Adam Cole ROH'un Güreşin Gelişmesindeki Öneminden Bahsetti

Johnny Sack

CM P*nk S*veni
Konular
1,806
Beğeni sayısı
1,603
PG Nakit
390
RPG Karakteri
Goldberg
Favori Güreşçi
Mark Henry
Superstar Crossover ile yaptığı röportajda Adam Cole, ROH'un profesyonel güreş için öneminden ve şirketin yeni bir güreş tarzını nasıl tanıttığından bahsett.

"Bence Ring of Honor, günümüzün modern profesyonel güreşinin gelişmesine yardımcı olan en önemli şirket olabilir. Cidden, Ring of Honor'dan çıkan o yeteneklere bir bakın: Bryan Danielson, Samoa Joe, Briscoes, AJ Styles, The Young Bucks... Demek istediğim, bu liste daha uzayıp gidiyor ve ayrıca bu isimlerin sağladığı yeni güreş tarzı çizginin ötesini aşmaya ve sıradan güreş izleyicisi için biraz daha ilerlemeye başladı. Onların güreş maçlarında sevdikleri şey devasa şeylerdi. Hepimiz 1,90, 120 kilo olan adamlar değildik. Çoğumuz gerçekten sergilemek istediğimiz bu profesyonel güreş tarzına sahibiz. Atletizmin, hard-hitting stilinin daha fazla olduğu bir tarz. Tutkulu, çılgın hayran kitlesi gerçekten önemliydi. Ring of Honor'da yedi yıl geçirdim ve ilk güreş sözleşmem ROH ile oldu. ROH'daki zamanım olmasaydı, hiç şüphe yok ki NXT'ye gitmezdim, New Japan Pro Wrestling'e gitmezdim, AEW'de olmayabilirdim. Bu benim için böyle. Bence bir grup güreşçi de aynı şeyi söyleyebilir. Yani ROH, içinde bulunduğumuz modern güreş çağında inanılmaz derecede önemli ve ROH tarihi de öyle."

adam_cole.jpg

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: