Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşin adabı gerçekten el sarması. Bende ara sıra Smoking'in kahverengi kağıdıyla Golden Virgina sarıyorum. sabah kahvenin yanında el sarması içmek aşırı keyifli oluyor.
Zaten nikotin ve katran bakımından normal paket sigaralarına nazaran çok daha zengin olduğu için sabah sarıp içtiğimde bir dal kahveyle birlikte beni kesebiliyor. Öbür türlü mininum 3 dal Camel soft anca kesiyordu. Müsait bir pazar günü kahvaltı sonrası el sarması ile sert bir filitre kahve... Tütün ve türevlerini kullanıyorsan deneyimlemelisin kesinlikle.
Zaten nikotin ve katran bakımından normal paket sigaralarına nazaran çok daha zengin olduğu için sabah sarıp içtiğimde bir dal kahveyle birlikte beni kesebiliyor. Öbür türlü mininum 3 dal Camel soft anca kesiyordu. Müsait bir pazar günü kahvaltı sonrası el sarması ile sert bir filitre kahve... Tütün ve türevlerini kullanıyorsan deneyimlemelisin kesinlikle.
Bir ara Malbro Edge tüketiyordum günde 3 pakete çıkma ihtimalinden dolayı ismi hoşuma gittiği için Kent D-Range Blue'ya döneyim dedim 1 pakete düşürdüm ne çok hafif ne çok ağır bir illet seviyoruz.
Çok. Max 1 paket olması lazım azaltman gerekiyor. Şu anda gördüğüm kadarıyla göğüs hastalıkları yoğun bakımında hep 1 paketin üzerinde sigara içenler var. Uzun vadede çok riskli 1 paketin üstü.
Çok. Max 1 paket olması lazım azaltman gerekiyor. Şu anda gördüğüm kadarıyla göğüs hastalıkları yoğun bakımında hep 1 paketin üzerinde sigara içenler var. Uzun vadede çok riskli 1 paketin üstü.