RPG Sohbet Konusu

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Gençler öncelikle ilk seferdeki gibi dümen değil gerçekten bırakıyorum karakteri. İlk şovdan beri oynayan birkaç karakterden de biri eksildi. Bizdeki karakter bırakma problemleri yüzünden aslında 2 ay daha geç bıraktım çünkü kopamıyorum. Bir karakterle başladığım hikayenin sonunu getiremiyorum çünkü veda etmeyi sevmem ve beceremem. Artık dinlenme zamanı geldi. Dream Family'i bitirdik biraz da real family ile ilgilenme zamanı. Velveteen Dream'den razıyım umarım siz de razısınızdır.

Dream
Over

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
830
Beğeni sayısı
1,393
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Gençler öncelikle ilk seferdeki gibi dümen değil gerçekten bırakıyorum karakteri. İlk şovdan beri oynayan birkaç karakterden de biri eksildi. Bizdeki karakter bırakma problemleri yüzünden aslında 2 ay daha geç bıraktım çünkü kopamıyorum. Bir karakterle başladığım hikayenin sonunu getiremiyorum çünkü veda etmeyi sevmem ve beceremem. Artık dinlenme zamanı geldi. Dream Family'i bitirdik biraz da real family ile ilgilenme zamanı. Velveteen Dream'den razıyım umarım siz de razısınızdır.

Dream
Over
biz senden razıyız dayı bir gün yine bekleyeceğiz babamızı

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,664
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura

Dream
Over
Sadece biz kaldık galiba. @KALKTI!!!!

KALKTI!!!!

Ne Zaman?
Konular
78
Beğeni sayısı
6,409
PG Nakit
2,415
Favori Güreşçi
John Cena
Sadece biz kaldık galiba. @KALKTI!!!!
1582904060_1_-002.jpg

Karakter merkezine yazdığımız ilk gün habitat

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,231
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Anca rüyamızda dosto ya Adnan Menderes ettiler bizi. Ama çok güzel bir fikir bu arada. The Dream alter egosu olmasaydı yüzde yüz bunu dediğin gibi yapardım.
DEREISS IS ON FIRE
WYATT IS TERRIFIED

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi