Tükettiğiniz Sigara Markası?

Ali Alptekin Bal

Weißes Fleisch
Konular
5
Beğeni sayısı
71
PG Nakit
0
20221007_meral-aksener-den-sigara-itirafi-gunde-2-5-paket-iciyordum-biraktim_m.jpg

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Nikotinin aşıların etkisini geçirmek için terapi maddesi olarak kullanıldığını biliyorum.

Sağlık amaçlı pipoda tütün tüttürmeyi düşünüyorum. Kaliteli tütün bilen varsa çok makbule geçer. Organik tütün lazım.

Ali Alptekin Bal

Weißes Fleisch
Konular
5
Beğeni sayısı
71
PG Nakit
0
Nikotinin aşıların etkisini geçirmek için terapi maddesi olarak kullanıldığını biliyorum.

Sağlık amaçlı pipoda tütün tüttürmeyi düşünüyorum. Kaliteli tütün bilen varsa çok makbule geçer. Organik tütün lazım.
Pipo işi gerçekten biraz fantezi işi aşırı masraflı olabilir. Genel pipo kültürü hakkında bir kaç info vereceğim. Günde bir kere pipo içilir ve bir pipo haftada bir kere kullanılır. Pipo saklama aparatları genelde 7li satılmaktadır sebebi de bu. Haftada bir içerim diyorsan bir pipo al ama tütün konusunda sıkıntı yaşarsın. Çok güzel bir tütün markası bulman biraz masraflı olabilir lakin Captain Black ile idare ederim dersen vasat bir tütündür 50 gramını 200 bandında bir fiyata çözebilirsin. Hand Rolling denilen sarma sigaralardan içeceksen eğer tamamen doğal tütün üreten bir marka biliyorum American Spirit. Kendi sigaralarıda var ve yıllardır arıyorum sigaralarını. Bir dalının ortalama 10-15dk iiçim süresi var ve ekstradan yanması için tütüne herhangi bir ilaç spray vs sıkılmamış şekilde temin ediliyor. Tütünüde sigarasıda tamamen organik tütününü internetten bulabilirsin.

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Pipo işi gerçekten biraz fantezi işi aşırı masraflı olabilir. Genel pipo kültürü hakkında bir kaç info vereceğim. Günde bir kere pipo içilir ve bir pipo haftada bir kere kullanılır. Pipo saklama aparatları genelde 7li satılmaktadır sebebi de bu. Haftada bir içerim diyorsan bir pipo al ama tütün konusunda sıkıntı yaşarsın. Çok güzel bir tütün markası bulman biraz masraflı olabilir lakin Captain Black ile idare ederim dersen vasat bir tütündür 50 gramını 200 bandında bir fiyata çözebilirsin. Hand Rolling denilen sarma sigaralardan içeceksen eğer tamamen doğal tütün üreten bir marka biliyorum American Spirit. Kendi sigaralarıda var ve yıllardır arıyorum sigaralarını. Bir dalının ortalama 10-15dk iiçim süresi var ve ekstradan yanması için tütüne herhangi bir ilaç spray vs sıkılmamış şekilde temin ediliyor. Tütünüde sigarasıda tamamen organik tütününü internetten bulabilirsin.
Benim bütün derdim sağlık amaçlı kullanmak. Haftada 1 içeceğim. American Spirit’i inceleyeyim. Teşekkürler.

Ali Alptekin Bal

Weißes Fleisch
Konular
5
Beğeni sayısı
71
PG Nakit
0
Benim bütün derdim sağlık amaçlı kullanmak. Haftada 1 içeceğim. American Spirit’i inceleyeyim. Teşekkürler.
Rica ederim. Sağlık amaçlı içecekseniz eğer dediğim gibi American Spirit birinci önceliğin olsun hemde paketleri diğer tütünler gibi 50gr ya da 200gr değil direkt 30gr ile kısıtlı. Ama eğer American Spirit bulamazsan diye biraz daha bulma ihtimalinin yüksek olduğu alternatif olarak tercih edebileceğin Raw'un kendi tütünü var o da tamamen doğal birde Drum'ın Natural diye bir tütünü var. Onun dışında bulman çok zor ama Manitou isimli bir Alman tütün markası var o da tütünlerini tamamen doğal ve saf halde kullanıyor. En kötü ihtimal ile hiçbirisini bulamadıysan eğer bir tobacco shopa gidip saf Adıyaman tütünü sorabilirsin. Dikkat etmen gereken hususta Adıyaman tütününde renginin kahverengi değilde sarıya daha yakın bir tonda olması ve aynı zamanda da tütünün diğer tütünlere göre biraz daha uzun kıvamda olması lazım. Adıyaman tütünü alacaksanda eğer paketlenmiş sigara halinde değilde düz tütün şeklinde alman benden sana bir tavsiyedir.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi