Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
İptal Edilen Senaryolar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="Boss" data-source="post: 95140" data-attributes="member: 152"><p style="text-align: center">-Planımız başından beri PAYBACK takımının kazanmasıydı fakat arada acaba MAYHEM mı kazansa diye de düşündük fakat genel olarak ilk tercih PAYBACK idi.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">-Aslında PAYBACK takımını kurtaran ve Sole Survivor olacak isim Cody Rhodes olacaktı ve bu uzun zaman önce karar verdiğimiz bir plandı. Oyuncu bazlı bazı sorunlar ve Stardust talebinin ardından plan çok kısa süreli rafa kalktı. Fakat oyuncunun çabasının ardından bizzat ben olayı Stardust üzerinden tekrardan kurgulayıp PAYBACK adına çalışan ve MAYHEM içine sızan bir karakter çizmek istedim. Mesela Stardust'ın geldiği ve Cole ve Dominik'in birlik olup Stardust'ı ringden yolladığı segmenti hatırlarsınız. Orada Stardust'ın gelme sebebi bölük pörçük olan PAYBACK takımını kendisini ortaya atarak dayak yeme pahasına birlikte bir iş yapabileceklerini kanıtlayıp birleştirmekti. Veya Daniels vs. JoMo maçında ortaya çıkmasının sebebi aslında her ne olursa olsun Daniels PAYBACK bünyesi bir güreşçi olduğundan ve ortada bir MAYHEM baskını olduğundan dolayı kemeri korumasını sağlamaktı. Yani JoMo'ya kemerle vurması kasti bir hareket. Tüm bu süreçte Stardust MAYHEM takımına yanlayacaktı ve onların son üyesi olacaktı veya olmasa bile olmaya çalışacaktı. Survivor Series gecesi ise onları yalnız bırakıp 4 kişi kalmalarını sağlayıp maça gelmeyecek ve PAYBACK takımının son üyesi Cody Rhodes olarak geri gelip maçı kazandıracaktı. (Tabi Adam Page yine de Survivor Series gecesi son üye olarak MAYHEM'a dahil olacak ve maç 5v5 olacaktı yine. PAYBACK takımı ise maça 4 kişi duyurulacaktı başta ardından Cody Rhodes geri dönerek dahil olacaktı yani Humberto maça dahil değildi.) Ardından Chairman ile yaşanan problem ve oyuncunun RPG içi tutumundan dolayı bunu da iptal ettik ve dün yaşananları kurguladık. </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Tabi bu demek değil oyuncumuzu cezalandıracağız ve her zaman karakter bu şekilde ilerleyecek. Sadece ben gerçekleşmeyen bir senaryoyu size aktarmak istedim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Boss, post: 95140, member: 152"] [CENTER]-Planımız başından beri PAYBACK takımının kazanmasıydı fakat arada acaba MAYHEM mı kazansa diye de düşündük fakat genel olarak ilk tercih PAYBACK idi. -Aslında PAYBACK takımını kurtaran ve Sole Survivor olacak isim Cody Rhodes olacaktı ve bu uzun zaman önce karar verdiğimiz bir plandı. Oyuncu bazlı bazı sorunlar ve Stardust talebinin ardından plan çok kısa süreli rafa kalktı. Fakat oyuncunun çabasının ardından bizzat ben olayı Stardust üzerinden tekrardan kurgulayıp PAYBACK adına çalışan ve MAYHEM içine sızan bir karakter çizmek istedim. Mesela Stardust'ın geldiği ve Cole ve Dominik'in birlik olup Stardust'ı ringden yolladığı segmenti hatırlarsınız. Orada Stardust'ın gelme sebebi bölük pörçük olan PAYBACK takımını kendisini ortaya atarak dayak yeme pahasına birlikte bir iş yapabileceklerini kanıtlayıp birleştirmekti. Veya Daniels vs. JoMo maçında ortaya çıkmasının sebebi aslında her ne olursa olsun Daniels PAYBACK bünyesi bir güreşçi olduğundan ve ortada bir MAYHEM baskını olduğundan dolayı kemeri korumasını sağlamaktı. Yani JoMo'ya kemerle vurması kasti bir hareket. Tüm bu süreçte Stardust MAYHEM takımına yanlayacaktı ve onların son üyesi olacaktı veya olmasa bile olmaya çalışacaktı. Survivor Series gecesi ise onları yalnız bırakıp 4 kişi kalmalarını sağlayıp maça gelmeyecek ve PAYBACK takımının son üyesi Cody Rhodes olarak geri gelip maçı kazandıracaktı. (Tabi Adam Page yine de Survivor Series gecesi son üye olarak MAYHEM'a dahil olacak ve maç 5v5 olacaktı yine. PAYBACK takımı ise maça 4 kişi duyurulacaktı başta ardından Cody Rhodes geri dönerek dahil olacaktı yani Humberto maça dahil değildi.) Ardından Chairman ile yaşanan problem ve oyuncunun RPG içi tutumundan dolayı bunu da iptal ettik ve dün yaşananları kurguladık. Tabi bu demek değil oyuncumuzu cezalandıracağız ve her zaman karakter bu şekilde ilerleyecek. Sadece ben gerçekleşmeyen bir senaryoyu size aktarmak istedim.[/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW.com
İptal Edilen Senaryolar
Menü
Giriş yap