Yurtta Kalan Arkadaşlara Sorum; Korkmadan Yaşayabiliyor Musunuz?

Netuno

The Last World Beater
Konular
216
Beğeni sayısı
1,922
PG Nakit
930
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura

Forumda konusu açıldı, hepimiz bu olayın acısını ve öfkesini yaşıyoruz hâlâ. Ama bu ilk kez olan bir şey değil. Geçen sene de bu iki olay yaşanmıştı;

Şimdi yurtta kalan arkadaşlara sorum; korkmadan nasıl yaşayabiliyorsunuz? Sadece asansör olayları değil, milyon tane sorumsuzluğun (yemekhane zehirlenmeleri, hırsızlık, kapasitesinden daha fazla insanın yaşadığı odalar vs.) olduğu yurtlarda, gözünüze uyku giriyor mu? Son olarak da, bir gün bunun değişeceğine inanıyor musunuz?​

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Ben KYK olmasa da 1 dönemimi özel yurtta geçirmiştim, oda arkadaşım en yakın arkadaşım olmasına rağmen yine de kötü bir tecrübeydi her bakımdan. KYK'nın çok daha kötü olduğunu da hesaba katarak yurtta kalmanın kesinlikle akıl karı bir iş olduğunu düşünmüyorum. Maalesef Türkiye şartları pek çok gence yurtta kalmaktan başka seçenek sunmadığı için insanlar el mahkum şekilde kalıyor, tek bir öğrencinin bile severek ve isteyerek kaldığını düşünmüyorum. Refahımız yükselmediği sürece yurtlarda da bir değişim olmaz ama ülkenin iç işlerindeki refah durumunu kimse ipine takmadığından dolayı bişey değişmez. Nüfusu arttırıp 3. dünya ülkelerinden ucuz iş gücü için mülteci alalım biz boşverin, çok kalabalık olursak bahçede yatar gençler.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
3 kişiyle bir odada hayvan gibi yasamak bana göre değil. Çoğu arkadaşım yurt yemeklerinden mideyi bozuyordu. Kavgalar, gürültüler, dağınıklık. Ama bunların hiçbirini umursamam çünkü en baştan 3 kişiyle bir yerde kapalı durmam.

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
367
Beğeni sayısı
628
PG Nakit
1,175
3 sene falan kaldım. Bizim KYK (Gebze) ülkedeki en iyi yurtlardan biriydi herhalde hakkını yemeyeyim şimdi. Yine ihmaller ve eksikler oluyordu ama öyle sağlığımızı tehlikeye sokacak durumlar olduğunu pek hatırlamıyorum. Daha çok odada tuvalet lambasının ışığının yanması, tuvalette sifonun bozulması gibi arızaların giderilmesi için günlerce beklediğimiz oluyordu. Hırsızlık falan yaşayan arkadaşlar da vardı şimdi yalan yok. Ama geçen sene 3 kişilik olan odaları 5 kişilik yaptılar, o çok kötü oldu. 3 kişinin yatağı birbirine çok dip dibeydi arada sadece bir komidin kadar boşluk vardı.
Kaldığım süre boyunca çoğu zaman iyi oda arkadaşlarına denk geldim ve rahattım şahsen. Ama herkes de rahat yaşamıyordur ona eminim. Ve odalar 5 kişi olduktan sonra da işler daha kötüye gitti veya gidecek gibi duruyor.

Asansör demişken bir keresinde bizim blokta da asansör bozulmuştu, geçen sene yaza doğru. Çocuklar gece asansörde kalmışlar, bizim arkadaş seslerini duyup güvenliğe haber etmiş, güvenlik çıkarmış asansörden. Sonra asansörü direkt kapattılar, tamir olana kadar uzunca bir süre kapalı kaldı.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: