EURO 2024’TEYİZ, ALMANYA’YA GİDİYORUZ

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Ermenistan maçından sonra bambaşka bir tabloyu konuşuyorken şu an EURO 24’e gitmenin kıvancını yaşıyor olmamız da tam bize yakışır bir durum. Montella’ya övgüleri vermek lazım bu maç özelinde hataları olsa da. Türkiye’nin turnuvada ileriye gidebilmesi için tam kadro olmasına ihtiyacı var. Enes yetişiyor mu bilmiyorum ama Cengiz, Arda, Mert herkese ihtiyaç var.

Bu ülkenin şifrelerinde vardır bu turnuva dönemleri, haydi çocuklar.

marchafunebre

Paul Heyman Guy
Konular
442
Beğeni sayısı
273
PG Nakit
665
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Doğru hoca, doğru sistem, doğru tercihler.. Hoca gelir gelmez takımla iletişimi üst seviyede tutmuş ve pozitifliğiyle herkesi etkilemiş. Uzun yıllar sonra milli takımı ciddi anlamda destekledim. Düzenli şekilde turnuvaya katılmaya başladık ve şimdi tek eksiğimiz bu alanlarda başarı.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,916
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
Ermenistan maçından sonra bambaşka bir tabloyu konuşuyorken şu an EURO 24’e gitmenin kıvancını yaşıyor olmamız da tam bize yakışır bir durum. Montella’ya övgüleri vermek lazım bu maç özelinde hataları olsa da. Türkiye’nin turnuvada ileriye gidebilmesi için tam kadro olmasına ihtiyacı var. Enes yetişiyor mu bilmiyorum ama Cengiz, Arda, Mert herkese ihtiyaç var.

Bu ülkenin şifrelerinde vardır bu turnuva dönemleri, haydi çocuklar.

Aga bunların aynısını 3 sene önce yaşadık koca turnuvadan 1 tane gol atıp döndük. Ben ümidi kestim. Bu Çalhanoğlu vb ayardaki oyunculara gram güvenmiyorum.

Bogi

Jön Türks
Konular
18
Beğeni sayısı
379
PG Nakit
0
Aga bunların aynısını 3 sene önce yaşadık koca turnuvadan 1 tane gol atıp döndük. Ben ümidi kestim. Bu Çalhanoğlu vb ayardaki oyunculara gram güvenmiyorum.

O zaman da Şenol hoca sıkıntılıydı ama farkındaysan. Bence formda bir takım ile gayet ilerlenebilir bir kadroya sahibiz. Arda büyük ihtimalle iyileşip form tutarsa Hakan'ın yerini alır. Kanatta alternatif çok merkez olacaktır.

Styles Clash

littlefinger
Konular
96
Beğeni sayısı
1,916
PG Nakit
510
Favori Güreşçi
AJ Styles
O zaman da Şenol hoca sıkıntılıydı ama farkındaysan. Bence formda bir takım ile gayet ilerlenebilir bir kadroya sahibiz. Arda büyük ihtimalle iyileşip form tutarsa Hakan'ın yerini alır. Kanatta alternatif çok merkez olacaktır.

İnşallah haksız çıkan ben olurum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: