Bir Zamanlar Türkiye'de PW


Pink Floyd

biggest icon in wrestling
Katılım
6 Tem 2023
Konular
7
Mesajlar
576
Beğeni sayısı
118
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
The Rock
Bence anlatımları eğlenceliydi hani bu o kadar da iyi bir örnek olmamış ama zaten neyin ne olduğunu bilmeyen birilerine anlattırırsan bi de eğlendir dersen bundan fazlası olmaz. Bazen PW'yi fazla ciddiye aldığımızı düşünüyorum. İşin olayı eğlence yani gülüp geçmek lazım.
 

Re7o

Capeless Crusader
Katılım
4 Tem 2023
Konular
383
Mesajlar
2,153
Beğeni sayısı
364
PG Nakit
695
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Türkiye'nin karanlık günleri derim ama yukarıdaki arkadaş da doğru demiş. Ülkede PW ciddiye alınan bir şey zaten değildi o zaman da. İzleyen adama backbreaker bilmem ne demek yerine ooo vaşş diyerek gazlıyosun işte.
 

Kara

-
Katılım
3 Tem 2023
Konular
158
Mesajlar
2,872
Beğeni sayısı
1,257
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Harbiden baba bu bambaşka bi mevzu.
Kent TV'de 96 senesi verilen ECW yayınlarını bulabilsek yeni bir efsane doğardı. Sandman'a Sandviç Adam, Taz'a Sabu ile uyumlu olsun diye Kabu diyip geyik çeviren spikerler varmış. Birde orijinal ses üzerine yaptıkları dublajdan ötürü küfürlerde giren bip sesi. Hugo'ya küfür eden çocuk gibi karanlığa gömülmüş gizemli yayınlar..
 

Sikiru

PG.com Kullanıcısı
Katılım
2 Tem 2023
Konular
48
Mesajlar
1,637
Beğeni sayısı
666
PG Nakit
250
Seslendirme sanatçılığı + tiyatro oyunculuğu eklenince o zamanlar doğaçlama çıkan buydu. Hopdedik Ayhan ve Çekirge Hayri'ler var diye Ninja Warrior felan tuttu zaten. Şu an dönüp bakınca rezalet kötü olmaları aşırı komik, o dönem de kimse yadırgamıyordu bunları zaten. İzlediğimiz şeyler content ratingde ya genel izleyici kitlesi ya da 7+ olduğu için çok da küçümsemeye gerek yok. O işi en iyi kotaran yapım Wipeout'tu ama o da uzun süreli olmadı. Bizdeki yanlış trend, programlarda 2 tane color commentator kullanmamzdı. Espriler bayat olsa bile taslağı bilen bir adamla iyi bir tezat-ikili olunurdu. Seslendirme sanatçılığının kıymeti azalsa da kötü örnek de bir örnektir neticede.
 
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: