CS2 Tartışma Konusu

JonMoxley

#FatihTerimNefreti
Konular
63
Beğeni sayısı
271
PG Nakit
50
Favori Güreşçi
John Cena
Ancient'ı kaldırıp yerine Cobblestone ve Train ekleyecekleri yere gidip Overpass çıkarıyorlar ve izlemesi aşırı sıkıcı olan Dust2'yi koyuyorlar. Ne aptal şirket lan bu.

Deeppy

BANKER
Konular
288
Beğeni sayısı
730
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bütün oyuncu topluluklarının bir araya gelip oyunu sağlam protesto etmeleri lazım. Kimse oyuna girmeyecek 1-2 hafta. 1 milyon oyuncu sayısı 200 binlere falan düşecek. Hatta herkes tepki olarak Valorant oynayacak. Valve bi kendine gelecek. Bunu organize eden birileri çıksa yapılmayacak şey değil. Aksi taktirde bu oyunun sonu kötü.

Deeppy

BANKER
Konular
288
Beğeni sayısı
730
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bıraktım 1 haftada 10 yaş gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder? Allah'ın belası oyun.

E-spor'unu takip ederim sadece bundan sonra. Vac2 gibi bir şey gelip hileler bitene kadar oynamak gibi bir hata yapmam.

Deeppy

BANKER
Konular
288
Beğeni sayısı
730
PG Nakit
680
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Bıraktım 1 haftada 10 yaş gençleştim resmen, bu kadar mı fark eder? Allah'ın belası oyun.

E-spor'unu takip ederim sadece bundan sonra. Vac2 gibi bir şey gelip hileler bitene kadar oynamak gibi bir hata yapmam.

Valve benim bırakmama dayanamamış olacak ki Vac 3.0 getirdi. 😯

VacNet 3.0'ın ilk testleri sınırlı sayıdaki maçlarda başladı. Maçınızın yanlışlıkla iptal edildiğini düşünüyorsanız maç ayrıntılarını bize e-postayla gönderin.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: