Param Yok

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
KAMUOYU BİLGİLENDİRME

Yönetim ekibimizinden 'Bero' nickli ekip arkadaşımızla aylık 174 lira+Sodexo ve yılda 1 kereye mahsus olmak üzere konsomatris hizmeti karşılığında anlaşmıştık, fakat @Beast Incarnate duygusal yaklaşıp GS-Bayern maçına MS1 bastığı için kasada para kalmadı ve bu ayın maaşını tahsil edemedik. İçerdeki maça Bayern handikap basıp açığı kapatma niyetindeyiz. Foruma arz ederim.
Host ücretine yetişemedik eğer yatırmazsak forum kapanacak diyip bağış topladıktan sonra toplanan parayı Kıbrıs kumarhanelerinde yesek?

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,066
Beğeni sayısı
1,048
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Thumbtack Jack
1 1
Host ücretine yetişemedik eğer yatırmazsak forum kapanacak diyip bağış topladıktan sonra toplanan parayı Kıbrıs kumarhanelerinde yesek?
Doğan bu fikirle geldi de biraz özgün olup siteye illegal bet reklamı alma kararı aldık.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,021
Beğeni sayısı
4,420
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
@Beast Incarnate 'in moderatörlere maaş vermediğinin bir kanıtı.
KAMUOYU BİLGİLENDİRME

Yönetim ekibimizinden 'Bero' nickli ekip arkadaşımızla aylık 174 lira+Sodexo ve yılda 1 kereye mahsus olmak üzere konsomatris hizmeti karşılığında anlaşmıştık, fakat @Beast Incarnate duygusal yaklaşıp GS-Bayern maçına MS1 bastığı için kasada para kalmadı ve bu ayın maaşını tahsil edemedik. İçerdeki maça Bayern handikap basıp açığı kapatma niyetindeyiz. Foruma arz ederim.
Sizin rızkınızı iddaa kuponlarında yiyorum Murat admin açıklamış zaten…

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: