CS2 Tartışma Konusu

Konular
991
Beğeni sayısı
1,436
PG Nakit
2,230
Favori Güreşçi
Shawn Michaels
Bilgisayar yetmediği için GeForce NOW'a geri döndük. 2 yoldaş sonrası rankı açıp çıktım ve oyunu bayağı beğendim ben. Tickrate kalkması cidden fark ettiriyor vurduğun gidiyor cidden. Biraz daha geliştirilirse bu oyun ateş eder belli.

Re7o

Capeless Crusader
Konular
390
Beğeni sayısı
382
PG Nakit
795
Favori Güreşçi
Roman Reigns
10 maç daha attım ve fikrimi tekrar değiştirdim. Condition Zero tarihin iyi CS'si olur bunun yanında. 20 Kill, 15 kill aldığım maçlardan bile gram zevk almadım inanılmaz zevksiz, dümdüz bir oyun olmuş.

Cyber

PG.com Kullanıcısı
Konular
6
Beğeni sayısı
182
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
RTX 3050 ile her şeyi ultraya çekip 100 FPS falan aldım. Yani oyuna getirdikleri sisin içine sıktığın merminin sisi delip geçmesi tarzı eklentiler ile çok anormalde karşılamamak lazım. Gelişir tabii ama benim bu 100 aldığım FPS'nin ilerde 200 falan olmasını hiç beklemiyorum.

Onun dışında CS:GO'nun upgrade edilmiş hali işte ama Overpass mapini değiştirmişler ve hiç beğenmedim bir daha oynamam.

Ganbarimasu

PG.com Kullanıcısı
Konular
366
Beğeni sayısı
628
PG Nakit
1,175
TDM modu yok mu la bu oyunda herkes tek var spawna pusmuş puştlar doğduğum gibi indiriyolar :D.

Bir de bu kasa masa skin mkin nasıl düşüyor dostlar taze oyunda bir iki indirip enflasyon binmeden satarık kar ederik belki oluyor mu öyle şeyler

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: