Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilgisayar yetmediği için GeForce NOW'a geri döndük. 2 yoldaş sonrası rankı açıp çıktım ve oyunu bayağı beğendim ben. Tickrate kalkması cidden fark ettiriyor vurduğun gidiyor cidden. Biraz daha geliştirilirse bu oyun ateş eder belli.
10 maç daha attım ve fikrimi tekrar değiştirdim. Condition Zero tarihin iyi CS'si olur bunun yanında. 20 Kill, 15 kill aldığım maçlardan bile gram zevk almadım inanılmaz zevksiz, dümdüz bir oyun olmuş.
RTX 3050 ile her şeyi ultraya çekip 100 FPS falan aldım. Yani oyuna getirdikleri sisin içine sıktığın merminin sisi delip geçmesi tarzı eklentiler ile çok anormalde karşılamamak lazım. Gelişir tabii ama benim bu 100 aldığım FPS'nin ilerde 200 falan olmasını hiç beklemiyorum.
Onun dışında CS:GO'nun upgrade edilmiş hali işte ama Overpass mapini değiştirmişler ve hiç beğenmedim bir daha oynamam.