Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kanka temel mesele şu ki sen ağırlıklı olarak AEW kadrosunu sevmiyorsun. Ben ise WWE kadrosunu seviyorum ve ortada cidden iyi olabilecek maçlar varken adamları tutup Dom ile oyalamalarını istemiyorum yani. Edge emeklilik senesinde Dom ile falan uğraşıyor mesele bu. Punk'ın Rollins, Roman, KO hatta AJ Styles ile çalışmasını isterim.
Kanka temel mesele şu ki sen ağırlıklı olarak AEW kadrosunu sevmiyorsun. Ben ise WWE kadrosunu seviyorum ve ortada cidden iyi olabilecek maçlar varken adamları tutup Dom ile oyalamalarını istemiyorum yani. Edge emeklilik senesinde Dom ile falan uğraşıyor mesele bu. Punk'ın Rollins, Roman, KO hatta AJ Styles ile çalışmasını isterim.
Büyük konuşmayacağım ben de. Normalde ne Punk cephesi ne de WWE cephesi yaklaşır diyordum ama şu an WWE Edge'e misilleme yapmak için Punk'a yanaşabilir, Punk da halihazırda bulunan AEW garezi için imzalayabilir.