PAYBACK #12
20 Ekim 2023 - 20:00
Allstate Arena
Rosement, Illinois
TANITIM
Şovu Takip Etmek İçin Nedenler!
CHAIRMAN'İN ELİ KOLU ELLERING, YENİ UNVANI TANITIYOR! TALİP ÇOK!
Yota Tsuji vs. Undertaker
Will Ospreay, WHC için bir Open Challenge yapıyor!
Jeff Hardy revirde. PGW güreşçileri onu ziyaret ediyorlar! Baba ve tohumundan tutun, Patron ve şefine kadar herkes orada...
Ana Olay: Humberto & Riddle (C) vs. ??? & ??? - PGW Tag Team Championship
PAYBACK tanıtım videosunu izliyoruz ardından...
PYROLAR PATLIYOR ve PAYBACK #12 başlıyor!
Fakat kameralar spiker masasına gitmeden direkt ringin ortasına doğru gidiyor. Ringin ortasında Paul Ellering'i görüyoruz. Ellering bir süre sonra konuşmasına başlıyor.
Paul Ellering: PGW izleyicileri, kendimi tanıtmama gerek olmadığını düşünüyorum. Ben sadece bir ileticiyim. Chairman'in sağ kolu olarak, onun sesini size aktarmak için buradayım.
Ellering etrafını süzüyor ardından devam ediyor.
Paul Ellering: Chairman şirketin gidişatını çok iyi görüyor. İki ana kemerin tek bir isimde olduğu ve sadece arada bir kemerin olması ile, pek çok isme yeterince hak sağlanamadığının farkında. Chairman insanlara şans vermek istiyor. Bu zamana kadar hiçbir şans alamayan insanlara yeni şanslar vermek istiyor. Sami Zayn gibi insanlar artık bu şirketin kapısından içeri adım atamayacak. Burada yanık bir kemerden daha fazlası var. Bu örtünün altında, herkese yeni bir şans var. Karşınızda...
Ellering örtüyü açıyor. Karşımıza çıkan...
Paul Ellering: PURE CHAMPIONSHIP!
Herkes şaşkın bir şekilde kemere bakıyor. Ama şaşkınlığı atlattıktan sonra, olumlu tepkilerle dönüyor seyirciler. Ellering kameramanları kemeri daha iyi çekmeleri için yakına çağırıyor.
Paul Ellering: Bu yüz ifadeniz Chairman'ı tam olarak tatmin eder mi emin olamadım. Tasarımı mı sevmediniz yoksa size bir şeyi mi anımsattı? Her neyse... Sevmediyseniz bile zamanla bu kemere alışacağınızdan eminim çünkü bu kemer herhangi bir kemer değil. İzninizle kurallarını ve konseptini açıklayacağım.
Ellering cebinden çıkardığı ufak bir kağıda bakıyor ardından bu kağıtta yazılanları okumaya başlıyor.
Paul Ellering: Başlıca kemerin kuralları şöyle:
1- Şampiyonluk diskalifiye ve count-out yolu ile el değiştirebilir.
2- Dışarıdan müdahale, müdahale eden güreşçinin otomatik olarak kadro dışı bırakılmasıyla sonuçlanacaktır.
3- Her güreşçinin submission hold ve pinfall'ları durdurmak için üç rope break hakkı vardır.
4- Bel altı vuruşlar hariç olmak üzere vücudun geri kalanına yumruk atılmasına izin verilir.
5- Yüze kapalı yumruk atılmasına izin verilmez.
6- Yüze açık elle tokat veya chop atılmasına izin verilir.
7- Yüze ilk kez kapalı yumruk kullanıldığında uyarı verilir.
8- Yüze ikinci kez kapalı yumruk kullanılması diskalifiye ile sonuçlanır.
9- Eğer maça verilen süre (her maçtan önce maç şartlarına bağlı olarak yönetim tarafından farklı sürelere karar verilir) zaman sınırına ulaşırsa gerçekleşen maç sonuçsuz olarak sonuçlanır ve sonuçsuz biten maç bir sonraki şov tekrardan yapılmak zorundadır.
Seyirciler karışık reaksiyonlar veriyor bu katı kurallara.
Paul Ellering: Fakat bu kuralcılık sizi korkutmasın. Chairman her şeyin bir iki yüzü olduğuna inanan birisidir. Siyahın yanında her zaman bir beyaz olması gerektiğine inanır. Bu katı kuralların yanında bir özgürlük olmalı değil mi? Ünvanımız her ayın son 2 haftası tüm kuralların inaktif bir hale geldiği ve 24/7 savunulabilen ve her zaman, her yerde tuşa gidebileceğiniz bir ünvan haline gelecek! Eğer ünvan sahibi son 2 hafta boyunca arenada bulunmazsa kemeri boşa çıkar.
Seyirciler bu farklılığa oldukça olumlu tepkiler veriyor. O sırada bir müzik duyuluyor!
Adam Cole girişte gözüken isim oluyor. Cole girişini yapıyor. Aprona çıkıyor ve seyircilerle "BOOM!" chantini atıyor. Ardından ringe giriyor ve konuşmaya başlıyor.
Adam Cole: Bay Ellering, sizi burada görmekten çok memnunum. Açıkçası sözleriniz gerçekten kalbime dokundu. Şirkete gelen onca kişi arasında, gelişinden beri benim kadar büyük bir sükse yaratan başka bir isim bulamazsınız. Ama yine de, hak ettiğim şans, hiçbir şekilde bana verilmedi. Mr. Chairman'ın bunun farkında olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden buradayım. Hakkımı almak için, bu kemere adaylığımı koyuyorum.
Fakat Cole cümlesini bitirdiği gibi bir müzik onu bölüyor.
ULUMA SESİ GELİYOR! Ardından Desmond Wolfe sinirli bir şekilde girişte gözüküyor. Ringe bakıyor ve sonra ringe doğru yöneliyor. Geçen hafta yaşananlardan sonra sinirlenmemesini nasıl bekleyebiliriz ki? Wolfe ringe girip Cole'un karşısına dikiliyor.
Desmond Wolfe: Buraya gelip, bu kemer için meydan mı okuyorsun? Geçen hafta yaptığın saygısızlıktan sonra, buna cüret edebiliyor musun? Senin hak ettiğin tek şey, burnuna yiyeceğin yumruk. Sen bir hainsin. Senden nefret ediyorum Cole. Ama asla o çizgiyi geçmedim. Ama sen, sen çizgiyi aştın. Bunun karşılığında hak ettiğin dayağı alacaksın orospu çocuğu. Ve bu dayağı yediğin için, üstüne bir de kemer mi kazanacağım? Ben buna bir taşta iki kuş derim. Hem bu kemer bana oldukça tanıdık geliyor.
Desmond ve Cole neredeyse kafa kafaya gelecek duruma geliyorlar fakat bir müzik tüm bu gerginliği dağıtıyor!
OMG! Val Venis girişte gözüküyor. Intercontenintal Championship'in mağdurunun burada olmamasına şaşırmamak gerek. Gözler yanında Johnny Mayhem'i de arıyor ama bulamıyor. Venis girişini yapıyor ve konuşmaya başlıyor.
Val Venis: Siz iki hanımın *Wolfe ve Cole'u kastediyor* arasında cinsel bir tansiyon var. Onu neden kendiniz başka bir yerde halletmiyorsunuz? Bu kemere meydan okuyacak birisi varsa, o da benim. Benim kemerim yakıldı. Benim hakkım çalındı. Uzatmayacağım bu yüzden gayet net bir şekilde ben benden çalınanı ve hakkım olanı istiyorum!
NO ONE WILL SURVIVE! Ciampa burada! Ringe doğru girerken geçen haftaki etkileyici performansını tekrardan hatırlıyoruz. Şirkette iddialı bir başlangıç yapan Ciampa şimdi de PURE Championship potasına iddialı bir giriş yapıyor.
Tommaso Ciampa: Geçen hafta Daniels adlı kele yenilmiş olabilirim ama ondan, bir daha sahip olamayacağı şeyleri aldım. Ama sadece bununla yetinmek gibi bir niyetim yok. PGW eğer bana bir fırsat sunuyorsa, o fırsatı koparıp alacağım.
Crazzy Steve girişte gözüküyor! Steve'in elinde maskesi var. Çevik hareketlerle ringe ilerliyor. Çelik basamakları geçiyor ve orada duruyor. Ringde bulunan dörtlü ve Ellering ona bakıyor.
Crazzy Steve: Tik, tak, tik, tak, tik, tak, tik, tak! Akrep ve yelkovanın sesini duyabiliyor musunuz? Onun hızına yetişebilecek misiniz? Ufak kuzular bir ödüle uzanmaya çalışıyor fakat arınma günü gelmek üzere. O gün geldiğinde onu hepinizin kanı ile yıkayacağım!
Steve eliyle ringin ortasındaki PURE Championship'i gösteriyor ve gözlerini ayırmadan ona bakıyor fakat bir ses tüm dikkati dağıtıyor!
???: Hey Steve!
Bu Taylor Rotunda! Rotunda girişte gözüküyor. Steve o sırada ringe giriyor. Geçen hafta Taylor ve Steve ilginç bir buluşma yaşamışlardı fakat bu buluşma onları pek ortak bir noktada tutmamış gibi duruyor.
Taylor Rotunda: Steve! Hey dostum bunu tek yapmak zorunda değilsin. Sana bunu geçen hafta da söyledim. Buraya bir mirası yaşatmak için geldim. Bunu elinin tersi ile itmene gerek yok. İkimiz de bu mirası birlikte yaşatabiliriz. Fakat eğer karşımda duracaksan bunu önceden bileyim.
Rotunda iplerin önüne kadar geliyor. Steve'den herhangi bir ses çıkmıyor. Rotunda bir süre yoklar gibi Steve'e baktıktan sonra ona bakmayı bırakıyor ve ringdeki diğerlerine bakıyor.
Taylor Rotunda: Sizler egonuzun buraya getirdiği insanlar olarak, sizin olmayan bir şeye sahipmişsiniz gibi konuşuyorsunuz. Ben bir amaç için buradayım. Bir anıyı yaşatmak için. Ve ikimiz de bu kemere meydan okuyoruz. Bu kemeri ya ben, ya da Steve kazanac-
Val Venis: Hey ucubeler, burada hak sahibi olan birisi varsa, o da benim. Defolun ringimden, ben ve kemerim de, kaldığımız yerden devam edelim.
Adam Cole: Saçmalamayı kes Venis. Buradaki en büyük ucube sensin. Bu kemer benim hakkım. Ne bu karanlık takımın. Ne bir günlük yeni yetmenin. Ne de spiker bozuntusunun. Bu benim keme-
Desmond Wolfe: Senin o sikimdirik sesini daha fazla duymaya hiç hevesim yok it oğlu it.
Desmond birden Cole'un boğazına yapışıyor. İkili deli gibi yumruklaşmaya başlıyor. Diğer isimler bir anlık duraksıyorlar ama Rotunda eliyle Steve'e dokunuyor ve Steve ile işbirliği içinde Ciampa ve Venis'e doğru atılıyorlar. Venis ve Ciampa da birlikte karşı koyuyorlar. Ring resmen karmaşa içerisinde. Bu süre boyunca ringde olan Ellering ise, hiçbir şey demeden ringden çıkıyor. Kavga dışarı sıçrıyor. Desmond, Cole'u dışarı fırlatıyor resmen. Kendisi de peşinden gidiyor. Bariyerlerden dışarı atıyor Cole'u. Yine peşinden gidecekken Cole seyircilerden bir sandalye alıyor ve Desmond'un kafasına atıyor. Desmond yere düşüyor. Bu sefer Cole saldırmaya başlıyor. Üstüne çıkıp yumrukluyor Desmond'u. Ama Desmond çevirip kendi üste çıkıyor.
Desmond Wolfe: Senin o aptal dişlerini kıracağım piç kurusu. O dişçi sevgilin bile düzeltemeyecek onları.
Cole yeniden çeviriyor ve yine üste geliyor.
Adam Cole: Sen anca konuşursun Nigel ya da Desmond. Artık kendine ne bok diyorsan. Yine de o sikimdirik suratına tekmeyi çakacağım.
İkili birbirini yarınlar yokmuş gibi yumrukluyor. Ringe döndüğümüzde ise Rotunda ve Steve, Ciampa'yı yere sermiş tekmeliyorlar. Ama boşta kalan Venis, Rotunda'nın sırtına atlıyor ve elleriyle gözlerine saldırıyor. Gözleri görmeyen Rotunda, Venis'ten kurtulmaya çalışırken, yanlışlıkla Steve'e çarpıyor. Steve yere düşüyor. Bu boşluktan faydalanan Ciampa, hızlıca ayağa kalkıyor ve Rotunda'nın üstüne atlıyor. Hem Rotunda hem de Venis yere düşüyor. Steve'in üstüne atlıyor sonradan. Her tarafta karmaşa var.
AMA ARKA ALANDAN YÜKSEK BİR BAĞIRMA SESİ GELİYOR. Herkesin dikkati oraya dağılıyor. Vurma sesleri, kavga, kırılma sesleri, arka alandan kulak yırtan çığlıklar geliyor. Birisine işkence ediliyor sanki. O sırada girişteki Ellering'e bakıyoruz. Ellering gözünün ucuyla ringe bakıyor. Herkesin tüyleri diken diken oluyor resmen. Chairman'in gölgesi bile, tüm kargaşayı bitiriyor. Böylece reklamlara gidiyoruz...
Uzun süren reklamların ardından şovumuz kaldığı yerden devam ediyor. Kameralarımız tekrardan ringe açılıyor ve birkaç farklı seyirciyi karşımızda görüyoruz sırasıyla. İnsanlar şovun geri kalanını heyecanla, merakla bekliyorlar Açıkçası biz de şovun nasıl devam edeceğini merak ediyoruz. Aradan belli bir müddetin geçmesiyle insanların merakını giderek duyuru, anonsörler tarafından yapılıyor. Yapılan anons, bir maçın anonsu. Şovumuz geçtiğimiz hafta duyurulan bir maç ile kaldığı yerden devam edecek. O maç ise...
''Gene Blast'' vs. ''The Deadman''
Duyurunun yapılmasıyla birlikte arenada pozitif reaksiyonlar işitmeye başlıyoruz. Bu reaksiyonların sürdüğü sırada da maçın ilk katılımcısı buraya geliyor! Başlıyoruz!
Gene Blast! Gene Blast! Şarkının biraz ilerlemesiyle birlikte arka alandan, stage'ye gelen isim Yota Tsuji oluyor! Uzun süredir galibiyet alamamasına rağmen yüzü gülüyor. Kendisine yapılan chantleri dinliyor ve etrafını süzüyor sırıtarak. Kafasındaki kapüşonu çıkardıktan sonra ringe ilerlemeye koyuluyor. Kendisinin ringe ilerlediği sırada, anonsörler tarafından anonsu da gerçekleştiriliyor. Yota ringe vardıktan sonra çelik basamaklara doğru hareketleniyor ve çelik basamaklar yardımıyla apron'a çıkıyor. Orada fazla vakit kaybetmeden, iplerin arasından ringin içine giriyor. Ringe girer girmez kendisine gösterilen köşeye doğru hareketleniyor ve second-rope'ye çıkıp tek elini yumruk yapar şekilde havaya kaldırıyor. Yota'nın tauntunu yaptığı sırada cheerler yükseliyor. Ardından oradan iniyor, üstündekileri çıkartıp ring dışındaki görevlilere atıyor. Rakibini beklemeye başlıyor...
GONG!
Arenadaki herkes ayakta!
Işıklar kesiliyor, etraf kapkaranlık. Stage'den ateşler yükseliyor. Şarkının ritimi yükseldikçe ortamdaki karanlıklık, yerine mavi ışıklara bırakıyor. Stage'den dumanlar çıkıyor ve bu esnada stage'ye gelen isim The Undertaker oluyor! Ağır tavırlarıyla ilerliyor ve duruyor belli bir müddet, kafasını hiç yukarıya kaldırmıyor. Kameramız bir anlığına Yota'ya dönüyor, sırıtarak izliyor Undertaker'ı. Undertaker çok ağır bir şekilde ringe ilerliyor. Ringe ilerlediği esnada belli aralıklarla ateş çıkmaya devam ediyor stage'den. Undertaker ringe vardıktan sonra çelik basamaklara doğru ilerliyor ve basamakları teker teker çıktıktan sonra apron'a geçmek yerine duruyor. Oradayken Yota ile göz göze geliyor, bakışıyorlar. Undertaker bakışmayı kestikten sonra iki elini de havaya kaldırıyor ve aşağı indiriyor! Bununla eş zamanlı olarak arenadaki ışıklar tekrardan normalleşiyor. Undertaker'ın anonsu yapılıyor şimdi. Kendisi de apron'a geçtikten sonra iplerin arasından ringe giriyor. Ringin ortasına geçtikten sonra iki eliyle şapkasını tutuyor ve çıkartıyor! Bir taraftan da gözlerinin bembeyaz olduğunu görüyoruz. Üstündekileri çıkartarak rakibinin tam karşısındaki köşeye geçiyor.
İki güreşçimiz de burada, artık maç başlayabilir. Hakemimiz sırasıyla güreşçilerin yanlarına gittikten sonra kontrollerini gerçekleştirmiş oluyor. Anonsör de ringi terk ediyor. Ringde hakem ve güreşçilerden başka kimse kalmadı. Kontrollerini gerçekleştiren hakem, ringin tam orta noktasına geçtikten sonra güreşçilere son bir kez daha bakış atıyor. Sonrasında elini havaya kaldırıyor ve maçı başlatan işareti veriyor. Bununla eş zamanlı olarak zil sesini de işitiyoruz. Maç başlıyor!
Undertaker vs. Yota Tsuji
İkili ağır adımlarla ringin orta noktasına yürüyor. Undertaker agresif bir görüntü verirken, Yota'nın sinir bozucu bir şekilde sırıttığını görüyoruz. İkisi tam olarak karşı karşıya geldiklerinde de bunu sürdürüyorlar. İkilinin face-to-face gerçekleştirdiği sırada Undertaker harekete geçiyor ve rakibinin boğazını yakalıyor. Rakibinin boğazını Chokeslam yapmak üzere yakalıyor! Yota iki eliyle, Undertaker'ın elini tutuyor. Undertaker aşırı öfkeli bir şekilde boğazını sıkıyor rakibinin. Sonrasında rakibini kaldırıyor, CHOKESLAM!
HAYIR! YOTA HAVADAYKEN KURTULMAYI BAŞARIYOR! UNDERTAKER ARKASINI DÖNDÜĞÜNDE SUPERKICK! UNDERTAKER YÜZÜNÜ TUTARAK TEK DİZİNİN ÜSTÜNE DÜŞÜYOR. YOTA İPLERE DOĞRU KOŞUYOR, İPLERDEN SEKTİKTEN SONRA CURB STOMP! YOTA KÖŞESİNE GEÇİYOR VE GERİLİYOR. UNDERTAKER'IN AYAĞA KALKMASINI BEKLİYOR. UNDERTAKER YÜZÜNÜ TUTARAK, AĞIR AĞIR AYAĞA KALKIYOR. NİHAYET UNDERTAKER AYAKTA, YOTA TSUJI EŞ ZAMANLI OLARAK KOŞMAYA BAŞLIYOR...
GENE BLASTER!
YOTA TUŞA GİDİYOR, HAKEM SAYMAYA BAŞLIYOR! 1... 2...
3! BİTTİ!
Kazanan: Yota Tsuji
Yota mağlubiyet serisini bitirdi! Yota makus talihini de yenmiş oluyor! Yota hızla ayağı kalkıyor ve hakem kendisinin elini havaya kaldırıyor! Bu esnada, Yota'nın maçı kazandığının da anonsu yapılıyor! Anons bittikten sonra ''Gene Blast'' şarkısı başlıyor! Yota en üst ipi iki eliyle tuttuktan sonra o ipi aşağı yukarı sallıyor! Sevinçten çıldırıyor adeta! Durmuyor, köşeye doğru hareketleniyor ve second-rope'ye çıkıyor. Tek elini yumruk yaptıktan sonra havaya kaldırıyor. Seyircilerden cheer yükseliyor! Yota'nın mağlubiyet serisini bitirmesi seyirciler arasında da yankı yapıyor! Yota galibiyetini kutlamayı sürdürüyor!
X: Yo! Yo! Yo!
Şarkı kesiliyor, Yota'nın galibiyet sevincini bölen birisi var. Yota hemen stage'ye dönüyor, bu esnada şarkı da kesiliyor. Kameramız hemen o tarafa dönüyor, bu da kim?
Bu Ezekiel Jackson! Ezekiel Jackson burada ve elinde bir mikrofon var! Burada ne işi var? Yota'nın sevincini neden yarıda kesti, böldü? Yota iki elini yan taraflarına açıyor, bu şekilde sitem ediyor. Onun hamlesini bekliyor bu şekilde. Ezekiel Jackson konuşmaya başlıyor rampadayken.
Ezekiel Jackson: Orada dur, orada dur. Şu anda ringi paylaştığın kişinin kim olduğunun farkında mısın? Profesyonel güreş endüstrisinde çok yenisin, ilk yıllarındasın. Ya o adam? O adamın yaptıklarından haberdar mısın, değilsin. O adamın başarılarından haberdar mısın, değilsin. Saygı duymak zorundasın. Bu şekilde galibiyet almayı içine sindirmen aptalca! Undertaker'ı bu şekilde yenmen sadece saygısızlık! Sen saygısızsın Yota! Şu anda iplerden destek alarak ayağa kalkmaya çalışan o adamdan özür dile! İngilizce biliyorsundur herhalde, o zaman özür dile! Özür dilemek zorundasın! Zorunda!
Herkes Yota'nın ne yapacağını merak ediyor. Kendisine söyleneni mi yapacak yoksa başka bir şey mi yapacak? Yota işaret parmağıyla Undertaker'ı gösterdikten sonra onun tamamen ayağa kalkmasını bekliyor. Undertaker aradan geçen zamanın ardından ayağa kalkmış oluyor, Yota ile göz göze geliyorlar. Yota, Undertaker'dan özür dilemek üzere kendisine bir adım yaklaşıyor. Yota kendisine söyleneni yapıyor. Özür diliyor...
Yota Tsuji: (Japon aksanıyla) Özür dileri...
YOTA'DAN ANİ BİR ATAK GELİYOR, RUNNING KNEE STRIKE! UNDERTAKER İPLERE KADAR SAVRULUYOR, İPLERDEN SEKİYOR VE SUPERKICK! SUPERKICK! UNDERTAKER YERDE! UNDERTAKER YERE YIĞILIYOR! YOTA ARKASINA DÖNÜYOR VE DİŞLERİNİ SIKARAK EZEKIEL JACKSON'A BAKIYOR. EZEKIEL ÖFKESİNDEN KUDURMUŞ BİR ŞEKİLDE İZLİYOR OLAN BİTENİ. KAMERALAR BİR EZEKIEL'I, BİR DE YOTA'YI ÇEKİYOR. ARDINDAN GÖRÜNTÜLER KARARIYOR VE REKLAMLAR GİRİYOR!
Reklamların sona ermesinin ardından kameralarımızın ringe geri açılmasını bekliyorduk fakat hayır, arka alandayız. Sandalyenin üstünde oturan, kendisini arka tarafından gördüğümüz bir kişi var. Bu kişinin hüznünü anlayabiliyoruz, kendisi bir şarkı söylüyor düşük tonla. Kendisini rahatlatıyor, bir çeşit meditasyon da denilebilir buna. Şarkısına biraz kulak verelim, kendisinin kim olduğuna dair bir ipucu verebilir sözleri.
X: Düştü, melek düştü.
Ben buradayım baba, büyük baba.
Ağlayan gökyüzü altında sessiz ve ıssız,
melek burada hapsoldu.
Kırık kalpli, dünyada; kanatları kırılmış bir melek,
melek düştü, kanatları kırık, gözleri yorgun,
düşlerini yitirirken, geçmişteki günleri seyrediyor.
Baba, buradayım; beni görecek misin?
Melek düşer, ama onun ateşi asla sönmez.
Melek düşer, ama asla pes etmez
bu onun hikayesidir.
Baba, ben buradayım; kendi içindeki şeytanların karşısında,
bu kanatlar beni artık yukarı taşımıyor.
Bu dünyada bir çıkış yolu arıyorum.
bana yardım etmeyecek misin?
Senin karşında, zincirlerimi kırdım
neden benden nefret ediyorsun, baba?
karşındaki düşmüş melek, kendisini kucaklamanı mı istiyor?
düşmüş melek, cehennemde yeniden uçmayı
Y: HAYAL EDİYOR.
Christopher şarkı söylüyordu ve Velveteen onu böldü! Christopher, Velveteen'i fark eder etmez kafasından kaynar sular dökülmüş gibi oluyor. Hiç vakit kaybetmeden arkasına dönüyor ve agresif bir tavırla kendisine ''yine mi sen?'' diye bağırıyor. Christopher altındaki sandalyeyi kaptığı gibi onun üstüne fırlatıyor, geçen hafta yaşananlar gibi diyaloğa bile girmiyor Velveteen'la. Velveteen kendisinin üstüne doğru gelen sandalyeden eğilerek kurtuluyor ama bu esnada dengesini yitirmiş oluyor.
Christopher'dan bir Big Boot geliyor.
Christopher Daniels: İnan o kirli sakallı militanı da yaşatacaklarımın içine dahil etmek isterdim ama sanırım bu zor, anın tadını çıkaracağım ve seni yok edeceğim. Bu kemer için bir maç istiyordun değil mi, tebrikler aldın. Sana anlatmak istiyorum, benimle biraz gezmeye ne dersin?
Christopher beline sarılı olan kemeri, bir masanın üzerine bıraktıktan sonra yerdeki Velveteen'i kaldırıyor ve bulunduğu odanın kapısına fırlatıyor! Kapıya çarpan Velveteen, kapının açılmasına yol açıyor. Christopher, Velveteen'i saçından tutarak PGW arka alanında gezdiriyor. Velveteen sadece kaçmaya çalışıyor ama gücünü yitirmiş durumda. Christopher, Cathy Kelley'i gözüne kestiriyor koridorda ilerlediği esnada. Cathy'nin elinden kaptığı mikrofonu, defalarca kez Velveteen'in alnına vuruyor! Velveteen çaresiz, sadece kaçmaya çalışıyor. Christopher, Velveteen'i kaldırıyor ve saçından çekerek gezintiye devam ediyor.
Christopher Daniels: Maçtan bahsettim ve gerisini getirmedim. Sana biraz anlatmama müsaade et. Sen ve ben, ringde. Peki ardıllarımız? Peki bizi biz yapan parçalarımız? Babam, o beni izliyor. Beni izlerken gönlünün kanadığını biliyorum. Kader değil, bu bir seçimdi. Endişelenme, senin karşında sadece ben olacağım. Sen, The Dream... The Dream, o da olmayacak. Ringin tepesinde olacak Shark Cage'de olacaklar. Bizler değil, biz savaşacağız Velveteen. Sadece sen ve ben ringi paylaşacağız, sadece sen ve ben olacağız. Benimle tek başına yüzleşebilecek misin?
Christopher'dan Angel's Wings! Velveteen perişan durumda! Park yerinin tam ortasında, sert bir zemin üzerinde yaptı bunu! Christopher hızla ayağa kalktıktan sonra üzerindeki gömleği çıkartıyor ve onunla Velveteen'ı boğmaya başlıyor! Velveteen nefes alamıyor, gözleri gidiyor adeta. Christopher sınırları çok zorluyor. Baygın haldeki Velveteen'i ayağa kaldırdıktan sonra onu arabanın üstüne atıyor! Velveteen üzerine düştüğü arabanın ön camının kırılmasına yol açıyor! Velveteen'in gözünden yaşlar geliyor, yuvarlanarak aracın üstünden yere düşüyor. Acı içinde sırtını tutuyor, bu yaşananlar çok ağırdı! Çok ağır!
Christopher Daniels: Böyle yapma, beni de ağlatacaksın! (ciddileşiyor) Geçen hafta seriyi bitirmek istediğini söyledin. Ben de sana bu fırsatı veriyorum. Üstelik ortaya sadece galibiyet serimi değil, kemerimi de koyuyorum. Tek yapman gereken cesaretini toplamak olacak çünkü cadı yandı. Cadı avı bitti Vel'. Cadı avı bitti! Senden nefret ediyorum. Nefret! Pislik! Sana daha fazla bir şeyler yapmamam için bana bir sebep söyle. Benimle aynı ringe çıktıktan sonra buruk ayrılacaksın çünkü artık seni engellediğini iddia edebileceğin hiçbir şey kalmadı!
Christopher ayağa kalkıyor ve Velveteen'in üstüne tükürüyor... Christopher'ın oradan uzaklaştığını görüyoruz. Kameralar sürüklenerek ilerlemeye çalışan ve kendi sesini duyurmaya çalışan Velveteen'i çekerken kapanıyor ve reklamlar giriyor.
World Heavyweight ve PGW Championship kemerlerinin sahibi Will Ospreay girişte gözüküyor. Ospreay, World Heavyweight Championship'i taşırken, Bea Priestley de, PGW Championship'İ taşıyor. İkili girişini tamamladıktan sonra Ospreay bir mikrofon istiyor.
Will Ospreay: Arka alanda bazı isimlerin benden rahatsız olduğunun farkındayım. Bazılarınız beni istemiyor. Bazılarınız bu kemerleri hak etmediğimi düşünüyor. Ama bunu korkarak, kapalı kapılar arkasından yapıyorlar. Size gerçek bir şans sunuyorum. Arka alandaki her birinize. Şu an karşıma ilk dikilen isim, World Heavyweight Championship için bana meydan okuma şansını kazanacak. Benimle sorunu olduğunu söyleyen kim varsa, hemen karşıma çıksın. Bu işi hemen halledelim.
Ospreay konuşmayı bıraktıktan sonra girişe doğru bakıyor.
Bu Bobby Lashley! Stage'de beliriyor. Stage'de pozisyon alıp şınav çekiyor. Şınav çekerken Pyrolar patlıyor. Ardından jogging yaparak ringe geliyor. Çelik merdivenleri tokatlıyor. Sonrasında çelik merdivenlerden tırmanıyor. Ringe giriyor.
Bobby Lashley'in girişini tamamlamasından sonra Ospreay kemerini hakeme teslim ediyor. Hakem kemeri havaya kaldırıyor peşinden son kontrolleri yapıyor ve zil çalıyor. Maç başladı.
World Heavyweight Championship Match
Will Ospreay (c) vs. Bobby Lashley
Maç başladı. Lashley hızla Ospreay'in üstüne koşuyor ve SPEAR! Fakat hayır! Ospreay hızla zıplıyor. Lashley orta turnbuckle'a çarpıyor! Ospreay hızla bir dropkick! Lashley geri geri iplerden düşüyor. Ospreay taunt atıyor ve iplerden sekiyor Sasuke Special'la Lashley'nin üstüne uçuyor. Sonrasında apronu tutarak kalkıyor. Lashley sallanarak kalkmaya çalışıyorken dizlerinin üstünde bir Robinson Special'ı oturtuyor! Sonrasında ringe atıyor. Ardından aprona geçiyor. Springboard Forearm Smash'le atlıyor fakat Lashley hızla ipe çarpıp ipi sallıyor! Ospreay oradan düşüyor. Lashley kaldırıyor ve Gorilla Press Slam!
Fakat hayır Ospreay bundan kurtulup Lashley'nin arkasına iniyor. Arkasından bir Sleeper Hold bağlıyor! Lashley kurtulmaya çalışsa da Ospreay tepesine çıkıyor! Lashley bir süre sonra geri geri geri Ospreay'i köşeye çarptırıyor! Ardından bir kez daha çarptırıyor. Sonrasında köşeden Ospreay'i Front Powerslam'e alıyor. Front Powerslam'le yatırıyor! TUŞ DENEMESİ 1.. 2.. KICKOUT! Lashley tekrardan kaldırıyor sonrasında tersten kaldırıyor ve Hurt Lock'a girişiyor! Hurt Lock! Fakat hayır! Ospreay bağlayamadan kurtulup altından eğilerek kaçıyor. Sonrasında hızla bir Handspring Enzuigiri! Sonrasında koşarak bir OSCUTTER! 1.. 2.. KICKOUT! Ospreay Hidden Blade için hazırlık yapıyor. Ospreay köşede hazırlık yapıyor. Koşarak bir HIDDEN BLADE! FAKAT LASHLEY BUNU SPEARLA KARŞILIYOR! TUŞ 1.. 2..
KICKOUT! Lashley çıldırıyor. Tersten kaldırıyor ve Hurt Lock! Bu sefer bağladı! Bu sefer bağladı! OSPREAY PES Mİ EDECEK!? OSPREAY KURTULMAYA ÇALIŞIYOR FAKAT LASHLEY HIZLA SIKIYOR! LASHLEY OSPREAY'İ YERE ÇEKİYOR! OSPREAY BİR ANDA ROLL UP! 1.. 2.. 3!!!
Kazanan ve Hala World Heavyweight Şampiyonu: Will Ospreay
Will Ospreay başarıyla kemerini korumayı başarıyor!
Goldberg girişte. Bill Goldberg girişten hızlı bir şekilde girip ringe giriyor. Ospreay ile karşı karşıya geliyorlar. Goldberg gülerek "ne olacağını biliyorsun" diye Ospreay'e söylüyor. Ospreay ise bıkmış bir halde hiçbir tepki vermiyor. Goldberg'den SPEAR!
OSPREAY'DEN SUPERKICK! Ospreay artık olacak şeyleri ezbere biliyormuş gibi hazır bir şekilde Superkick vuruyor Goldberg'e. Ospreay hiçbir tepki vermeden kemerini omzuna atıp ringden çıkıyor. Goldberg ve Lashley arkasından ona bakarken, Ospreay arka alana dönüyor. Goldberg hızlıca ayağa kalkıyor, Ospreay'in peşinden gidiyor.
Ama sonra alanda canı sıkkın şekilde duran Lashley'in üstüne koşuyor. Goldberg nesi var nesi yoksa hepsini Lashley üzerine boşaltıyor. Lashley de yumruklarını sakınmıyor. Ama maçtan çıkmanın yorgunluğu Lashley'de kendisini gösteriyor ve Goldberg'in darbeleri ile geride kalıyor. Goldberg, Lashley'i bariyerlere doğru fırlatıyor. Ardından oradan alıp girişteki rampanın oraya sürüklüyor.
Lashley ayaklanıyor ama bu onun için iyi bir haber değil. GOLDBERG'İN SPEAR'I BU SEFER KENDİSİNİ VURUYOR ÇÜNKÜ.
AMA BATISTA, LASHLEY'IN YARDIMINA KOŞUYOR. Geçen haftadan sonra Batista, Lashley'in yardımına koşuyor. Batista ve Goldberg yumruklaşıyor şimdi. Denk bir kavga dönüyor. Ama Lashley ayaklanıyor ve ikisi birden Goldberg ile kapışıyorlar. Goldberg bu sefer zayıf kalan isim oluyor.
OSPREAY RAMPADAN AŞAĞI KOŞUP HERKESİN ÜSTÜNE ATLIYOR! ÜÇ İSİM DE YERDE! OSPREAY ÜÇ DEVİ DEVİRİYOR!
Ospreay, Goldberg'i tutup kendine çekiyor.
Will Ospreay: Sen kudurmuş bir köpeksin. Ama Lockdown'da, senin tasmanı boynuna geçireceğim. Sen benim orospumsun. Bunu kafana iyice sok.
Ospreay yere atıyor Goldberg'i. Bring It Down yeniden çalmaya başlarken biz de reklamlara gidiyoruz...
Kameralar açıldığında kendimizi Jeff Hardy'nin revir odasında buluyoruz. Revirin dışarısında onu ziyarete gelmiş birçok profesyonel güreşçi var. Bu sırada onun başında bekleyen Adam Page'i görüyoruz.
Jeff Hardy: Ona saldırmana gerek yoktu. Sadece bu. Şu anda bu durumda olmam önemli değil.
Adam Page: Haklısın. Ama senin de beni durdurmana gerek yoktu. Benim olayım bu Jeff. Yine de burada olduğun için üzgünüm.
Paul Ellering içeri giriş yapıyor.
Paul Ellering: Durum nedir?
Adam Page: Biraz dinlenecek. Sonrasında çıkaracaklar. Lockdown'da maça çıkabilecek durumdaymış. Doktor öyle söyledi. Beni durdurmaya çalışırken burnunun hassas bir noktasına dirseğim kötü şekilde çarpmış. Fakat doktor orada oluk oluk burnunun kanamasının sadece bundan olamayacağını söyledi.
Paul Ellering: (Jeff'i bilmiş bir gözle süzdükten sonra) Anlaşıldı. Güreşebilecek olması sevindirici. Chairman onu Lockdown'da kesinlikle istiyor. Aranızdaki bu iş bir maç ile artık sonlanmalı.
Ellering bunu söyledikten sonra revirden dışarı çıkıyor ve doktoru buluyor. Onun yanına gidiyor ve bir köşeye çekip sessizce söylüyor.
Paul Ellering: Jeffrey'den kan tahlili istiyorum doktor. Bir şeyden şüpheleniyorum. Eğer o oluyorsa, bunu bilmek isterim. Chairman de öyle. Yani Jeffrey bizden bir şey saklıyorsa diye. Anlıyor musun?
Jey Uso, hastanenin kapısından telefonla konuşarak giriyor. Telefonun ardında tanıdık birinin sesi kameraya yansıyor.
Solo Sikoa: Jey, adamım ziyarete gitmen çok iyi oldu.
Jey Uso: Evet, orada ikimizden birinin bulunması gerekiyo-
Solo Sikoa: Efendim?
Jey Uso: Bizden biri çoktan gelmiş. Kapatıyorum. Seni sonra arayacağım.
Rikishi: Oğlum...
Rikishi'nin konuşmasını, babası Rikishi bölüyor. Jey yutkunup konuşuyor.
Jey Uso: Ne yüzle hala oğlum diyebiliyorsun?
Rikishi: Neyden bahsediyorsun?
Jey: Uso: Bilmemezlikten gelme babalık. Geçen şov tasmasız itlerini üzerime yolladın. Sadece benim değil, Solo'nun da dayak yemesini istedin.
Rikishi: Şu mesele... Onları ben yollamadım oğlum. elini Jey'in omzuna atıyor Emin ol, onları ben yollamadım.
Jey Uso: Elini çek. Bu iş fazla uzadı. Arkamdan iş çevirmeler, arkamdan saldırmalar... Bu işe son vermenin vakti geldi.
Jey'in belalısı dört Local Wrestler burada! Jey'in arkasında beliriyorlar.
Birinci Local Wrestler: Birileri dayak istiyor sanırım...
Üçüncü Local Wrestler: Hocamız Rikishi ile öyle her istediğin zaman aynı ringde bulunamazsın.
İkinci Local Wrestler: Önce bizi geçmelisin.
Dördüncü Local Wrestler: Ya herro ya merro.
Dört Local Wrestler, Jey'in etrafını sarmalıyor. Rikishi araya girip onları çekiyor.
Rikishi: Gençler, saçmalamayı kesin. Sizi böyle karaktersiz yetiştirmedim. Aradan çekilin. Bu benim, Jey ile şahsi meselem. Size gerek yok. Jey ile ben dövüşeceğim. Jey, Lockdown'da sen ve ben. Son kez.
Jey Uso: Son kez, baba.
Baba ve tohum el sıkışıyor. Rikishi sırıtıyor. Boşta olan diğer eliyle, Jey'in elini tıpışlıyor. Ardından arkasını dönüp yürüyor. Dört local wrestler de Rikishi'nin arkasından gidiyor. Jey Uso hepsinin arkasından bakıyor.
Kameralar hastanenin önüne döndüğünde kapıdan çıkmakta olan PGW güreşçisi Alberto El Patron'u görüyoruz. Meksika macerasından kalan imajı kendisine bu sefer tam anlamıyla oturmuş gibi duruyor. Muhabirimiz onun yanına gidiyor seri bir şekilde.
Muhabir: Bay Rodriguez, Jeff Hardy'e yaptığınız ziyaret hakkında kısaca bir konuşmak istiyoruz. Kendisinin durumu nasıl?
Alberto El Patron: Elbette konuşabiliriz. Diğer güreşçi arkadaşlarım gibi kendisinin durumunu öğrenmek adına küçük bir ziyaret gerçekleştirdim. Jeff uzun senelerdir tanıdığım bir meslektaşım. Tüm bu talihsizliğe rağmen kendisi oldukça iyi gör-
Dışardan çalan korna sesleri Alberto'nun dikkatini dağıtıyor. Buna aldırmadan devam etmeye çalışıyor.
Alberto El Patron: Demek istediğim kendisi oldukça iyi gözüküyor. Umarım en kısa sürede toparlayıp aramıza geri d-
Arabadan gelen korna sesleri yerini yüksek sesli bir müziğe bırakıyor.
"PACA PACA PACA EN MI CABALLO
PACA PACA PACA EN MI CABALLO
PACA PACA PACA EN MI CABALLO"
Alberto artık bu gürültüyü görmezden gelemiyor ve kafasını çevirdiği gibi hastanenin çıkışında gördüğü manzara fazlasıyla tadını kaçırıyor. Muhabirlerin sorularına aldırmadan öfkeli bir şekilde basamaklardan iniyor ve hastaneden çıkıyor. Ona dakikalardır rahatsızlık veren kişi ise onun kendi arabasına doğru yaslanmış bir şekilde onu izlemekte.
Angel Garza: Hastane ziyaretin nasıldı amigo? Çiçek dağıtmak bana özgü bir şey sanıyordum.
Angel dalga geçercesine bir ifadeyle Alberto'ya bakıyor.
Alberto El Patron: Sadece birkaç dakikalığına herkesin arasında görüneyim diye geldim.
Angel Garza: Artık kendi başına kararlar da verebiliyorsun demek ha ese? Benim en son hatırladığım kadarıyla hangi deliğe s*çacağını bile ben söylüyordum. Televizyonun önünde, ringlerde sana oynamanı söylediğim rolün sanırım biraz fazla içine girdin "patron". Gerçek patronun kim olduğunu unutmuş gibisin. Kameraların karşısında oynadığımız tiyatroyu ciddiye almış gibisin.
Alberto El Patron: Bir iş çevirdiğim yok. Şu an yaptığın şey paranoyakça davranmaktan başka bir şey değil.
Alberto iyice geriliyor. Angel arabaya yaslanmayı bırakıp iyice Alberto'ya yaklaşıyor.
Angel Garza: Bir anlaşma yaptık. Onun halen nefes alıyor olması senin verdiğin sözden dolayı bunu biliyorsun değil mi? Yerine getireceğin büyük görevle ilgili. Senin verdiğin söz sayesinde yürüyebiliyor, nefes alabiliyor. Tek bir hatan ile onu riske atmayı göze alabilir misin?
Alberto'nun gerginliği kayboluyor
Alberto El Patron: Hayır...
Angel'ın gözündeki korkunç ifade kayboluyor ve gülmeye başlıyor.
Angel Garza: PERFECTO! O zaman buna göre davranmalısın. Güven, ese. Güven! İhtiyacım olan şey bu. Çiçek dağıtmaya çıktığını söylediğinde bile buna ihtiyacım var. Güven yoksa, anlaşma yok. Her şey bu kadar basit. Aynı fikirde olduğumuza sevindim. Merak da etme, haftaya büyük gün. Artık rol yapmak yok. Herkes amacımızı öğrenecek.
Angel, yaslandığı arabanın içerisine atlıyor. Alberto şaşkın şaşkın bir şekilde hastaneye geldiği arabasına binen Angel'a bakıyor.
Angel Garza: Haber vermeden bir iş yapıyorsan yedek anahtarını da yanında bulundur. Bu güzellik bugünlük bende. Seni onlar eve bırakır.
Angel sırıtarak Alberto'nun lüks arabasını çalıştırıyor ve oradan uzaklaşıyor. Alberto, Angel'ın bahsettiği kişilerin kim olduğuna bakmak için çevresine bakıyor...
Hastanenin dışındaki parkta Javier ve Oscar Solano kardeşler durmakta! Zamanında Alberto'yu kaçırdıkları van ile onu bekliyorlar. Alberto'nun sinirden gözü seyirirken kendisini durduruyor ve onların yanına doğru ilerliyor. Oscar mimiksiz bir şekilde sürücü koltuğuna geçerken Javier ön koltuğun kapısını açıp Alberto'ya göz kırpıyor. Alberto tadı kaçmış bir şekilde koltuğa geçerken görüntü sonlanıyor.
Tüm bu hastane ziyaretlerinin ardından kameralarımız tekrardan ringe dönüyor. Artık ana olay için şampiyonlarımız hariç her şey hazır! Bir süre sonra sessizliği bir müzik kesiyor!
Takımlar şampiyonlarımız burada! İkili girişte gözüküyor. Riddle klasik hareketlerini yaparak ve seyirciye dalaşarak ilerlerken Humberto bu sefer ciddi bir şekilde dümdüz ringe ilerliyor. İkili ringe giriyorlar. Riddle takım arkadaşını dürtüyor ve biraz hareketlen tarzı bir hareket yapıp dans etmeye başlıyor. Humberto hafifçe gülümsüyor fakat bir karşılık vermeden köşesine geçiyor. Riddle biraz daha dans ettikten sonra yanına geliyor ve ikili kemerlerini savunacak rakiplerini beklemeye başlıyorlar.
Kevin Nash: Bu müzik neyin nesi?
Daha önce hiç duymadığımız bir müzik duyuluyor. Seyirciler bir süre ne olduğunu anlamıyorlar fakat girişte o isim belirince tüm seyircilerden yoğun olumlu tepkiler gelmeye başlıyor!
JOHNNY MAYHEM! Son haftaların en popüler isimlerinden Johnny Mayhem girişte! Johnny seyircileri süzüyor bir süre ardından arkasını dönüyor ve takım arkadaşını beklemeye başlıyor.
Tazz: Takım arkadaşı kim olacak?
Kevin Nash: Sence?
OMG! Açılışta kemer hakkı arayan Val Venis şovun sonunda bir kemer hakkı için daha burada! Val Venis, Johnny Mayhem'in yanına geliyor. İkili bakışıyorlar. Ardından Venis sırıtıyor ve klasik dans hareketini yapmaya başlıyor. Johnny Mayhem ona katılıyor ve zamanı yavaşlatma hareketini yapıyor! The SEX tekrardan birlikte! Seyircilerden mükemmel bir tepki geliyor. İkili ringe doğru ilerliyorlar ardından çelik basamakları geçip ringe giriyorlar. İkili rakipleri ile bakışıyorlar. Riddle onları ciddiye almamış bir ifade ile alkışlıyor. Humberto ise ciddi bir ifade ile ikiliye bakıyor. Hakem bir kavga oluşmaması için iki takımın arasına geçiyor ve köşelere gönderiyor. Ardından son hazırlıklar tamamlanıyor ve zil çalıyor!
PGW Tag Team Championship
Humberto Garza & Matt Riddle vs. The SEX
Maça Garza ve Mayhem ikilisi başlıyor. İkili bir süre birbiri etrafında dönüyorlar. Humberto ilk hamleyi yapıyor ve kilit pozisyonuna almaya çalışıyor fakat JoMa sıyrılıyor ve üstüne gelen Humberto'ya bir tekme! Humberto sendeliyor JoMa tutuyor ve DD- Hayır Humberto ittiriyor ve enzuigiri! İki isim de yerde. Humberto tekrardan kalkıyor ve JoMa'yı kaldırıp iplere yolluyor üstüne gelen JoMa'yı shoulder tuckle ile yıkmak için üstüne geliyor fakat JoMa sıyrılıyor ve roll up! 1..........2.......... Humberto atıyor! JoMa hemen kalkıyor ve Humberto kalkmadan bir tekme savuruyor fakat bu sefer de Humberto sıyrılıyor ve Ankle Lock! JoMa acı içinde kurtulmaya çalışıyor. Humberto daha fazla sıkıyor! JoMa iplere uzanmaya çalışıyor...
Humberto yine çekiyor ve ringin ortasına almaya çalışıyor fakat bu yaptığı hata kilidin gevşemesini sağlıyor ve JoMa kurtuluyor. Humberto ona doğru geliyor fakat JoMa çelme takıyor ve Humberto suratını iplere vuruyor. JoMa hemen dönüp Venis'e tag vermek için doğruluyor fakat Humberto yine onun bacağına yapışıyor ve JoMa'da yere düşüyor! Humberto tekrardan Ankle Lock deniyor fakat JoMa bu sefer sıyrılıyor ve bir tekme ile savuşturuyor. İkili yavaşça köşelerine doğru sürünüp takım arkadaşlarına tag vermek için geriliyorlar. İlk Humberto tag veriyor ardından JoMa ve ringi diğer ikiliye bırakıyorlar! Riddle ringe giriyor ve Venis ile bakışıyor. Riddle ona sırıtıyor ve yüz yüze geliyorlar!
Kevin Nash: Bu görmek istediğim bir yüzleşme!
Riddle biraz geriliyor ve Venis'i süzdükten sonra ona doğru bağırarak ve sırıtarak konuşuyor.
Matt Riddle: Sen de bir orospu çocuğusun fakat ben senden daha büyük orospu çocuğuyum Venis! Kendini bu şirketin en sağlıklı, en aktif erkeği olarak tanımlıyorsun bro fakat sen ağzının suyunu akıtan karıları izlerken ben onları kucağımda hoplatıyordum! Umarım viagranı yanına almayı unutmamışsındır dostum.
Riddle sırıtıyor.
Matt Riddle: Hem sen orospunun doğurduğu gibi anasını inşaatta sikmişler gibi yürüyebilir misin brooooooo?
Riddle sırıtıyor ve özgüvenli yürüme hareketini yapıyor. Bir an için Venis ona katılıp klasik dans hareketini yapacak gibi olurken bir anda duruyor ve HEADBUTT! Venis ona uymuyor! Riddle neye uğradığını anlayamadan yere yığılıyor! Venis hemen tutuyor ve BIG COCKAGE! Riddle'ın gevşek tavırları ona pahalıya mal oluyor ve Venis hemen tuşa gidiyor! 1.............2............
Fakat Humberto hızır gibi yetişiyor ve ringe girip bozuyor tuşu!
Kevin Nash: Angel Garza haklı. Bu adam Humberto için onun sırtına yük olan bir kamburdan başka bir şey değil.
Humberto eliyle Riddle'ı dürtüyor ve kendine gelmesi için sarsıyor. JoMa hemen olaya müdahil oluyor ve Humberto'nun üstüne atlıyor! İkili ringin dışına çıkıp orada yumruklaşıyorlar. O sırada Venis kalkıyor ve işi tamamen bitirmek için iplere tutunup kalkmaya çalışan Riddle kendine çekiyor! Bir Big Cockage daha mı? Hayır Riddle tepede kurtuluyor ve roll up! 1.....2.... Olmuyor! Venis atıyor! Fakat Riddle hemen kalkıyor ve çok sert bir high knee! Venis'in suratına! Riddle kip up yapıp kalkıyor.
Riddle ellerini havaya kaldırıyor ardından yavaşça indirip ellerini başının arkasına alıp Venis'in klasik sex dans figürünün taklidini yapmaya başlıyor! Venis'i kafasından tutuyor ve "benim gibi bir orospu evladını hayatında göremezsin bro" diye gülüp ardından Venis'i saçından tutup saksoya alırmış gibi bir pozisyona alıyor. Onunla dalga geçecekken girişte bir hareketlilik var!
Girişte Paul Ellering! Burada ne işi var? Ringi işaret ediyor.
Paul Ellering: Matthew Fredrick Riddle, Chairman'in özel talimatı ile birlikte şirketteki kontratın sona erdi. Kovuldun. Dolayısıyla o ringde de bir işin kalmadı. Senden dışarı çıkmanı talep ediyorum aksi halde zor kullanılarak ihraç edileceksin. Humberto Garza, takım arkadaşını ikna etmen önemle rica olunuyor.
Ringdeki Matt Riddle halen ağız dolusu küfürler ediyor! Girişteki Paul Ellering'i pek aldırdığı söylenemez!
Paul Ellering: Matthew. Eğer PGW'de güreşiyorsan yapabileceğin en büyük hata Chairman'in sözüne karşı gelmektir. Sizler henüz bunu bilmiyorsunuz, ama geç olmadan öğreneceksiniz.
Ellering aprondan ileri gidip ringe doğru ilerliyor. Matt Riddle "beni sen mi durduracaksın?" diyerek gülüyor.
Paul Ellering: Ne acı. Kariyeri erkenden sonlanmış bir güreşçi. Kimse seni istemeyecek. Chairman televizyonunun ekranından bu hareketlerini gördüğünde tek bir telefonla kariyerini bitirdi Matthew. Ve sen bunun farkında değilsin. Senin için acı bir son. Ve şimdi o acı sonun yazarları, senin için geliyorlar. Senin senaryon mutsuz sonla bitti. (girişi işaret ediyor)
AUTHORS OF PAIN! Girişteler! Hızlı ama yere sağlam basan adımlarla ringe doğru yürüyorlar.
Riddle şaşkınlıkla onlara bakıyor ve öylece ringde bekliyor. Onlara karşı gard alıyor fakat Authors of Pain ona bir fiske bile vurmadan koluna giriyor. Riddle havada çırpınırken AoP tarafından ringin dışına alınıyor. Humberto olanları şaşkınlıkla izlerken Johnny Mayhem ve Val Venis ile bakışıyor. Humberto bunu tekrar yaşıyor! Bu Humberto için tekrar oluyor! Her zaman yalnız kalan.
AoP koluna girdiği Riddle'ı arka alana götürürken Ellering onların arkasından yürüyor ve maçın devam etmesini işaret ediyor hakeme. Humberto takım arkadaşının arkasından baktıktan sonra ringe dönüyor. Johnny ile bakışıyorlar. İkisi de güreşmeyip birbirlerine bakıyorlar.
Humberto iplerden destek almış şekilde ringde dururken kendini yere bırakıyor. Daha önce çok kez 2v1 savaşmıştı ama bu sefer bunu yapmıyor. Bu sefer savaşmıyor. Johnny isteksiz şekilde onun bacağını kaldırıyor: 1.................2................3!
Kazanan ve Yeni PGW Takımlar Şampiyonları: The SEX (Johnny Mayhem & Val Venis)
Kazanıyorlar! The Sex, yeni şampiyonlarımız. Şirketin efsane takımının bir takımlar kemerleri oluyor! Ama kazanma şekilleri onları pek tatmin etmemiş gibi gözüküyor. En azından Johnny Mayhem için bunu söyleyebiliriz. Val Venis kemerleri getiriyor ve hakem onların elini kaldırıyor. Humberto yerden kendini ringin dışına atıp arka alana doğru yürümeye koyuluyor. Kamera ona odaklanmış durumdayken bir taraftan ringde unvanlarını kaldıran ikiliyi izleyebiliyoruz. Val Venis turnbuckle'da unvanına buseler kondururken Johnny Mayhem'in boşluğa bakıp düşüncelere daldığı gözlerden kaçmıyor. Bu sırada Val Venis dışarıdan iki mikrofon getirmiş. Birini ağzına götürüp birini Johnny Mayhem'e uzatıyor.
Val Venis: Uzun süredir beklediğimiz şey gerçekleşti Johnny! SEX artık Takımlar Şampiyonu! Neler söylemek istiyorsun? Bu gece bu bebek kucağımdayken uyumak gerçekten çok güzel olacak. Kıtalararası'nın yokluğundan beri küçük Val büyük eksiklik hissediyordu. Peki küçük Johnny ne durumda?
Johnny Mayhem: (isteksiz bir şekilde mikrofonu alıyor) Bu kemerleri sonunda kazanmış olmaktan çok mutluyum Val. Buna gerçekten ihtiyacımız vardı.
Val Venis: İhtiyacımız olan başka bir şey daha var. Evet Johnny... Bu kutlama bu şekilde olamaz! The SEX'e yaraşır şekilde bir kutlama gerçekleştirmemiz lazım. Arka alandan dostlarımızı çağırıp atmosferi değiştireceğim!
Johnny Mayhem: Val... Buna gerek yok. Kemerleri alıp gidelim.
Val Venis: Saçmalama Johnny! Buna gerçekten ihtiyacımız var! (arka alana elini işaret edip çağırıyor)
Johnny Mayhem: Val!
Val onu aldırmayıp halen arka alana işaret veriyor. Apronda Tyler Reks ve Otis gözüküyor! Otis'in elinde bir bayrak var ve bayrakta penis sembolü var! Johnny girişe öfkeli şekilde bakarken bir anda aşağı iniyor ve ikiliye doğru yürüyor!
SUPERKICK! JOHNNY MAYHEM SUPERKICK İLE TYLER REKS'İ İNDİRİYOR! OTIS ONA ŞAŞKIN ŞEKİLDE BAKARKEN BİR ANDA ATILSA DA ONA DA BİR SUPERKICK! ARDINDAN OTIS'İ TUTUYOR VE BARİYERLERE FIRLATIYOR! VAL VENIS RİNGDE ŞOK İÇİNDE YAŞANAN BU ŞEYİ İZLERKEN KEMERİ ELİNDEN YERE DÜŞÜYOR!
Johnny Mayhem yerdeki Reks ve Otis'e bakarken arkasını dönüyor ve ringdeki Val'a bakıyor. Hayal kırıklığını dibine kadar hissettiğimiz Val'ın bakışına o da tanık oluyor. Johnny en sonunda gözlerini kısıp kafasını iki yana sallıyor. Bakışmayı bitirip arka alana doğru yürürken şovun sonunun geldiğini gösteren bir yazı çıkıyor. Kameralarımız kapanıyor.
Paul Ellering'i dışarıda bir vintage arabaya bakarken görüyoruz. Ceketinin önünü ilikliyor. Range Rover'ın kapısı açılıyor. Ellering içeri girip siyahi biri ile el sıkışıyor. Kamera açısından Ellering'i izliyorken karşısındaki kişi konuşuyor.
Chairman: Beni yanıltmayacağını biliyordum. Düzeni en iyi şekilde sağladın. Riddle'ı bir daha görmek istemiyorum Paul. Şovu izleyen tüm kitleye fazlasıyla kötü örnek oluyor ve maaş yükünü arttırıyor.
Paul Ellering: İpleri sizden teslim alıp sizi yanıltan birinin yaşayacağı şeyleri az çok tahmin ediyor olduğumdan olabilir. Bu tür konularda içiniz rahat olsun. Akam ve Rezar benim için fazlasıyla çalışacaklar.
Chairman: Onlara öğret Paul. PGW yatırımını yapmaktaki tüm nedenim daha iyi işler yapmak. Daha çok hayat kurtarmak. Bana saygı duymalarını, gerekirse tüm vakitlerini benim için harcamalarını istiyorum. Güreş, bu ülkede en çok ilgi duyulan platform. PGW ise bu işin tekeli. Fakat ben güreşi bu hayattaki misyonlarıma daha hızlı şekilde ulaşmak için kullanmak istiyorum. Hayatının son demlerini yaşayan bir çocuğun Jeff Hardy'i görmesini ve onunla konuşmasını istiyorum. Şovların tüm gelirlerinin sokak canlarımızın olduğu barınaklar için kullanılmasını istiyorum. Oradaki birçok güreşçinin projelerimde yer almasını istiyorum. Yeri geldiğinde Goldberg bile okulların yeni açıldığı dönemde kırtasiye ürünlerini paketleyip kendisinin bir hayranı olan çocuğa direkt olarak teslim edecek. O çocuğun yaşayacağı mutluluğu düşünsene Paul? Goldberg! Bana ve buna ayak uydurabilecekler mi? Benim bir hayalim var... Benim hayallerim için çalışabilecekler mi?
Ellering önüne bakıp biraz düşündükten sonra söze giriyor.
Paul Ellering: Uğruna çalıştıkları tek şey, sizi memnun etmek olacak.
PGW PAYBACK #12
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2023
All Rights Reserved ©
Son düzenleme: