RPG 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟏𝟎 "𝘑𝘰𝘩𝘯𝘯𝘺 𝘔𝘢𝘺𝘩𝘦𝘮"


PGW: Son Eklenen Parta Git

jaques

çlk
Katılım
2 Tem 2023
Konular
36
Mesajlar
3,459
Beğeni sayısı
1,020
PG Nakit
80
Konum
Antalya
RPG Karakteri
CM Punk
Neler neler olmuş... Bray Wyatt'ın veda sahnesi çok kötü yaptı ya. Gerçekteki yokluğuna halen alışamamışken şimdi tamamıyla veda etmesi duygusallaştırdı. 10 senedir tek bir kişi ile akılda kalan bir karakterden bahsediyoruz. Bir dönemin sonu diyebilirim. Şov genel anlamda hafif ama fazlasıyla kaliteli ilerlemiş. Daniels-Dream favori olaylarımdan biri olmaya devam ediyor. Hangman-Hardy dostluğu-düşmanlığı da çok garip bir seviyeye geldi. Çok farklı bir dinamik var ikilinin arasında. Alberto'cum kendisinden emin, kemeri de alacak. ME on numara olmuş. ME dahil maçların fazla uzun olmaması hoşuma gitti. Bence şu saatten sonra uzun paragraflı maçları ekip PPV'ye saklamalı ya.

Gelelim bizim olaya... Oyun açıldığından beri Barış ile tam gaz oynuyoruz ama ilk defa önemsendiğimizi hissettim desem yalan olmaz. Ben Humberto-Angel ilişkisini aslında en başından beri dramatik bulmuştum. Angel'ın ilk şovlardan beri "ana adam" olma hevesi fazla göze batmasa da şu anki halini görünce fazlaca belli edilmiş. Ben buradan Alberto & Angel vs. Riddle & Humberto olacağını düşünmüyorum. Angel'ın manipülasyon yeteneğinin küçük görülmemesi lazım. Alberto ile geçen ay kanlı bıçaklı gibi takılırken şu an ne haldeyiz. Aynısını Humberto ile de görebiliriz. Bence bundan "bir tag rekabetinden" daha derin hikayeler çıkmalı. En azından ben öyle düşünüyorum. Ekibin bu konuda neler planladığını da fazlasıyla merakla bekliyorum. Emeği geçen herkesin eline sağlık, uzun zaman sonra okuduğum en iyi işlerden olmuş.
 

god is an astronaut

too audiological to be deaf
Katılım
3 Tem 2023
Konular
24
Mesajlar
5,151
Beğeni sayısı
683
PG Nakit
165
RPG Karakteri
''The Fallen Angel'' Christopher Daniels
Şovun takip edemediğim kısmında Yota ve Jeff'in motivasyonlarından söz edilmiş. Hikayelerini yeniden yaratmaları için fırsat niteliğinde, oyunculara da bakıyor burada iş biraz. Hangman Page'in Jeff'i bu kadar stalklamasının motivasyonu da merak konusu. ADR karizma kasıp onun ekmeğini yiyen bir adam, Ospreay Meksika kartellerine biraz daha sataşırsa sonu gore videolarına dönebilir belli olmaz. Ama ana kemer çevresindekiler içinde şirkette en az saygı gören de kemerin sahibi, bence bu bayağı enteresan. Main Eventteki meydan muharebeleri bir kenara, bence o potaya en çok girmeyi hak eden kişi şovu kapatmış. Johnny'nin bu girişine hakikaten sevindim yani, bence en iddialı aday da o şu an bu gidişle. Canlı takibi de bantı okuması da keyifliydi emeğinize sağlık. Bu hafta içinde Daniels Dream segmentini ayrıca yorumlayacağım aklımda o.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: