AEW Dynamite Tartışma Konusu | 04.10.2023


Bero

Cm Punk'a Hasım, Dominik Mysterio'ya Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,437
Mesajlar
3,754
Beğeni sayısı
1,215
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
International Championship
Rey Fenix (c) def. Nick Jackson


Adam Cole Roderick Strong'un evinde, Cole'a bacağını koyabileceği bir scooter aldığı gösterilir. Daha sonra evinin etrafında sürdükleri ağır çekim bir video gösterilir. Strong daha sonra Cole'un kendisine mobilya taşıması gerektiğini, The Kingdom'ın da ona borcu olduğunu söylediğini, Strong'un ise bunun en iyi arkadaşların yaptığı şey olduğunu söylediğini belirtir. Cole daha sonra mobilyaları kaldırırken gösterilir.



Wardlow def. Griff Garrison

World Trios Championship
The Acclaimed (c) def. The Butcher, The Blade, & Kip Sabian


Bullet Club Gold (Jay White hariç) ringe çıkar ve MJF hakkında konuşmak için burada olduklarını söylerken Adam Cole ile biraz alay eder. MJF için aklına gelen tek şeyin "Tofu" olduğunu sorgularlar. Juice Robinson daha sonra MJF'ye açıklama yapması gerektiğini ve eğer erkekse onlarla erkek gibi yüzleşeceğini söylüyor

Daha sonra MJF ortaya çıkıyor ve çok fazla suçlamaları olduğunu söylüyor. MJF daha sonra AEW'deki en iyi anlarından bazılarını hatırlıyor; kişisel favorileri arasında Tony Khan'a "F***cking mark" dediğinde AEW'nin neredeyse televizyondan atılmasına neden olması da var. Jay White'a saldırmadığını kesinlikle biliyor ve şu anda bir sokak dövüşü yapmalarını öneriyor.



MJF ringe yönelir ve üçü birden koşmaya başlar ancak White, MJF'nin arkasından görünerek onu Blade Runner ile yere serer. Ardından AEW Dünya Şampiyonluğunu havaya kaldırarak gelecekte şampiyonluk için bir gösteri yapmak istediğini açıkça belirtiyor ve ardından şampiyonluğu yanına alıyor. White, MJF'nin uğraşmaya alışkın olduğu insanlardan çok daha üstün olduğunu ve MJF'nin ucuz oyunlarının burada işe yaramayacağını söylüyor.

MJF'nin geçen hafta saldırganın kendisi olmadığı konusunda söylediklerine inanmadıklarını söylüyor. White gerçek MJF'yi tanıdığını, onun acınası, kirli ve yalancı biri olduğunu söylüyor. White, MJF'ye AEW Full Gear'da AEW Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğunu ortaya koyması için meydan okuyor. MJF'nin onun yanıldığını kanıtlamaya çalışabileceğini ve başarısız olacağını söyledi. MJF maçı kabul eder.

Orange Cassidy ve HOOK sahne arkasında gösterilirken HOOK, Cassidy'nin gelecek hafta AEW Uluslararası Şampiyonluğu için Jon Moxley ile değil Fenix ile karşılaşması gerektiğini söyler. Cassidy hayır diyor, ancak Moxley'nin onun aksine birkaç haftadır şampiyon olduğunu belirtiyor, ancak sorun olmadığı konusunda ısrar ediyor.

Chris Jericho & Kenny Omega def. Kyle Fletcher & Konosuke Takeshita

Ancak maçtan sonra Powerhouse Hobbs ortaya çıkar ve her iki adamı da clothesline'larla vurur. Ringin dışında ikisine de saldırmaya devam eder ve Omega'yı barikatın üzerinden birkaç sandalyeye fırlatır. Ringe geri dönerler ve Hobbs bir sandalye kullanmaya çalışırken Omega'yı üst ipe bantlarlar. Jericho onu durdurmaya çalışsa da Hobbs ona saldırmaya devam eder ve Don Callis kafasına bir sandalye darbesi indirir.

MJF daha sonra sahne arkasında antrenör odasında gösterilir, Adam Cole'u aramaya çalışır ancak telesekretere yönlendirilir


Toni Storm def. Skye Blue



ARKADAŞLAR KUSURA BAKMAYIN ADAM COPELAND DEMEYECEĞİM EDGE GELİYOR DİYECEĞİM EDGE!!!!!!!!!


Adam Copeland, çocukluğunun sesi olduğu için Tony Schiavone ile ringe çıkmanın büyük bir olay olduğunu söylüyor. Copeland daha sonra taraftarların "Adam" diye tezahürat yapmasına tepki gösteriyor ve bunu daha önce duymadığını ve hoşuna gittiğini söylüyor. Kendisine bir daha asla güreşemeyeceğinin söylendiğini hatırlıyor ama işte 2023 yılındayız ve bir AEW ringinde duruyor. Buraya gelmesinin birkaç nedeni olduğunu ve AEW Ağırsiklet Şampiyonluğunun beline çok yakışacağından emin olduğunu söylüyor.

ilk kez maç yapacağı bir liste var. Jon Moxley, Kenny Omega, Miro, Powerhouse Hobbs, Jay White ve Juice Robinson'ı burada olmak için harika nedenler olarak sıralıyor. Kendisine yepyeni bir şeyle meydan okumak için burada. AEW'ye gelmesinin ana nedeni ailesiyle oturup ne yapması gerektiğini sorması. Kızı ona gidip Jay Amca (Christian Cage) ile eğlenmesini söyledi.

Copeland daha sonra AEW'de olmasının ana nedenini söylemek için Cage'i çağırır ve TNT Şampiyonu ringe doğru ilerler. Copeland, bu endüstriye girmeden önce çok iyi arkadaş olduklarını, ancak ömür boyu arkadaş olacaklarını fark etmelerini sağlayan şeyin bu endüstri olduğunu söylüyor. Copeland, AEW WrestleDream'de yaptığını çünkü onu böyle dururken, her zamankinden daha fazla d*** gibi görünürken gördüğünü ama yine de onu sevdiğini söylüyor.

Ancak, Cage'in aynı saç kesimini yaptırmak için posterini berbere götürdüğü Sting'in üzerinde durduğunu gördü. Ayakta durup Cage'in onu ezmesini izleyemezdi ve bu yüzden Pazar günü yaptığını yaptı. Ama bunu aynı zamanda Luchasaurus ve Nick Wayne'in beynindeki bilgiyi emdikten sonra onu kötü bir alışkanlık gibi bırakacaklarını bildiği için yaptı. Copeland burada olduğunu çünkü 2011'den beri ilk kez ve ilk kez doğru düzgün bir şekilde, FTR ya da The Young BUcks gibi bir takımla karşılaşmak için yeniden bir araya gelme zamanının geldiğini söylüyor.

Copeland şapkasını eline aldı ve Cage'den bunu yapmasını, kariyerlerini bir takım olarak birlikte sonlandırmalarını istedi. İkisi ringde sarılır, ancak Cage ona gitmesini söyler ve ayrılır. Ayrıca Copeland'a bu Salı günü neyle karşı karşıya kalacağını hatırlatır. Şov sona eriyor.



 
Son düzenleme:

Deathmatch Classic

#uncensored
Katılım
27 Haz 2023
Konular
948
Mesajlar
4,297
Beğeni sayısı
958
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Adam Page
1 1
Acclaimed maçı hariç boş bir an yoktu neredeyse özlediğimiz Dynamite'lar bunlar. International maçı tam istediğim gibiydi, Jay White olaylarının devamı, Omega ve Jericho işbirliği, Edge... Her şeyiyle hakkını verdiler bu hafta.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: