3 sene falan kaldım. Bizim KYK (Gebze) ülkedeki en iyi yurtlardan biriydi herhalde hakkını yemeyeyim şimdi. Yine ihmaller ve eksikler oluyordu ama öyle sağlığımızı tehlikeye sokacak durumlar olduğunu pek hatırlamıyorum. Daha çok odada tuvalet lambasının ışığının yanması, tuvalette sifonun bozulması gibi arızaların giderilmesi için günlerce beklediğimiz oluyordu. Hırsızlık falan yaşayan arkadaşlar da vardı şimdi yalan yok. Ama geçen sene 3 kişilik olan odaları 5 kişilik yaptılar, o çok kötü oldu. 3 kişinin yatağı birbirine çok dip dibeydi arada sadece bir komidin kadar boşluk vardı.
Kaldığım süre boyunca çoğu zaman iyi oda arkadaşlarına denk geldim ve rahattım şahsen. Ama herkes de rahat yaşamıyordur ona eminim. Ve odalar 5 kişi olduktan sonra da işler daha kötüye gitti veya gidecek gibi duruyor.
Asansör demişken bir keresinde bizim blokta da asansör bozulmuştu, geçen sene yaza doğru. Çocuklar gece asansörde kalmışlar, bizim arkadaş seslerini duyup güvenliğe haber etmiş, güvenlik çıkarmış asansörden. Sonra asansörü direkt kapattılar, tamir olana kadar uzunca bir süre kapalı kaldı.