WrestleMania 37 Birinci & İkinci Gün | PPV İncelemesi


Bero

Cm Punk'a Hasım
Katılım
2 Tem 2023
Konular
1,369
Mesajlar
3,640
Beğeni sayısı
1,196
PG Nakit
3,465
RPG Karakteri
Erick Rowan
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
1
Hazırlayan: Bero



Şirket: WWE
Şov:
WrestleMania 37
Tarih:
10 & 11 Nisan 2021
Yer: Tampa, Florida
Arena: Raymond James Stadyumu
Tema Müziği: Save Your Tears

WrestleMania 37 Birinci Gün İncelemesi


Pyrolar patlıyor ve bir yıl sonra ilk defa seyirciler bizi karşılıyor!!!!!



Hulk hogan ve titus o'neil geliyor!!
Hayranları onları alkışlarken ikisi de sahneye çıkıyor. Titus herkesi Raymond James Stadyumuna davet ediyor. Ardından dünyanın dört bir yanındaki herkesi kendi şehri Tampa Bay'e davet ediyor. Yağmur, sulu kar ya da şimdi, fark etmez çünkü WWE Evreni bir yıldır istediğimiz enerjiye sahip, diyor Titus. Titus bir yıl, bir ay ve bir gün boyunca canlı yayında işimizin başındayız diyor. Hogan, Titus'u duyduklarını sanmıyor, kardeşim. Titus bir yıl, bir ay ve bir gün cümlesini tekrarlar ve kalabalık tekrar patlar. Hulkster, bu gece ve yarın gece tarih yazacağımızı ve bunu şimdi taraftarların önünde ilk maçımızla yapacağımızı söylüyor. Titus bunun herhangi bir maç olmayacağını, WWE Unvanı için olacağını söylüyor. Hogan WWE Şampiyonu Bobby Lashley'i ve Hurt Lock'u, ardından Drew McIntyre'ı ve Claymore Kick'ini övüyor. Hogan'ın Titus'a soracağı tek bir soru var. Titus, Titus Worldwide olduğunda ne yapacağımızı soruyor. Hogan söze giriyor ve Hulkamaniacs... WrestleMania'nın iki gecesi boyunca çılgına döndüklerinde ne yapacağımızı sorarak birbirlerine katılıyorlar.

-----

Bobby Lashley Ringe Geliyor. Özellikle Drew Mcintyre'a yoğun bir destek var.

WWE Şampiyonluğu Maçı
Bobby Lashley (c) vs. Drew Mcintyre


Lock uplar ile maç başladı. Bir süre ikilinin birbirini iplere göndermesi ile geçiyor maç. İkili birbirinin kafasını ittiriyor en sonunda drew iplere gönderip bir Clothesline ile ringin dışına gönderiyor Lashley'i. Drew'de gidiyor şimdi ama Lashley tutuyor drew'i barikatlara vuruyor ardından ringe atıyor. Bir neckbreaker yapıp tuşa gidiyor Lashley ama Drew hemen atıyor. Lashley kaldırmak istiyor drew'i drew arm bar bağlıyor. Ama Lashley drew'in kafasına vurarak kurtuluyor. Şimdi Lashley iplere gönderiyor drew'i drew üstünden atlıyor Lashley'in ve belly to belly yapıyor drew ardından da neckbreaker!!! Lashley kalktığında drew'i köşeye sıkıştırdı ama drew kurtuldu hemen ve bir Suplex yaptı tuşa gitti fakat Lashley 1'de attı. İkili yumruklasmaya devam ediyor Lashley Powerbomb yapıyor tuşa gidiyor fakat başarısız! Lashley kaldırıyor drew'i drew bir kafa vuruyor! Drew üstüne koşuyor Lashley'in Lashley Chokeslam vuruyor! Tuşa gidiyor fakat başarısız! Lashley hurt lock bağlıyor drew'e drew bozuyor ve köşeye sıkıştırıyor Lashley'i ardından Lashley'in bacaklarından tutup kafasını yere yapıştırıyor Drew. Drew şimdi Turnbuckle'a oturtturuyor Lashley'i ve çıkıyor ama Lashley kafasına vuruyor Drew'in Drew birden tutuyor Lashley'i yere atıyor!! Drew şimdi koşuyor üstüne Lashley'in fakat Lashley Choke slam!!! DREW ANİDEN AYAĞA ZIPLIYOR ŞİMDİ!! İKİLİ YUMRUKLAŞIYOR! DREW BİR BELLY TO BELLY VE ARDINDAN FATURE SHOCK DDT! BİR TANE DAHA! VE BİR TANE DAHA!!! TAM 3 KERE! DREW TUŞA GİDİYOR! 1! 2! LASHLEY ATIYOR. ŞİMDİ DREW 3'DEN GERİYE SAYIYOR FAKAT MVP LASHLEY'İ RİNGİN DIŞINA ÇIKARIYOR AMA O DA NE DREW RİNGDEN ÜSTLERİNE ATLIYOR!!!! DREW RİNGE SOKUYOR LASHLEY'İ BİR SÜRE DAHA YUMRUKLAŞIYORLAR DREW YERE SERİYOR LASHLEY'İ. CLAYMORE İÇİN KOŞARKEN ANİDEN MVP'YE BAKIYOR. SONRA TEKRAR KOŞMAK İSTİYOR FAKAT LASHLEY ÇEKİLİYOR DREW YERE DÜŞÜYOR. LASHLEY ARKASINA GEÇİYOR DREW'İN VE HURT LOCK!!!!!!!! DREW PES EDECEK Mİ?????? DREW BACAKLARIYLA TURNBUCKLE'A İTTİRİYOR KENDİNİ FAKAT LASHLEY BIRAKMIYOR!!!! EN SONUNDA DREW BAYILIYOR!!!!!!!

Kazanan ve Hâlâ WWE Şampiyonu: Bobby Lashley (18:20)

Titus O'Neil, 2020 WWE Hall of Famers nWo - Hulk Hogan, Sean Waltman, Scott Hall, Kevin Nash ile sahne arkasındadır. Bayley geliyor ama onun şakasını beğenmiyorlar. Popüler bir talk show programı olan "Ding Dong, Hello!" programını sunduğunu ve Titus ve Hulk'un bu geceki programı sunarken yardımına ihtiyacı olursa burada olduğunu söyler. İlgilenmezler.

Tag Team Turmoil

Naomi ve Lana ringe giriyor ardından Carmella ve Billie kay geliyor.

Lana ve carmella başlıyor maça lana köşeden köşeye vuruyor mella'yı Carmella şimdi lana'nın kafasını tutup köşeye vuruyor ve bllie kay'a el veriyor. Kay ringde Lana yere düşürüyor onu ve naomi'ye el veriyor naomi ringde mella'ya tekme atıp düşürüyor Naomi iplerden zıplayıp kay'e vuruyor ve Lana'ya tag veriyor ikisi birden Kay'in kafasını tutup yere vuruyorlar. Tuşa gidiyorlar fakat başarısız Carmella bozuyor. Lana Carmella'yı tutuyor fakat Carmella'dan bir Superkick! Naomi Carmella'yı ringin dışına atmak istiyor Carmella apronda kalıyor. Billy kay Naomi'nin arkasından roll up yapıyor Mella da arkadan destekliyor hakem sayıyor! 1! 2! 3!!

Elenen: Naomi ve Lana

Ringe Liv Morgan ve Ruby Riott geliyor şimdi!

Liv ringe girdiği gibi Billie'ye Dropkick'i vuruyor. Ruby'e tag veriyor Ruby rakibini köşeye alıp tag veriyor ve üstüne koşuyor ama Billie dışarı atıyor Ruby'i. Liv morgan ringde Billie Morgan'ı köşede sıkıştırıyor ve Mella'ya tag veriyor. Carmella rakibini köşede tekmeliyor. Carmella Ruby'i aprona alıyor ama Ruby'den diz darbesi! Billie'den de Big Boot! Liv'i Sunset Flip'e çekiyor, Carmella yine iplerden destekle yardım ediyor ama bu sefer hakem gördü! Liv rakibine yumruk geçirirken RUBY TAG ALIYOR. LİV'DEN DOUBLE KNEE FACEBUSTER! RUBY KÖŞEYE ÇIKIYOR, FLYİNG SENTON! TUŞA GİDİYOR!!! 1! 2! 3!!!

Elenen: Billie Kay & Carmella

Mandy rose ve dana brooke geliyor! MANDY PODYUMDA AYAĞI KAYIYOR GÜMLEDİM LAN DKSKDKRKSKDKEKSKDM.

Dana Brooke hemen Turnbuckle'a çıkıyor Ruby'nin üstüne atlıyor tuşa gidiyor ama başarısız. Ruby tag vermek istiyor şimdi ama Dana izin vermiyor. Mandy tag alıp rakibine saldırıyor. Üstüne gelirken Ruby ittirip tuşa çekiyor, 1! 2! olmadı!! Ruby onu dışarı attıktan sonra tag veriyor. Ama Mandy önce davranıp Liv'i köşesine alıyor ve Shoulder Thrust yapıyor! Tekrardan üstüne gelirken Liv tekme atıp köşeye çıkıyor, Dana dikkatini dağıtıp tag alıyor, MANDY'DEN SUPERPLEX! DANA TURNBUCKLE'A ÇIKIYOR SWANTON! TUŞA GİDİYOR! 1! 2! BU SIRADA RUBBY RİNGE GİRMEK İSTİYOR AMA MANDY İZİN VERMİYOR LİV MORGAN ROLL UP'A ÇEVİRİYOR!! 1! 2! 3!!!!

Elenen: Mandy Rose & Dana Brooke

Natalya ve Tamina geliyor son ikililer!

NATALYA DİREKT SHARPSHOOTER YAPMAK İSTİYOR LİV MORGAN'A AMA MORGAN ROLL UP'A ÇEVİRİYOR 1! 2! NATALYA ATIYOR. Natalya Morgan'ın kafasını iplere çarptırıyor ardından Tamina'ya tag veriyor. Tamina kaldırıyor Morgan'ı Natalya'ya atıyor natalya da Powerbomb yapıyor! Tuşa Gidiyor ama ruby bozuyor! Ruby Morgan'ı ayağa kaldırıyor Natalya'yı ringin dışına gönderiyorlar. Ruby'e tuş veriyor liv Morgan. Ruby Riot Kick deniyor ama Tamina onu ittirip Liv'e de Superkick geçiriyor! Natalya ringe giriyor Morgan'a Hart Attack!MORGAN RİNGİN DIŞINA GİTTİ NATALYA YERDEKİ RUBY'İ ORTAYA DOĞRU ÇEKİYOR TAMİNA'YA YUKARI ÇIK İŞARETİ YAPIYOR TAMİNA'DAN SUPERFLY SPLASH! 1! 2! 3!!!!!

Kazanan: Tamina & Natalya (14:15)

Takımlar kemeri için Nia Jax ve Shayna Baszler ile karşılaşacak ikili belli oluyor.

-----

Cesaro vs. Seth Rollins

CESARO MAÇ BAŞLAR BAŞLAMAZ UPPERCUT YAPIYOR ARDINDAN SETH'İN BACAKLARINDAN TUTUP DÖNDÜRMEYE ÇALIŞIYOR AMA SETH İZİN VERMİYOR. Seth iplere gönderiyor şimdi cesaro iplerden zıplayıp bir UPPERCUT DAHA! Seth aprona doğru yuvarlanıyor ardından Turnbuckle'a çıkıyor cesaro kafasına vuruyor o da çıkıyor ve Turnbuckle'da kaldırmaya çalışıyor fakat seth yere iniyor cesaro'yu tutuyor Turnbuckle'dan ve başka bir Turnbuckle'a doğru Powerbomb!! Tuşa gidiyor seth! 1! 2! Cesaro atıyor. Yumruklaşıyor ikili şimdi cesaro seth'in üstüne koşuyor seth cesaro'yu aprona atıyor cesaro Turnbuckle'a çıkıyor seth de hemen çıkıyor VE SUPERPLEX!!! ARDINDAN FALCON ARROW!!! SETH TUŞA GİDİYOR 1! 2! CESARO ATIYOR. Seth Cesaro'yu kaldırıyor Cesaro roll up yapıyor ama başarısız. Cesaro şimdi Seth'i köşelere gönderip uppercut vuruyor ard arda en sonda da bir Clothesline vuruyor ve tuşa gidiyor Cesaro! 1! 2! Seth atıyor. Cesaro şimdi bacaklarından tutuyor Seth'i seth roll up yapıyor 1! 2! Cesaro atıyor! Seth stomp yapmak istiyor cesaro izin vermiyor CESARO ÇEVİRİYOR VE SETH'İ DÖNDÜRÜYOR 10 KERE!!! CESARO NEUTRİLUZER YAPMAK İSTİYOR SETH ATIYOR ÜSTÜNDEN VE SETH İPLERDEN ZIPLAYIP BİR DİZ DARBESİ VURUYOR. ARDINDAN SETH TURNBUCKLE'A ÇIKIYOR CORKSCREW SPLASH!!!! TUŞA GİDİYOR SETH! 1! 2! CESARO ATIYOR. SETH KALDIRIYOR CESARO'YU AMA CESARO ÇEVİRİYOR VE NEUTRALİZER!!! TUŞA GİDİYOR! 1! 2! SETH ATIYOR. CESARO TEKRAR KALDIRIYOR SETH PEDİGREE YAPIYOR!!!! TUŞ! 1! 2! CESARO ATIYOR. Seth Cesaro'nun kafasına bir tekme atıyor ardından stomp için koşuyor FAKAT CESARO'DAN BİR UPPERCUT!!!! CESARO ÇILDIRDI! UFO YAPIYOR!!!!! OMZUNDA DÖNDÜRÜYOR!! CESARO TUTTU AYAKLARINDAN SETH'İ 23 KERE DÖNDÜRDÜ!!! ARDINDAN NEUTRALİZER! TUŞA GİDİYOR, 1 2 3!!!!!

Kazanan: Cesaro (11:35)

Cesaro Wrestlemania'da teke tek maçta ilk defa galibiyet alıyor.

- Maçtan sonra duygusal bir Cesaro toparlanır ve seyirciler onu ayakta alkışlarken dimdik durur. Graves soyunma odasının da aynı şeyi yaptığından emin olabileceğini söylüyor. Cesaro ayağa kalkıyor ve kutlama için kalabalığa oynuyor. Tekrarlara geçiyoruz. Spikerler bu anın ne kadar büyük olduğunu anlatırken Cesaro kutlamasına devam ediyor.

- Jey Uso'nun dün gece SmackDown'da Andre the Giant Memorial Battle Royal'ı nasıl kazandığını görüyoruz. Ayrıca SmackDown Tag Team Şampiyonları Robert Roode ve Dolph Ziggler'ın Fatal 4 Way maçında nasıl korunduğunu görüyoruz. Kayla Braxton şimdi Roode ve Ziggler'a katılıyor. Bu geceki büyük etkinlik için burada olduklarından bahsediyorlar. Kayla diğer tag team maçlarını soruyor. RAW Tag Team Unvanları için The New Day'i nasıl yenebilecekleri hakkında konuşurken AJ Styles ve Omos'a destek veriyorlar. Şimdi WWE Hall of Famers ile fotoğraf çektirmeye gidiyorlar.

-----

Takımlar Şampiyonu Kofi ve Xavier geliyor. Ardından Styles ve Omos giriyor.

RAW Takımlar Şampiyonluğu Maçı
AJ Styles & Omos vs. Kofi Kingston & Xavier Woods


Styles ve Kofi başlıyor maça birbirlerine roll up ve pes ettirme haraketleri yapıyorlar maç bir süre böyle geçiyor Kofi omos ile dalga geçiyor şimdi ve Xavier zurna çalarken kıçını sallıyor. Styles ayağa kalkıyor Kofi Dropkick yapıyor. Kofi köşeye sıkıştırıyor ve tekmeliyor Styles'ı Xavier'e tag veriyor o da tekmeliyor. Xavier Styles'ın kafasını tutuyor Omos'a tag vermesine izin vermiyor. Styles tam tag verecekken Xavier yere Yapıştırıyor onu ve kofi'ye tag veriyor Double bolldog yapıyorlar ve kofi tuşa gidiyor 1! 2! Styles atıyor. Styles şimdi Ringden çıkıyor omos'un olduğu tarafa doğru koşup ringe giriyor tag vermek istiyor ama kofi üstüne atlıyor! Tuşa gidiyor Kofi! 1! 2! Styles atıyor. Maç uzun bir süre Styles'ın Omos'a tag vermeye çalışması ama başaramaması üstünde geçiyor en sonunda ringde Xavier varken Omos'a tag VERİYOR!! Xavier Omos'a vurmaya çalışırken yere yapışıyor. Kofi'yi de yere savurtuyor Omos. Omos ikisini de ayrı köşelere gönderiyor ve üstlerine koşarak Vuruyor. Omos tuttu Kofi'yi diziyle sırtına vurdu Xavier ayağa kalktı STYLES ONA PHENOMENAL FOREARM! OMOS KOFİ'Yİ HAVAYA KALDIRIYOR DOUBLE HAND CHOKESLAM!!!!! OMOS AYAĞINI KOFİNİN ÜSTÜNE KOYUYOR HAKEM SAYIYOR! 1! 2! 3!!!

Kazanan ve Yeni RAW Takımlar Şampiyonu: Omos & AJ Styles (9:45)

------


Kafes aşağı iniyor!

Shane McMahon ringe geliyor. Ardından Braun Strowman Geliyor.

Steel Cage
Braun Strowman vs. Shane McMahon


Braun kafese girmeden önce Elias ve Ryker sandalye ile saldırıyorlar Braun'a Ardından ringe atıyorlar kafesin kapısı kapanıyor ve Shane eline sandalye alıp Braun'a vurmaya devam ediyor!! Shane kapıyı açıyor çıkacakken Braun engelliyor. İkiside ayakta şimdi. Braun Shane'yi eliyle ittiriyor shane kafese tırmanıyor braun tutuyor onu Shane eline kafesin üstünden bir parça almış braun'a vuruyor! Braun tutuyor Shane'yi kafese yapıştırıyor 2 kere!!! SHANE KAFES İLE İPLERİN ARASINDAYKEN BRAUN ÜSTÜNE KOŞUYOR VE TOST YAPIYOR SHANE'Yİ. Braun Shane'yi omzuna alıyor shane kurtuluyor ve kafese ittiriyor onu 2 kere ardından da DDT yapıyor! Shane şimdi Turnbuckle'a çıkıyor Braun'a COAST TO COAST LEG DROP!!!!! 1! 2! BRAUN ATIYOR. ŞİMDİ SHANE KAFESE TIRMANIYOR RYKER VE ELİAS DA KAFESE ÇIKMIŞ YARDIM EDİYORLAR. BRAUN BİRDEN AYAĞA KALKIYOR KAFESE VURUYOR KENDİNİ ELİAS VE RYKER YERE SHANE RİNGE DÜŞÜYOR. Shane kendini toparlayıp tekrar çıkıyor braun da arkasından çıkıyor fakat shane asılı olan kovayı Braun'a vuruyor E braun düşüyor! Shane şimdi kafesin diğer tarafında BRAUN TEKRAR ÇIKIYOR KAFESE KAFESİN TELLERİNİ KOPARIYOR BRAUN!!!!! SHANE'Yİ TUTUYOR. BRAUN KAFESİN ÜSTÜNE ÇIKARIYOR SHANE'Yİ VE ORADAN AYAĞA KALDIRIP RİNGE ATIYOR!!!!!!! OMG!!!!! SHANE HAVADA TAKLA ATIYOR RESMEN! BRAUN DA RİNGE İNDİ RUNNİNG POWERSLAM YAPTI!!!! VE TUŞA GİTTİ MAÇI KAZANDI.

Kazanan: Braun Strowman (11:25)

Cole, bu hafta başındaki WWE Hall of Fame kabul törenlerini gösteren bir video paketine geçmek üzeredir. Bayley araya giriyor ve anons masasındakileri kızdırıyor. Hayranlar "Becky Lynch!" diye tezahürat yapmaya başlarken video paketini izliyoruz

Geeri dönüyoruz ve Mike Rome ringde. 2020 WWE Hall of Fame Sınıfını tanıtıyor ve onları sahnede poz verirken görüyoruz - JBL, William Shatner (burada değil), The Bella Twins, Jushin Thunder Liger (o da burada değil), Titus O'Neil ve The British Bulldog'un ailesi. Ardından nWo müziği duyuluyor ve Hulk Hogan, Sean Waltman, Scott Hall ve Kevin Nash çıkıyor. Rome, 2020 Hall of Famers için son bir alkış çağrısında bulunur.

-----

Miz & Morrison tavşan kostümleri ile şarkı söyleyerek giriş yapıyorlar. Bad bunny ağabey de tır ile giriyor alana.


Bad Bunny & Damian Priest vs. The Miz & John Morrison

The Miz ve Damian Başlıyor maça The Miz Bunny'nin girmesini söylüyor bunny giriyor.

The Miz dalga geçiyor başlangıçta ama Bad Bunny yumruğu yapıştırıyor. Bad Bunny Damian'a tag vermek isityor miz engelliyor Bunny roll up yapıyor miz atıyor. Miz bir DDT yapıyor fakat bunny atıyor. Miz ve morrison beraber vuruyor şimdi bunny'e. Miz Bunny'yi Turnbuckle'a oturtturdu Bunny Aprondako Morrison'u ringin dışına düşürdü ve Miz'e de tornado DDT yaptı!!! Bunny şimdi Damian'a tag verdi Damian Miz ve Morrison'a vurmaya başlıyor şimdi ard arda. Damian Miz'i tutup kaldırıyor South Of heaven!!!!!! Tuşa gidiyor Damian! 1! 2! Morrison bozuyor! Bunny morrison'u Damian Miz'i tutuyor ve DOUBLE FALCON ARROW! TUŞA GİDİYORLAR FAKAT BAŞARISIZ! MİZ VE MORRİSON RİNGİN DIŞINA GİDİYOR. BUNNY ŞİMDİ TURNBUCKLE'A ÇIKTI, FLYİNG CROSSBODY!!!! Priest Miz'i ringe sokup boynundan yakalıyor ama Miz engelliyor ve arkasına geçiyor SKULL CRUSHING FINALE! TUŞA GİDİYOR MİZ!!! AMA BUNNY BOZDU! MORRİSON RİNGİN DIŞINDAN BUNNY'İ ÇEKİYOR BUNNY MORRİSON'A CANADIAN DESTROYER YAPIYOR!!!!!!! AGA ADAM ÇOK İYİ LAN. PRIEST VE MIZ AĞZI AÇIK ŞAŞKINLIKLA BAKIYOR. RİNGDE DAMİAN MİZ'İ OMZUNA ALIYOR BUNNY DE FLYING CROSSBODY YAPIYOR MİZ'E TUŞA GİDİYOR 1! 2! 3!!!

Kazanan: Damian Priest & Bad Bunny (15:05)

-----


Ekranlara Bobby Lashley'in Drew'e karşı kemerini savunduğu anlar geliyor.

Main Event Vakti!!

Smackdown Kadınlar Şampiyonluğu Maçı
Bianca Belair vs. Sasha Banks (c)


Maç başlıyor Bianca abla göz yaşlarını tutamadı tutamıyor. Birbirlerini ittirmeye başlıyorlar. Bianca tutuyor sasha'yı iplere vurmak istiyor ama sasha onu ringin dışına gönderiyor. Bianca aprona çıkıyor sasha ringde kafasını tutuyor ve köşeye Yapıştırıyor bianca yine ringin dışına düşüyor. SASHA RİNGDEN BİANCA'NIN ÜSTÜNE ATLIYOR AMA BİANCA ONU İKİ ELİYLE KALDIRIP RİNGE KADAR SOKUYOR VE YERE ATIYOR! Bianca bir Bodyslam yapıyor ardından üstüne atlamak isityor ama sasha onu kafasından tutuyor ve yere seriyor. Sasha Turnbuckle'a çıkmaya çalışıyor ama bianca onu yere seriyor. Sasha ringin dışına gidiyor bianca da gidiyor. Sasha saçından tutuyor biancha'yı ve ringin demirine sıkıştırıp çekiyor!!! Sasha bir de bariyerlere yapıştırıyor Bianca'yı. Ardından ringe atıyor. Sasha da giriyor ama Bianca ona bir Bodyslam yapıyor. Sasha ayağa kalktığı sırada bir Dropkick yapıyor Bianca ve üstüne atıyor. 450 SPLASH YAPIYOR ŞİMDİ BİANCA AMA SASHA AYAKLARINI KALDIRIYOR. SASHA HEMEN AYAĞA KALKIYOR AMA BİANCA ONA ROLL UP YAPIYOR BAŞARISIZ. SASHA DA ROLL UP YAPIYOR O DA BAŞARISIZ. BİANCA SASHA'YI ÇEVİRİP 2 KERE POWERBOMB YAPIYOR. Bianca Sasha'yı Turnbuckle'a oturtturdu ama sasha'dan tornado DDT!!! Sasha Turnbuckle'a çıkıyor bu kez Superplex denemesi ama başarısız. Bianca atıyor Sasha'yı Turnbuckle'dan VE 450 SPLASH YAPIYOR!!!! TUŞA GİDİYOR BİANCA! 1! 2! OLMUYOR SASHA ATTI!!!! Bianca KOD için omuzluyor ama Sasha saçından tutarak ayaklarının üstüne iniyor. Saçını çekmeye çalışıyor AMA BIANCA ÇEKİP SAÇIYLA KARNINA KIRBAÇ GİBİ VURUYOR! BIANCA BİR DE KOD VURUYOR!!!! 1! 2! 3!!!

Kazanan ve yeni Smackdown Kadınlar Şampiyonu: Bianca Belair (17:15)



Seyirciler sevinçten ringe girecek neredeyse. Bianca kemerini kaldırıyor. Pyrolar patlıyor ilk gece sona eriyor.

İlk Gece şov Değerlendirmesi

Şovun En İyi Maçı: Bad Bunny & Damian Priest vs. The Miz & John Morrison

Şovun En Kötü Maçı: Tag Team Tormoil

Şova Puanım: 10/6

Wrestlemania 37 İkinci Gün İncelemesi

Her yerde havai fişekler patlarken ve kalabalığın içindeki taraftarlar tezahürat yaparken Raymond James Stadyumu'ndan canlı yayındayız. Mike Rome, WrestleMania 37'nin yardımcı sunucuları olan Titus O'Neil ve WWE Hall of Famer Hulk Hogan'ı karşılıyor.



Bu kez sahneye korsan kılığında çıkıyorlar. Biraz korsan komedisi yapıyorlar ve Hogan kıyafetlerin sıcak olmasıyla ilgili şakalar yapıyor. WrestleMania'ya hoş geldiniz diyorlar. Hogan dün gecenin inanılmaz olduğunu ve bunun da farklı olmayacağını söylüyor. Bu gecenin kartını tanıtıyorlar ve bizi Michael Cole, Samoa Joe ve Byron Saxton'a ring kenarına gönderiyorlar.

-----

The Fiend'in yanmış halinden kurtulduğu bir video izliyoruz.

Randy Orton ringe giriyor. Dev bir oyuncak kutusu var ringde. Alexa Bliss de ringe geliyor. Ve oyuncak kutusunun kolunu çeviriyor Alexa. THE FİEND ÇIKIYOR!!!!

The Fiend vs. Randy Orton

THE FİEND ORTON'UN ÜSTÜNE ATLIYOR KUTUDAN! Orton ayağa kalktığı gibi ringin dışına gidiyor The Fiend'i spiker masasına yatırıyor ama fiend hemen kalkıp mandible clawn yapıyor orton'a. Orton ringe giriyor hemen The fiend'de girerken orton bir DDT yapıyor. The fiend hemen kalkıyor. Orton bir kez daha DDT yapıyor.The fiend yine kalkıyor hemen Orton İplere koşuyor fiend bir Clothesline yapıyor ardından kafasına vuruyor orton'un. Orton DDT yapıyor bir kez daha fiend'e ORTON RKO İÇİN BEKLİYOR ŞİMDİ FİEND KALKIYOR. RKO OLMUYOR FİEND SİSTER ABİGAİL POZİSYONUNA GETİRİYOR RİNGDEN ATEŞLER ÇIKIYOR. ALEXA BLİSS KUTUNUN İÇİNDEN ÇIKIYOR KAFASINDAN SİYAH SIVI AKIYOR. THE FİEND ONA ODAKLANIYOR ORTON RKO YAPIYOR FİEND'E 1! 2! 3!!!!

Kazanan: Randy Orton (5:50)


Fiend alexa'ya bakıyor ışıklar kapanıyor geri açıldığında ortada yoklar. Bu maç hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum.

----

Aradan sonra WWE Hall of Famer Eric Bischoff arkada Titus ve Hulk ile birlikte Birinci Gecenin ana etkinliği hakkında konuşuyor. Bayley araya giriyor ama dün geceki gibi herkesi sinirlendiriyor. Eric Bischoff'un podcast'ine çıkmayı ya da onu popüler talk show'una çıkarmayı teklif ediyor. Görünüşe göre yeni SmackDown Kadınlar Şampiyonu Bianca Belair Bischoff'un podcast'ine çıkabilir. Sonunda onu bir kez daha asılı bırakarak çekip giderler.

------

Kadınlar Takım Şampiyonluğu Maçı
Natalya & Tamina Snuka vs. Nia Jax & Shayna Baszler (c)


Arkadaşlar bu maç gereksiz uzun ve aşırı sıkıcı bir maç enerjimi yok etmemesi için kısa bir inceleme yapacağım. Şu maça 16 dakika ayıran WWE'nin aklına tüküreyim. Her neyse maç dediğim gibi sıkıcı geçiyor tuş denemeleri pes ettirmeye çalışmaları Roll Up'lar falan derken en son Nia Jax yerde Tamina Splash yapıyor fakat nia Jax çekiliyor yere yapışıyor Tamina Natalya'ya tag veriyor Natalya Shayna'yı düşürüyor ardından NİA JAX'E SHARPSHOOTER YAPIYOR!!! AMA O DA NE SHAYNA'DA GELİYOR NATALYA'YA KİRİFUDA CLUTCH YAPIYOR!!! NATALYA PES EDİYOR!


Kazanan ve hâlâ takım şampiyonları: Shayna Baszler & Nia Jax (14:20)

-----


İlk olarak sami Zayn ringe giriyor hareketlere bak deli gibi oldun sen ya. Sami mikrofonu alıyor ve herkesi bu geceki özel onur konuğuna çok sıcak bir WrestleMania karşılaması yapmaya çağırıyor. Taraftarlar yuhalamaya başlıyor ve Sami onlara biraz saygı göstermelerini söylüyor. Sami, kendisine karşı komploları göstermek için bu belgeseli hazırlamasındaki tek müttefikinin bu olduğunu söylüyor. Devam ediyor ve konuğu YouTube yıldızı Logan Paul'u tanıtıyor. Paul ringe çıkar ve tokalaşmak için elini uzatır ama Sami onun yerine Paul'e sarılır. Sami, Paul'ün kolunu karışık bir tepkiyle kaldırıyor ama çoğunlukla alkışlar geliyor. Müzik çalıyor ve ardından büyük bir alkışla Kevin Owens geliyor.

Sami Zayn vs. Kevin Owens

Maç başlar başlamaz Owens'dan Pop up Powerbomb!!! Sami ringin dışına gidiyor owens da gidiyor tutuyor Sami'yi bir Powerbomb daha yapmak istiyor ama Sami ringe giriyor. Owens Sami'yi tutup iplere atıyor. Ardından bir Clothesline yapıyor. Owens Turnbuckle'a çıkıyor fakat sami aprona gidiyor owens da aprona gidiyor. Sami Zayn bir Suplex yapıyor apronda. Owens şimdi ringe giriyor yuvarlanarak sami ayağa kaldırıyor MİCHİNOKU DRİVER!!! Sami Zayn tuşa gidiyor! 1! 2! Owens atıyor! Sami Zayn Owens'ı Turnbuckle'a çıkarıyor. Kendisi de çıkıyor ve yumruklaşıyorlar üstünde. Owens Sami'yi düşürmeyi başarıyor ve bir Splash yapıyor!!! Owens tuşa gidiyor 1! 2! Sami atıyor! Thunderbomb, Yapıyor şimdi Owens!!!! Tuşa gidiyor tekrar! 1! 2! Sami atıyor! Owens kaldırdı Sami'yi köşeye attı üstüne koştu ama SAMİ'DEN EXPLODER SUPLEX! SAMİ ŞİMDİ HELLUVA KİCK İÇİN KOŞTU AMA OLMADI!!! OWENS KAÇTI FAKAT SAMİ ARKASINDAN TUTUP BLUE THUNDERBOMB!!!!! TUŞA GİDİYOR SAMİ! 1! 2! OWENS ATTI. SAMO OWENS'I KALDIRDI BİR EXPLODER SUPLEX DAHA!!! ARDINDAN BRAİNBUSTER!!! TUŞA GİDİYOR SAMİ! 1! 2! KİCKOUT OWENS'DAN. SAMİ TURNBUCKLE'A ÇIKARIYOR OWENS'I OWENS SAMİ'Yİ TUTUYOR FİSHERMAN'S SUPLEX!!! OWENS ŞİMDİ BİR CLOTHESLİNE YAPIŞTIRIYOR BİR TANE DAHA CLOTHESLİNE BİR TANE DAHA İÇİN GELİRKEN SAMİ ZAYN KOŞARAK GELİYOR VE HELLUVA KİCK!! SAMİ ZAYN BİR HELLUVA KİCK İÇİN DAHA KOŞUYOR AMA OWENS'DAN SUPERKİCK!! BİR TANE DAHA! VE STUNNER!!!! OWENS TUŞA GİDİYOR 1! 2! 3!!!!!


Kazanan: Kevin Owens (9:20)


Maçtan sonra logan paul Owens'ı tebrik etmeye geliyor ama Owens ona da Stunner çakıyor.



WWE Birleşik Devletler Şampiyonu Riddle scooter'ıyla sahne arkasında dolaşırken WWE Hall of Famer The Great Khali ve Ranjin Singh'in yanında durur. Khali'nin ringini kontrol eder. WWE Hall of Famer Rob Van Dam gelir ve hep birlikte bir an paylaşırlar. RVD, Riddle'a markalı sigara kağıtlarından verir. Birlikte RVD başparmak pozu vererek bir an daha paylaşırlar ve Riddle maçına hazırlanmak için yola çıkar.

-----

Birleşik Devletler Şampiyonluğu
Sheamus vs. Riddle (c)



İkiside sert choplarla maça başladı. Sheamus sideslam yapıyor riddle hemen atıyor. Sheamus köşeye gönderiyor Riddle'ı riddle bacaklarıyla Sheamus'un boğazını sıkıyor. Sheamus Riddle'ı aprona indiriyor ve iplere gerip yumruk atıyor 5 Kere ardından Suplex yapıp tuşa gidiyor riddle atıyor. Sheamus Turnbuckle'a çıkıyor riddle'da hemen çıkıyor ve Spanish Fly Sheamus'a!. Riddle bir de Clothesline yapıyor. Ardından bir de Jackhammer yapıyor! Tuşa gidiyor fakat başarısız! Sheamus ayağa kalkıyor riddle üstüne koşuyor Sheamus aprona atıyor riddle'ı riddle aprondan ringe girdiğinde ise BROGUE KİCK!!! TUŞA GİDİYOR SHEAMUS! 1! 2! RİDDLE ATIYOR. SHEAMUS BİR DE ALABAMA SLAM YAPIYOR! Sheamus Riddle'ı aprona götürüyor sırtına almaya çalışıyor ama olmuyor riddle ringin demirine itiyor onu ardından back suplex yapıyor!! Riddle ringe atıyor Sheamus'u Turnbuckle'a çıkıyor ve corkscrew!!! Riddle tuşa gidiyor! 1! 2! Sheamus attı! Riddle şimdi armbar yaptı fakat Sheamus iplere tutundu. Sheamus kaldırdı omuzladı Riddle'ı Turnbuckle'a çıktı ama riddle inmeyi başardı. Riddle bir daha çıktı ama Sheamus knee drop!! SHEAMUS BROGUE KİCK İÇİN KOŞUYOR RİDDLE ROLL UP YAPTI AMA BAŞARISIZ RİDDLE İPLERDEN ZIPLADIĞI AN SHEAMUS'DAN BROGUE KİCK!!!!! RİDDLE HAVADA YEDİ RESMEN!!! TUŞA GİDİYOR SHEAMUS! 1! 2! 3!!!

Kazanan ve yeni Birleşik Devletler Şampiyonu: Sheamus (10:51)

-----

WWE kıtalararası Şampiyonluğu için Nigerian Drum Fight Maçı
Apollo Crews vs. Big E (c)


Maç başlayınca ikiside kendo stick alıp birbirine vuruyorlar ve ringin dışına gidiyorlar. Big E elinden düşürüyor Kendo'yu Apollo ard arda vuruyor Big E'ye. Ringe giriyorlar şimdi big E Aprona gönderiyor Apollo'yu ve Big E spear yaparak ringin dışına gidiyor!!!! Tekrar ringe atıyor Apollo'yu ve çelik basamağı ringin önüne yerleştiriyor Big E. Apollo tutuyor apronda bir Suplex yapıyor Big E atıyor. Apollo da bir çelik basamak daha getiriyor. Big E'yi değerine yatırıyor birini de eline alıp BİG E'YE ATIYOR AMA BİG E ÇEKİLDİ! BİG E APRONA ÇIKTI APOLLO ONA DOĞRU KOŞUYOR AMA BİG E TUTUP BASAMAKLARA VURUYOR ONU. BİG E RİNGE MASA GÖTÜRÜYOR VE KURUYOR ŞİMDİ. Big E tutuo ringe atıyor Apollo'yu kaldırıyor ama Apollo kafasına tekmeyi atıyor Big E'nin. Apollo kendo stick ile vuruyor Big E'ye ve masaya yatırıp Turnbuckle'a çıkıyor BİR SPLASH YAPIYOR FAKAT BİG E ÇEKİLİYOR!!! APOLLO MASAYI KIRDI! BİG E TUTTU APOLLO'YU BİG ENDİNG!! TAM TUŞA GİDECEKKEN RİNGE COMANDER AZEEZ GELDİ VE CHOKESLAM YAPTI BİG E'YE APOLLO'YU ÜSTÜNE ATTI HAKEM SAYDI VE MAÇ BİTTİ

Kazanan ve yeni Birleşik Devletler Şampiyonu: Apollo Crews (6:50)

----


Hall Of Famer'lar bir kez daha tanıtılıyor.

RAW Kadınlar Şampiyonluğu Maçı
Asuka (c) vs. Rhea Ripley



Asuka bir Dropkick yapıştırıyor ripley'e böyle başlıyor maç Ripley de bir roll up yapıyor başarısız Ripley ringin dışına çıkıyor şimdi tekrar giriyor çıkıyor asuka çıkıyor o giriyor bu sefer asuka yakalıyor onu bir diz vuruyor ringe sokuyor asuka yumrukluyor ripley'i Ripley bir kafa vuruyor ardından aprona gidiyor asuka ripley de Turnbuckle'a çıkıyor tutuyor onu SUPERPLEX!!! Ripley tuşa gidiyor! 1! 2! Asuka atıyor!! Ripley kaldırıyor Asuka'yı Asuka yere seriyor Ripley'i ve arm bar!! Ardından asuka lock yapıyor! Ripley roll up'a ÇEVİRİYOR!!! AMA BAŞARISIZ!! ASUKA İPLERE KOŞUYOR RİPLEY TUTUYOR VE THE RİPTİDE!!!!! RİPLEY TUŞA GİDİYOR! 1! 2! 3!!!!


Kazanan ve Yeni RAW Kadınlar Şampiyonu: Rhea Ripley (13:20)

-----


Edge Geliyor EDGE!!!!!!!!! Ardından Daniel Bryan geliyor! Ve Kabile Şefi ile Paul Heyman ve kuzenleri geliyor.

WWE Evrensel Şampiyonluğu
Roman Reigns (c) vs. Daniel Bryan vs. Edge


Roman Reigns direkt Edge'e vurmaya başlıyor Bryan'da Roman'a saldırıyor fakat Roman Bryan'ï ringin dışına gönderiyor ve Jey Uso Bryan'a bir Superkick vuruyor!!! Ardından çelik basamaklara yapıştırıyor bryan'ı! Roman Reigns ise Edge'i ringin dışına gönderiyor Jimmy de Edge'e bir Superkick vuruyor ardından spiker masasına yapıştırıyor. Roman Reigns spiker masasını boşaltıyor. DANİEL BRYAN RİNGDEN ÜSTÜNE ATLIYOR REİGNS'İN! JEY USO'DA BRYAN'A SUPERKİCK YAPIYOR! ARDINDAN EDGE'E GİDİYOR JEY USO AMA EDGE KOLUNDAN TUTUP ÇELİK BASAMAKLARA VURUYOR JEY'İ. EDGE ŞİMDİ ROMAN'I BİR BARİKATA BİR RİNGİN DEMİRİNE VURUYOR. Edge çelik basamağın üstüne çıkardı Jey'i ve DDT!!! Bryan ve edge ringde şimdi Bryan Roman'ı ringin dışında görüyor üstüne atlıyor ama roman onu tutuo yere seriyor. Edge arkasından tekme vuruyor roman'a ve ringe atıyor ama ringde roman superman Punch vuruyor! ROMAN BİR TANE DAHA İÇİN KOŞUYOR AMA EDGE DDT YAPIYOR! EDGE KALKMASINI BEKLİYOR ROMAN'IN ÜSTÜNE KOŞUYOR ROMAN'DAN SUPERMAN PUNCH!!! BİR KEZ DAHA KOŞUYOR ROMAN EDHE ROLL UP YAPIYOR! 1! 2! ATIYOR ŞİMDİ İKİSİ BİRDEN SPEAR YAPIYOR BİRBİRİNE KAFALARI ÇARPIŞIYOR!!! BRYAN TURNBUCKLE'DAN BRYAN'IN ÜSTÜNE ATLIYOR AMA BAŞARISIZ TUŞ. ŞİMDİ BRYAN TEKME ATIYOR İKİSİNEDE YES YES YES YES!!!!! EDGE AYAĞA KALKTI BRYAN ONA BİR RUNNİNG KNEE VURDU ROMAN'A DA ROUNDHOUSE KİCK! 1! 2! ROMAN ATTI! BRYAN YES LOCK YAPIYOR ROMAN'A!!!! AMA EDGE BOZUYOR. Bryan bu sefer Edge'e Yes Lock bağladı ama roman bozdu. Roman kafasına vuruyor bryan'ın. Roman Bryan'ı tutuyor Edge'in üzerine Powerbomb! Bryan yuvarlanarak ringin dışına gitti roman da gitti basamağı spiker masasının önüne koydu üzerine çıkardı bryan'ı ve masanın üstüne POWERBOMB!!!! MASA KIRILDI! EDGE'DE GELDİ SPEAR!!!!!!! ROMAN'A. EDGE ELİNE SANDALYE PARÇASI ALDI ROMAN'IN AĞZINA SOKARAK PES ETTİRMEYE ÇALIŞIYOR BRYAN DA GELDİ ROMAN'A YES LOCK YAPTI!!! ŞİMDİ BRYAN VE EDGE YUMRUKLAŞIYOR. EDGE AYAĞA KALKTI BRYAN'A SPEAR!!! ROMAN'A DA SPEAR!!! EDGE ROMAN'I TUŞA YATIRDI 1! 2! BRYAN BOZUYOR. EDGE BİR SANDALYE ALDI BİR ROMAN'A BİR BRYAN'A VURUYOR!! EDGE SANDALYEYİ BRYAN'IN KAFASININ ALTINA KOYDU BİR TANESİNİ DE ROMAN'IN KAFASININ ALTINA KOYDU VE ELİNE DE BİR SANDALYE ALDI. BRYAN'IN KAFASINA GEÇİRDİ!!!! JEY USO GELDİ EDGE'E SALDIRDI EDGE ONA SPEAR YAPTI!!! ROMAN AYAĞA KALKTI EDGE'E SPEAR!!! ROMAN EDGE'İN KAFASINA SANDALYEYİ GEÇİRDİ!!! ARDINDAN BRYAN'IN ÜSTÜNE ATTI EDGE'İ İKİSİNİ DE ÜST ÜSTE TUŞ ETTİ!!!!!!

Kazanan ve hâlâ evrensel şampiyon: Roman Reigns (22:40)



Roman Reigns kemeri kaldırıyor pyrolar patlıyor. Şov sona eriyor.

2. Gün şov Değerlendirmesi

Şovun En iyi Maçı: Roman Reigns vs. Edge vs. Bryan

Şovun En Kötü Maçı: Kadınlar Takım Şampiyonları

Şova Puanım: 10/7
 

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Katılım
27 Haz 2023
Konular
4,964
Mesajlar
13,198
Beğeni sayısı
3,430
PG Nakit
3,015
Konum
İzmir
RPG Karakteri
Brock Lesnar w/ Paul Heyman
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
İzlediğim son WM şovu… Main eventinde her şeyiyle tarih yazıldı, bence hikayesi ve üç ismin de başarılı performansıyla 5 yıldızlık bir maçtı. Cesaro vs. Rollins görünce o dönemki Cesaro yükselişini hatırladım, çok güzel bir dönemdi… Cesaro’nun aldığı canavarca reaksiyonu asla unutmam o dönem. Roman Reigns Era’ya denk geldiği için maalesef ana kemeri alamadı ve büyük talihsizlik oldu kendisi için. Eline sağlık Berocum, bu denli uzun bir şova tek başına girişmek büyük cesaret ister.
 
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: