü ölümlerinden birisi.
Jakuzisinde boğulmuş olduğu yazıyor. Pek normal gelmedi.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: