Ne Kadar Bonkörsünüz?

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,274
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
-Berbere ödediğiniz ücret?
-Bir kıyafete ödediğiniz en yüksek ücret?
-Bir mekanda ödediğiniz en yüksek ücret?

Forumdaki zengin üyelerimizi filtreleme amacı güderek bu konuyu açtım.​

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
Berbere en son 85 ödedim.

Kıyafet pas.

Hesap olayı şöyle; ilk okul-18 yaş arası hesaplar hep bendeydi(aptallık derecesinde ama resmen sömürüyorlardı) kimseye hesap ödetmezdim. Çünkü kimse ben ödeyeceğim diye yanına para almazdı. O zamanların parasıyla şimdikini kıyaslayamayız. Son 8 senedir ise bana hesap ödetmiyor kimse. Ya kendi yediğimi ödüyorum ya da direkt ısmarlıyorlar. Çevre değişikliği farkı sanırım. En son buluşmamızda arkadaşım Alanya'da çalışmaktan dönmüştü, lavuk elimi cebime attırmadı a. 😁

Hülya Avşmaz

Deneme Moderatör
Konular
54
Beğeni sayısı
384
PG Nakit
240
RPG Karakteri
Enzo Amore
Favori Güreşçi
Kidd Bandit
1
Berbere 100 ödemiştim en son.
En pahalı giysi (kendim hiç giysi almadım henüz)
Mekanda toplu olarak pahalı olsa bile alman usülü yaptığımız için Max 380 civarı bir şey ödemiştim.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
52
Beğeni sayısı
3,047
PG Nakit
1,295
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
-Berbere 100. Sadece saç.
-Çok fazla kıyafet alan biri değilim. Aldığımda da fiyata pek bakmıyorum. Bonkörlükten değil. Bana anlamsız geliyor bu kadar pazar araştırması, kıyas yapmak. Zaten Acun gibi giyinirim full spor. O yüzden en çok ayakkabıya para veririm. 3000 falan verdim bir tanesine geçen.
-Bir mekanda ödediğiniz en yüksek ücret? Bunu da tam bilmiyorum. Birkaç ay evvel kendin pişirde 900 falan vermiştim diye hatırlıyorum. Lüks takıntılı bir aptal değilim ama kuruşu kuruşuna hesap yapacak kadar beynimi de yoramam.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: