Şov zamanı birkaç aksilik çıktığından takipte olamadık ama değerlendirmemizi yapalım. Ellering'in elçi imajı çok iyi, çok beğeniyorum. Açıklanan kemerin, neredeyse aynı anda iki kemer konseptini taşımasını da çok beğendim. Yazar arkadaşları biraz zorlayacaktır kemerin kuralları ama onlar da hakkından gelirler. Kemerin adayları beklendik isimlerdi zaten, Wolfe çeker alır kemeri buradan diye düşünüyorum. Diğer arkadaşlarda işi güzelleştirirler şüphesiz. Arka alandan gelen bağırmanın kimden geldiğini merak ettik, diğer segmente geçiyoruz ama başlangıç ve bitiş segmentlerini biraz kısa buluyorum biraz daha uzun olsa tadından yenmez bence. Çok tek cümlelik gidiyor birkaç şovdur bence, onun dışında beğendim ilk segmenti. Yota'nın kazanmasından memnunuz, o da yavaş yavaş yükselmeli diye düşünüyorum karakter olarak seviyorum ben. Ezekiel Jackson ile güzel bir feud çıkarabilirler bakalım, karakter gelişimini tek şovda bu kadar keskin yapmasını çok beğendim ama. Tebrik ediyorum KAT'ı. Velveteen son birkaç şovdur Daniels'i kışkırtmayı çok iyi yapıyor. Bu feud bittiğinde şirketin en iyi feudlarından birisi olacak muhtemelen, takipte olacağız. Segmentin uzunluk, kısalık falan her şeyiyle çok iyi olmuş bu segment. Üstünlüğün yavaş yavaş Velveteen'e geçmesini bekliyorum bakalım. Bu maçın randomluk mahvetti ya ağsjfğaosjfoağsdjağfdoağsdf. Ospreay'ın roll-up'la koruması kafaları karıştırdı sadece, onun dışında dediğim gibi garip bir spottu sonuna kadar. Sonunda yine yapacağını yapmış. Ya kanka bu el jefe'yi scez az kaldı yaaaa. Haftaya amacımızı bekliyoruz sabırsızlıkla, sonra da Lockdown'da kemere çökme işi olabilir abi bakıcaz. Main-eventte mantıklı düşününce çıkabilecek tek rakip SEX. Onlar da kemeri almış ama sonundaki bozulma da tadında olmuş. JoMa'nın hikayesi ilgi çekici gidiyor, Venis'inde onla beraber geçirdiği değişimde o kadar ilgi çekici. Yeni şampiyonları tebrik ediyorum, chairmanı görmeyi bekliyorum artık. Herkesin eline sağlık.