G2'nun böyle bir transfere ihtiyacı yok ama. Ondan yaşanması imkansıza yakın bir beklenti olmuş seninki uce. Diğer takımlarda bu hareketi yapamayacak kadar eski takımlar. Bu kadar büyük bir transfer hareketine girecek bütçeleri de yok zaten. Com'un memnuniyetsizliğine bende katılıyorum bu arada. Zorluklar anlaşılabilir ama bu kadar süre ''Vatan, Millet, Sakarya'' şekli bir yola çıkıp ''Türk organizasyonunu en tepeye çıkarmak istiyoruz.'' açıklamaları sonrası böyle bir transferi hiçbir taraftar sorgusuz kabullenmez. Kabullense bile eskisi gibi benimseyemez.
Birlikte kalmak için böyle bir plan yapıp, hep birlikte transfer oldular ama ben böyle yüklü bir transferin altına giren kulübün ilk başarısız pozisyonda takım içerisinde gördükleri en çürük elmayı eleyeceklerine adım gibi eminim. Hayırlısı olsun. Umarım istediklerini, söylediklerini başardıkları bir yol olur onlar için. Çünkü başaramadıklarını fark ederlerse bu severek izlediğimiz takip ettiğimiz 5 ismi bir arada uzun süre görmemize çok imkan vermiyorum.