Sizce Hamas Bir Terör Örgütü Mü?


JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Katılım
2 Tem 2023
Konular
63
Mesajlar
1,231
Beğeni sayısı
270
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Burada konunun ilgilileri ve tarih okuyan herhangi birisi hariç buna yorum yapabilecek kapasitede birisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası. "Ben bu işi derinlemesine araştırdım (Wikipedia değil) ve iki tarafın da yaklaşım yüzyıllık tarihine hakimim" diyen birisi varsa yeşillendirsin valla.
 

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Katılım
3 Tem 2023
Konular
366
Mesajlar
5,677
Beğeni sayısı
803
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Hamas'a terör örgütü değil diyenin, PKK'ya terör örgütü değil diyen bir HDP'liye saldırması anlamsızdır. Sonuçta o örgütlerin hepsi bir amaç için çalışıyor. Erdogan'in açıklamasında bunu anlayamadım zaten.

Soruya cevabım evet.
 

Gloom

still just a rat in a cage
Katılım
2 Tem 2023
Konular
2,086
Mesajlar
10,775
Beğeni sayısı
1,620
PG Nakit
385
1
Hamas bir terör örgütüdür ve yıllarca İsrail gibi başka bir terör örgütü tarafından, ABD tarafından finansal olarak desteklenmiştir. Bunun amacı Soğuk Savaş döneminde başlayan sosyalist direniş örgütlerini bastırmaktır. Bu yüzden İslami bir örgütü beslemiştir İsrail. Bugün tamamen ektiklerini biçiyorlar. Hamas çok ciddi, çok insanlık bir dışı terör örgütüdür. Üzücü bir şekilde günümüzde kalmış az buçuk Filistin direnişinde başı çekiyorlar.

Zamanında ABD’nin Sovyetler Birliği’ni yıkmak adına Taliban’ı besleyip büyütmesi ve yıllar sonra kendi evladından tokat yemesi ile aynı şey bu.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: