WWE Smackdown Tartışma Konusu | 20.10.2023


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,753
Beğeni sayısı
1,213
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Heyman kendini tanıtır ve bu hafta The Bloodline'da doldurması gereken büyük yerler olduğunu söyler. Hayranlarına Jimmy Uso'nun Pazartesi günü Raw'da ne yaptığını görüp görmediklerini soruyor ve ardından Roman Reigns'in tavsiyesini dinleyerek kardeşi Jey Uso ve Cody Rhodes'un Tartışmasız Tag Team Şampiyonluğunu Judgment Day'e mal ettiğini söylüyor. Ardından Reigns'in WWE Crown Jewel'da LA Knight'a karşı yapacağı Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğu maçına değindi ve inanması zor olsa da kalabalığın içindeki herkes gibi olduğunu söyledi. Teksas'ta bir New York'lu olmasına rağmen hepsinin Knight'ın hayranı olduğunu ancak 4 Kasım'ın onun ringe son çıkışı olacağını söyledi.

Knight'ın müziği duyuluyor ve ringe doğru ilerliyor. Mikrofonu Heyman'ın elinden alır ve ona gürültü yapmak istiyorsa devam etmesi gerektiğini, çünkü tek yaptığı şeyin bu olduğunu söyler. Ardından Heyman ringi terk etmeye çalışırken Reigns'i çağırır, ancak Knight Heyman'ı içeri çağırır ve Reigns'in nerede olduğunu sorar. Heyman'ın boş tehditler savurduğunu duyduğunu söyler ve Reigns burada olmazsa ona ne yapacağını sorar. Heyman'a, eğer ona vuracaksa onu temelli indirmesi gerektiğini söyler ve ardından Reigns'e ve Tartışmasız WWE Evrensel Şampiyonluğuna sahip olana kadar durmayacağını söyler. Reigns'in korkması gerektiğini çünkü WWE'de yükseldiği kadar hızlı bir şekilde unvanlarını elinden alacağını söyler. Heyman'a kendisinin ve Reigns'in gelecek hafta Crown Jewel maçı için sözleşme imzalayacaklarını bildirir ve Heyman'a Reigns için bir mesaj verir: bunun kimin oyunu olduğunu açıkça belirtin.

---
Montez Ford def. Santos Escobar

Carlito elinde bir sandalyeyle koşarak geliyor The Profits geri çekilmek zorunda kalıyor.



--

Cena zor bir gün geçirdiğini ve bugün bazı acı gerçeklerle yüzleştiğini söylüyor. Hayranlarına ve kendisine karşı dürüst olma ihtiyacı hissettiğini ve Reigns'in şampiyonluk serisinden bahsettiğini söylüyor. Kendisinin de devam eden bir serisi olduğunu söylüyor: Televizyonda yayınlanan bir maçı kazanmayalı 2,002 gün olmuş. Son galibiyetinin 2018'de geldiğini ve emeklilik hakkında çok konuştuğunu söyledi. Kendisine, taraftarlara ve bu çılgınlığın güzelliğine inandığını söylüyor. Hâlâ devam edebileceğine ve hâlâ başarabileceğine inandığını ve işleri tersine çevirmenin zamanının geldiğini söylüyor. Perdeden geçecek bir sonraki kişi için kötü bir gece olacağını çünkü duman altında kalacaklarını söylüyor.

Solo Sikoa'nın müziği çalıyor ve ringe doğru yürüyor. Ringin içine giriyor ve ikisi birbiriyle kavga etmeye başlamadan önce Cena'ya bakıyor. Jimmy Uso Cena'ya destek olmak için koşarken Maskeli bir kişi Jimmy'yi ringin dışına çeker ve kendisinin... Jey Uso olduğunu açıklar! Jey ve Jimmy dışarıda kavga etmeye devam ediyor ve Sikoa ringin içinden izlerken güvenlik onu tutmadan önce Jey bir Superkick atıyor. Daha sonra Cena'ya bir Samoan Spike yapmak için hazırlanıyor, ama Cena bundan kaçınıyor ve bir Attitude Adjustment yapıyor.



Aradan sonra, Nick Aldis ve Jey'nin tartıştığını görüyoruz Aldis Jey'ye 10,000$ ceza verirken Adam Pearce içeri giriyor ve Pearce aynısının Jimmy'ye de verilmesinin adil olacağını söylüyor. Aldis, Jey'nin dışarı çıkarılması için güvenliği çağırıyor ve Pearce buna karşı çıkıyor. Aldis, Pearce'ın da dışarı çıkarılmasını ister, ancak Pearce, Aldis'e 'oyunların başlamasına izin vermesini' söyler.



Paul son MMA dövüşlerinde Dillon Danis'e karşı kazandığı galibiyetle övünüyor ve bu gece Rey Mysterio için burada olmadığını söylüyor. Onu ilk WWE maçında zaten bir kez yendiğini ve o zaman Dominik Mysterio'nun hâlâ oğlu olduğunu, Roman Reigns'in gerçekten güreşmek için geldiğini ve LA Knight'ın bir işi olmadığını söylüyor. O zamandan bu yana nişanlanmak ve kendi enerji içeceği şirketine sahip olmak da dahil olmak üzere çok şeyin değiştiğini söylüyor. Her şeyi çözdüğünü ve kim olduğunu bildiğini söylüyor: bir WWE Süperstarı. Rey için değil, ihtiyacı olan bir şeye sahip olduğu için burada olduğunu yineliyor: Birleşik Devletler Şampiyonluğu. Ardından ona Crown Jewel'da unvan maçı için meydan okur.

Rey'in müziği çalar ve ringe doğru ilerler. Rey, Paul'ün kendisine Dominik'i hatırlattığını, inanılmaz, doğal bir yeteneği olduğunu, tutkuyla dolup taştığını, önünde inanılmaz bir kariyer olduğunu ve çenesinin düşük olduğunu söyler. Paul'ün biraz alçakgönüllülüğe ihtiyacı olduğunu düşündüğünü ve en son Dominik'in aklını başına getirmesi gerektiğinde bunu yapmakta isteksiz olduğunu söylüyor. Paul'ü dövmek konusunda aynı şeyi hissetmeyeceğini ve Birleşik Devletler Şampiyonluğunu istiyorsa ona Crown Jewel'da bir fırsat vereceğini söyledi. Unvanını ringin ortasına bıraktığını söyler ve Paul unvanını geri alırken Rey'e elini uzatır. Rey isteksizce elini sıkar ve Paul arkaya doğru giderken kenara çekilir.



--

Grayson Waller & Austin Theory def. Dragon Lee & Cameron Grimes

Kadınlar Şampiyonluğu
IYO SKY (w/ Damage CTRL) (c) def. Charlotte Flair


Maçtan sonra Damage CTRL Flair'ı dövmeye devam etmek isterken Bianca Belair'in müziği duyulur ve ringe koşarak Flair'a WWE'ye dönüşünde yardım eder! Bayley'e bir KOD uygular, ardından Flair'ın ayağa kalkmasına yardım eder ve program yayından kalkarken ikisi de dimdik ayakta durur.

 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: