Orasının satılmadığını ne zaman anlayacaksınız? PPV'larda full koltuk oluyor çünkü o kısım da açılıyor, aynı algı WWE için de yapılıyor. Aynen kanzi 10 bin kişilik arenayı dolduramayan şirket 80 bin kişilik şov yaptı.
Foruma daha çok uğra.Orasının satılmadığını ne zaman anlayacaksınız? PPV'larda full koltuk oluyor çünkü o kısım da açılıyor, aynı algı WWE için de yapılıyor. Aynen kanzi 10 bin kişilik arenayı dolduramayan şirket 80 bin kişilik şov yaptı.
Haber 4 yıl önceye döndürdü, 2019'dan beri batıramadınız beyler AEW'u.![]()
Yapma baba TNA stüdyoda çekiyodu hep zaten, he ben ona da okeyim atmosferini severdim de büyük şirket olayı değil işte.10 sene önce de TNA için bu muhabbetler dönüyordu.
Koltukların parti parti açıldığını biliyor herkes. Sorun şu: açılan partiler bitmediği için yeni koltuklar satışa çıkmıyor. Senelerdir büyük güreş şovu bekleyen İngiltere seyircisinin teveccühü ile bu kıyası yapman da saman adam safsatası olmuş.Orasının satılmadığını ne zaman anlayacaksınız? PPV'larda full koltuk oluyor çünkü o kısım da açılıyor, aynı algı WWE için de yapılıyor. Aynen kanzi 10 bin kişilik arenayı dolduramayan şirket 80 bin kişilik şov yaptı.
Senelerdir büyük güreş şovu bekleyen İngiltere All In'den önce Clash of the Castle ve Money in the Bank almıştı zaten. Öyle çok azgın falan değiller. İngiltere'de AEW'nun daha çok izleyicisi olduğu bilinen bir gerçek.Koltukların parti parti açıldığını biliyor herkes. Sorun şu: açılan partiler bitmediği için yeni koltuklar satışa çıkmıyor. Senelerdir büyük güreş şovu bekleyen İngiltere seyircisinin teveccühü ile bu kıyası yapman da saman adam safsatası olmuş.
İngiltere dedim, Birleşik Krallık değil. Mitb de büyük bir şov değil. Seçilen arenaların kapasitesinden aslında bunu anlayabilirsin. Summerslam 1992’den beri İngiltere’de büyük şov yoktu.Senelerdir büyük güreş şovu bekleyen İngiltere All In'den önce Clash of the Castle ve Money in the Bank almıştı zaten. Öyle çok azgın değiller.
Tomayto, tomahto.İngiltere dedim, Birleşik Krallık değil.