RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟐 "𝐵𝑎𝑏𝑎𝑙𝑎𝑟 𝑠𝑜̈𝑧𝑢̈𝑛𝑢̈ 𝑡𝑢𝑡𝑎𝑟"

PGW: Son Eklenen Parta Git

Rise Above Hate

PG İle Giderim
Konular
217
Beğeni sayısı
1,180
PG Nakit
1,290
RPG Karakteri
Nigel McGuinness
Favori Güreşçi
Becky Lynch
Ellering'in yeni unvan duyurusu için hafif heyecanlıydık zaten ama PURE kemerinin gelmesi fena duygusal top etti bizi ya, anısı var en nihayetinde. Öyle bir kemer ki Desmond Wolfe gelsin kazansın kemeri. Umarım alacağım ve şeytanın bacağını kıracağım Lockdown'da. Yota Taker'ı bile paspas etmiş ama ondan somut bir başarı görmeyi de isterim ben açıkçası. Ezekiel'ın sahibi aktif olsa birazcık ikili güzel bir feud izletecek ama işte, işten güçten fırsat bulamıyordur eminim. Dream ve Daniels'ın hikayesi şu an kadroda en ilgi çeken hikaye, Daniels'ın serisini de bitirecekse Dream'den başkası bitiremez zaten şu konumda. Daniels bu şovda üstün çıkmış ama ikilinin karşılaşmasında Dream işi bitirecektir. Ospreay g*te bala kemerini korumuş ve bence Lashley'in maçı bu şekilde kaybetmesi güzel düşünülmüş, Lashley gibi yeni yükselen bir yıldızın ivmesine zarar vermeyecek bir sonuç olmuş. Goldberg klasik bir şekilde damlamış ringe ama Ospreay alışkın olduğundan bu sefer patoz etmiş, keyiflendirdi vallahi. Alberto'nun olayları gitgide merak uyandırıyor, bir meksika dizisinden sahneler izliyoruz sanki, çok hoş. The SEX'in takımlar kemerini alması da şaşırtıcı olmadı, Riddle zaten inaktifti uzun ömürlü bir takım olmayacağı görülüyordu. İşte olduğumdan ve yorgunluktan şovu takip edemedim ama elinize sağlık.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
195
Beğeni sayısı
2,417
PG Nakit
1,210
Sen napıyon burda
Interested Creep GIF

Konular
104
Beğeni sayısı
1,798
PG Nakit
1,220
RPG Karakteri
Alberto El Patron
Favori Güreşçi
Mini Cane
Şov zamanı birkaç aksilik çıktığından takipte olamadık ama değerlendirmemizi yapalım. Ellering'in elçi imajı çok iyi, çok beğeniyorum. Açıklanan kemerin, neredeyse aynı anda iki kemer konseptini taşımasını da çok beğendim. Yazar arkadaşları biraz zorlayacaktır kemerin kuralları ama onlar da hakkından gelirler. Kemerin adayları beklendik isimlerdi zaten, Wolfe çeker alır kemeri buradan diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda işi güzelleştirirler şüphesiz. Arka alandan gelen bağırmanın kimden geldiğini merak ettik, diğer segmente geçiyoruz ama başlangıç ve bitiş segmentlerini biraz kısa buluyorum biraz daha uzun olsa tadından yenmez bence. Çok tek cümlelik gidiyor birkaç şovdur bence, onun dışında beğendim ilk segmenti. Yota'nın kazanmasından memnunuz, o da yavaş yavaş yükselmeli diye düşünüyorum karakter olarak seviyorum ben. Ezekiel Jackson ile güzel bir feud çıkarabilirler bakalım, karakter gelişimini tek şovda bu kadar keskin yapmasını çok beğendim ama. Tebrik ediyorum KAT'ı. Velveteen son birkaç şovdur Daniels'i kışkırtmayı çok iyi yapıyor. Bu feud bittiğinde şirketin en iyi feudlarından birisi olacak muhtemelen, takipte olacağız. Segmentin uzunluk, kısalık falan her şeyiyle çok iyi olmuş bu segment. Üstünlüğün yavaş yavaş Velveteen'e geçmesini bekliyorum bakalım. Bu maçın randomluk mahvetti ya ağsjfğaosjfoağsdjağfdoağsdf. Ospreay'ın roll-up'la koruması kafaları karıştırdı sadece, onun dışında dediğim gibi garip bir spottu sonuna kadar. Sonunda yine yapacağını yapmış. Ya kanka bu el jefe'yi scez az kaldı yaaaa. Haftaya amacımızı bekliyoruz sabırsızlıkla, sonra da Lockdown'da kemere çökme işi olabilir abi bakıcaz. Main-eventte mantıklı düşününce çıkabilecek tek rakip SEX. Onlar da kemeri almış ama sonundaki bozulma da tadında olmuş. JoMa'nın hikayesi ilgi çekici gidiyor, Venis'inde onla beraber geçirdiği değişimde o kadar ilgi çekici. Yeni şampiyonları tebrik ediyorum, chairmanı görmeyi bekliyorum artık. Herkesin eline sağlık.

Mamy D Way

🍓
Konular
33
Beğeni sayısı
446
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Favori Güreşçi
Adam Cole
Kaçırdığımız güzel bir şov olmuş. Okuma fırsatım olsa da yorum yapma fırsatını şimdi buluyorum. Şov başlangıcı yine güzel bir hengame ile başlamış ve şov genelinde de bu tempo korunmuş. Dream feudunun aldığı zaman ve işlenilme şeklini eleştirdiğimi herkes biliyor zaten, ama bunu kötü işlendiğini düşündüğüm için söylemiyordum. Güzel bir ilerleme var ancak her hafta bu tarz olaylarla sanki her hafta aynı şeyi okuyormuş hissiyatı verebiliyor, birazcık bu temadan uzaklaşılabilir (gerçi ppv geldi artık sağlık olsun). Kim var kim yoksa hastaneye gelmiş ziyaret etmiş. Karakterim uzun bir süredir etkisizdi ve bu etkisizliğini yazar arkadaşlar güzel bir şekilde gizleyerek benim işimi birazcık da olsa kolaylaştırması güzel oldu. Güzel bir promo ile karakteri biraz da benim değerli yapmam lazım artık.

Val, olduğu gibi olmak isterken Johnny ise bir şeylerden sıkıldığını ve değişmek istediğini hissettiren bir süreç vardı. Ana olay benim bu düşüncemi epeyce destekledi. Bu olayı canlı okusam muhtemelen daha da farklı bir tepki gösterecektim.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: