Şov üzerinden zaten duyurmuştuk ama kafa karışıklığı yaratmaması için ve oyuncularımız için daha rahat anlaşılabilir olması için kuralların tümünün yazılı olduğu ayrı bir konu olarak açmak istedim.
MR. O'NEIL'IN KEMERİN KURALLARINI DÜZENLEMESİYLE BİRLİKTE GÜNCEL!
PURE KURALLARI
1- Şampiyonluk diskalifiye ve count-out yolu ile el değiştirebilir.
2- Dışarıdan müdahale, müdahale eden güreşçinin otomatik olarak kadro dışı bırakılmasıyla sonuçlanacaktır.
3- Her güreşçinin submission hold ve pinfall'ları durdurmak için üç rope break hakkı vardır.
4- Bel altı vuruşlar hariç olmak üzere vücudun geri kalanına yumruk atılmasına izin verilir.
5- Yüze kapalı yumruk atılmasına izin verilmez.
6- Yüze açık elle tokat veya chop atılmasına izin verilir.
7- Yüze ilk kez kapalı yumruk kullanıldığında uyarı verilir.
8- Yüze ikinci kez kapalı yumruk kullanılması diskalifiye ile sonuçlanır.
9- Eğer maça verilen süre (her maçtan önce maç şartlarına bağlı olarak yönetim tarafından farklı sürelere karar verilir) zaman sınırına ulaşırsa gerçekleşen maç sonuçsuz olarak sonuçlanır ve sonuçsuz biten maç bir sonraki şov tekrardan yapılmak zorundadır.
MR. O'NEIL'IN KEMERİN KURALLARINI DÜZENLEMESİYLE BİRLİKTE GÜNCEL!
PURE KURALLARI
1- Şampiyonluk diskalifiye ve count-out yolu ile el değiştirebilir.
2- Dışarıdan müdahale, müdahale eden güreşçinin otomatik olarak kadro dışı bırakılmasıyla sonuçlanacaktır.
3- Her güreşçinin submission hold ve pinfall'ları durdurmak için üç rope break hakkı vardır.
4- Bel altı vuruşlar hariç olmak üzere vücudun geri kalanına yumruk atılmasına izin verilir.
5- Yüze kapalı yumruk atılmasına izin verilmez.
6- Yüze açık elle tokat veya chop atılmasına izin verilir.
7- Yüze ilk kez kapalı yumruk kullanıldığında uyarı verilir.
8- Yüze ikinci kez kapalı yumruk kullanılması diskalifiye ile sonuçlanır.
9- Eğer maça verilen süre (her maçtan önce maç şartlarına bağlı olarak yönetim tarafından farklı sürelere karar verilir) zaman sınırına ulaşırsa gerçekleşen maç sonuçsuz olarak sonuçlanır ve sonuçsuz biten maç bir sonraki şov tekrardan yapılmak zorundadır.
Son düzenleme: