Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orasının satılmadığını ne zaman anlayacaksınız? PPV'larda full koltuk oluyor çünkü o kısım da açılıyor, aynı algı WWE için de yapılıyor. Aynen kanzi 10 bin kişilik arenayı dolduramayan şirket 80 bin kişilik şov yaptı.
Orasının satılmadığını ne zaman anlayacaksınız? PPV'larda full koltuk oluyor çünkü o kısım da açılıyor, aynı algı WWE için de yapılıyor. Aynen kanzi 10 bin kişilik arenayı dolduramayan şirket 80 bin kişilik şov yaptı.
CM Punk etkisi. AEW'da en fazla 1 ay dayanabilmiştim ki aktif izlediğim dönemler Punk dönsün de gerekirse TPW olsun diyen bir kafadaydım, düşünün yani. Şu şirketin neyine hasta oluyorlar anlamıyorum, bir ara Japonculuk modası pik yapmıştı son dönemlerde AEW olmuş herhalde.
Başlığı AEW'e karşıyız diye atmadık bu arada. Son Punk işlerine kadar fanatik AEW destekçisiydim hatta. Hala da düzenli, haftalık takip ettiğim tek şirket AEW.
Koltukların parti parti açıldığını biliyor herkes. Sorun şu: açılan partiler bitmediği için yeni koltuklar satışa çıkmıyor. Senelerdir büyük güreş şovu bekleyen İngiltere seyircisinin teveccühü ile bu kıyası yapman da saman adam safsatası olmuş.
Koltukların parti parti açıldığını biliyor herkes. Sorun şu: açılan partiler bitmediği için yeni koltuklar satışa çıkmıyor. Senelerdir büyük güreş şovu bekleyen İngiltere seyircisinin teveccühü ile bu kıyası yapman da saman adam safsatası olmuş.
Senelerdir büyük güreş şovu bekleyen İngiltere All In'den önce Clash of the Castle ve Money in the Bank almıştı zaten. Öyle çok azgın falan değiller. İngiltere'de AEW'nun daha çok izleyicisi olduğu bilinen bir gerçek.
İngiltere dedim, Birleşik Krallık değil. Mitb de büyük bir şov değil. Seçilen arenaların kapasitesinden aslında bunu anlayabilirsin. Summerslam 1992’den beri İngiltere’de büyük şov yoktu.
AEW önümüzdeki senelerde bu başarıyı tekrarlarsa daha farklı konuşuruz.