RPG Sohbet Konusu

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Irkına nefret kusan bir Chavo ve JBL Turizm işbirliği var bir hayalimiz...

Chavo her ne kadar aileni ve geçmişini sevmesen de amcan ile hatta yağız bir delikanlı olduğun dönemde seninle de yollarımız kesişti. Benim Meksikalılar'a ya da herhangi bir ırka düşmanlığım yok. Ben ülkeme kaçak yollarla giren Meksikalılar'ın gönderilmesi kanaatindeyim. Sen ise bir dönem (Kerwin White) Amerikalı olmayı denemiş hatta başarılı olmuş birisisin. Vergini ödüyorsun. En önemlisi de Angel Garza gibi gevşek yapılı değilsin. @jaques

ECH

british master
Konular
253
Beğeni sayısı
2,069
PG Nakit
935
RPG Karakteri
Carlito
Chavo her ne kadar aileni ve geçmişini sevmesen de amcan ile hatta yağız bir delikanlı olduğun dönemde seninle de yollarımız kesişti. Benim Meksikalılar'a ya da herhangi bir ırka düşmanlığım yok. Ben ülkeme kaçak yollarla giren Meksikalılar'ın gönderilmesi kanaatindeyim. Sen ise bir dönem (Kerwin White) Amerikalı olmayı denemiş hatta başarılı olmuş birisisin. Vergini ödüyorsun. En önemlisi de Angel Garza gibi gevşek yapılı değilsin. @jaques
Fahiş vergiye hayır.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Bir yandan tekila içip bir yandan seni kırbaçlayacağım bunak.

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Vergiler neden yüksek biliyor musun? Sınırlarımız kevgire döndüğü için her gün milyonlarca kaçak ve sığıntıya bakıyoruz.
Vergileriniz bizim ülkelerimizi eskisi kadar iyi sömüremediğiniz, petrollerimize çökemediğiniz için yüksek. Başınıza Saddam kesileceğiz.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio