İmkansızı Başaran Üçlü Buluştu

Gloom

still just a rat in a cage
Konular
2,111
Beğeni sayısı
1,677
PG Nakit
400
1
Bu üçlünün kariyeri bitme noktasındaydı, Shibata ise direkt hayatını kaybedebilecek, hayatta kalsa bile temel fonksiyonlarını yerine getiremeyecek raddeye gelmişti. Bu bakımdan profesyonel güreş tarihinin en büyük sakatlık dönüşü bence Shibata’nınki, büyük konuşmamak gerek ama bunun da üzerine bir şeyin çıkabileceğini düşünmüyorum.
Aynı şekilde. Keşke yapmasaydı diyorum ama bir yandan da güreş tarihinin unutulmaz karelerinden birine imza attı vurduğu kafayla.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
7,067
Beğeni sayısı
4,454
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Aynı şekilde. Keşke yapmasaydı diyorum ama bir yandan da güreş tarihinin unutulmaz karelerinden birine imza attı vurduğu kafayla.
Geriye dönüp baktığında Shibata bile keşke yapmasaydım dememiştir bence, normal bir adam değil zira… Kafayı güreşle kırmış adamların hastasıyız ama bazen böyle ödümüzü koparabiliyorlar işte.

Konular
213
Beğeni sayısı
1,014
PG Nakit
330
Muhtemelen imkansızı başarmak konusunda herkesi 3'e katlar. Attığı kafaya bak, adam resmen sakatlığa kendi rızasıyla girdi. Yıllarca geri kalıp döndü. Belki de şu fotoğraftakilerden daha kritikti hali.
Bu bakımdan profesyonel güreş tarihinin en büyük sakatlık dönüşü bence Shibata’nınki, büyük konuşmamak gerek ama bunun da üzerine bir şeyin çıkabileceğini düşünmüyorum.
Modern zamanda muhtemelen daha büyüğü yoktur. Fakat 1975 senesinde uçak kazası geçiren Ric Flair var, omurgada kırık kariyer bitti denilirken ameliyat olmadan 6 ay içerisinde dönüş ve kariyerinin en zengin dönemine geçiş. Bu infoyu @Nature Boy nasıl kaçırdı anlamadım

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Paige gerçekten örnek bir hikaye yaşadı Sasha Banks olayından sonra. Kendisini daha da ayrı kutluyorum diğer 2 isme göre.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
190
Beğeni sayısı
2,327
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Modern zamanda muhtemelen daha büyüğü yoktur. Fakat 1975 senesinde uçak kazası geçiren Ric Flair var, omurgada kırık kariyer bitti denilirken ameliyat olmadan 6 ay içerisinde dönüş ve kariyerinin en zengin dönemine geçiş. Bu infoyu @Nature Boy nasıl kaçırdı anlamadım
Forumda bu aralar fazla gezinmiyorum.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: