(WrestleDream Spoiler) #ALLELITE!

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Bu yaştan sonra uğraştığı işlere bak. Yazık ulan sana verilen emeğe.
Kanka adama hiçbir şey vermediler. Karşı tarafta büzük yanığından oraya buraya para saçmaya hazır bir milyarder var. Adam parasına bakıyorsa kimse bir şey diyemez.

Kara

-
Konular
158
Beğeni sayısı
1,270
PG Nakit
740
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Kanka adama hiçbir şey vermediler. Karşı tarafta büzük yanığından oraya buraya para saçmaya hazır bir milyarder var. Adam parasına bakıyorsa kimse bir şey diyemez.
Randy Orton, Roman Reigns ve Seth Rollins ile çok iyi feudlara soktular. McMahon'u saymazsak en yaşlı Rumble galibi oldu herhalde. Ben Edge'in kemer heveslisi olduğunu düşünmüyorum. Judgment Day fiyaskosu hariç çok iyi işlere girdi dönüşünden beri. TK'nın parası hoş gelmiştir. WWE tarafında sorun olduğunu ve yol verdiklerini düşünmüyorum.

Nature Boy

güreşin muhtarı
Konular
189
Beğeni sayısı
2,316
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
MJF
1
Randy Orton, Roman Reigns ve Seth Rollins ile çok iyi feudlara soktular. McMahon'u saymazsak en yaşlı Rumble galibi oldu herhalde. Ben Edge'in kemer heveslisi olduğunu düşünmüyorum. Judgment Day fiyaskosu hariç çok iyi işlere girdi dönüşünden beri. TK'nın parası hoş gelmiştir. WWE tarafında sorun olduğunu ve yol verdiklerini düşünmüyorum.
Judgement Day sonrası Edge hiçbir şey yapmadı kanka. Yapsa senin gibi konuşurdum eminim. Ama adama bu koşullarda niye gittin demem yani.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,906
Beğeni sayısı
4,379
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1

marchafunebre

PG.com Kullanıcısı
Konular
436
Beğeni sayısı
273
PG Nakit
665
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
Beklenen hamle sonunda gerçekleşti. Sadece daha büyük arenada yapılabilecek şovda gelmesini isterdim. All In şovuna yetişseydi etkisi daha sağlam olurdu. Doğru şekilde kullanıp kullanmayacakları merak konusu..

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: