şova yorum yazarken konu kapanmış, buradan atayım.
geçen haftadan sonra cena toparlayamaz diyordum ama hızlı bir şekilde fiziksel karşılığı vermiş. wyatt’ın promolar harbi insanı sürüklüyor. wyatt kemere ihtiyacı olan bir karakter değil ama sahibi cidden muazzam bir iş çıkartıyor ve karşılığını da alıyor. almaya da devam edecek gibi duruyor. pwi da 1 numara ve üstüne de yılın superstarı seçilmesine kesin gözüyle bakıyorum. cena’da ufaktan ana adam olma yolunda sağlam ilerliyor. tadında bir açılış segmentiydi.
daralan kadroya böyle taze isimler gelmesi güzel haber. penta’ya da hoş geldin diyelim şimdiden.
adamın botları bile kazanıyor çok farklı bir seviye. şaka bir yana şaşırtıcı bir sonuç. okada farklı bir yoldan ilerleyecek demekki. belki direkt mitb maçına etki eder ya da wyatt'larla uğraşır. bekleyip göreceğiz.
american psycho fena bait attı her şov da artık kaldık gibki’de. stg gibi geniş değil, promo konusunda sıkıntılara düşebilir ama ama değişik tarzlar şirkette her zaman iyidir. maça da rahat bir şekilde katılacağını düşünüyorum - belki de çantayı bile alabilir.
seviyorum bu ikiliyi. jeff’in artık tamamen çokta sikko modunda takılması bayağı keyifli benim açımdan. jeff'le bi senaryoya girmeyi bekliyodum ama bir anda geçen hafta call attık venis'e. belki mitb'de devam eder hikaye. ayrıca hem ben, hem jeff kemerlerimiz olmasına rağmen çanta maçına attık kendimizi. şovda daha az maç olur diye düşünüyorum ve o yüzden dehşet bir mitb maçı bekliyor bizleri. jeff'in promo tarzı çok hoşuma gidiyor benim. geçen sezon ortak bir promoda buluşmuştuk bende onun tarzına ayak uydurmaya çalışmıştım ve yine bu şovda kendine has bir promo gelmiş. maçı kazanmasına da sevindim. wm'da dahi sami ya da ospreay'in almasındansa jeff'in almasını istiyodum. geç oldu güç olmadı. harika bir şampiyon.
kjhdfhgljkhdfjlkghdfjkgldf fena kafa açıyoruz he. sami'nin hamurunda var bu geçmiştekilerden kurtulamamak. ama seviyoruz kardeşim böyle şeyleri. val venis guy olduğumuzu da hesaba katarsak kemeri paslayıp belki mitb maçında daha iddialı hale gelebiliriz.
biz bu dom'u seviyoruz. görmek istediğim dom tam olarak bu. hain olalım, itin uğursuzun önde gideni olalım, zındık olalım tarzı gameplayi oldukça bu adamı yenmek çok zor. ama çantayı o kadar çok tuttu ki direkt mitb gecesi iade-i ziyarete uğrayacak gibi bir his var. finn'e gelirsek, bence bi tık acele edildi bu maç için ama uzun süreli bir rekabet bekliyorum bu ekipten. en azından finn ve carlito sürekli sorun çıkartacaktır dominik tarafına. derken cena şovu çalmaya gelmiş. fena ters köşe. iki şampiyonu da alt etmiş oldu tek şovda. cena vs wyatt'ı tercih ederdim. finn ve carlito boşlukta kalmış gibi oldular ama kulpuna uygun bir şey hazırlamıştır ekip. çok keyifli şov olmuş canlı kalamamak üzdü. ekibin, okuyanların eline sağlık.