RPG Sohbet Konusu

Kras Mazov

Tractatus
Konular
37
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero

Kariyer hikayesini yazmaya başladım arkadaşlar. Normalde hiç yapmasam da karakter ile alakalı gerçekte ne düşündüğümü ekleyerek de yazacağım. Her şovun sonunda kısa bir yazar notu görecekseniz. Sert şeyler düşünsem dahi sert yazmayacağım o kadar da değil yani. Ortada drama vb. olmayacak ki zaten benden hiç çıkmaz o drama işleri bilirsiniz. Her oturduğumda bir PPV bitirecek kadar yazma niyetim var. Yolumuz uzun, eğlenceli olacak. Yorumlarınızı bekliyorum sohbet ederiz.

Gençler podcast için benimle alakalı RPG in ya da Out sorularınız olursa bekliyorum. Şu an şifayı kaptığım için iyileşmeyi bekleyeceğim. İyileştikten sonra @Broken Dreams ve gelirse @jaques ile beraber bayağı eğlenceli bir podcast yapacağız.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
37
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Kariyer hikayemizin ikinci partını attık. Bad Blood'un sonuna kadar geldik. @Boss daha iyi bilir konuya yorum atmak serbest mi diye ama eğer serbestse sohbetini edebiliriz. Velveteen Dream şirketin kuruluşundan bu yana neler yaşadı görebilirsiniz.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,340
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Kariyer hikayemizin ikinci partını attık. Bad Blood'un sonuna kadar geldik. @Boss daha iyi bilir konuya yorum atmak serbest mi diye ama eğer serbestse sohbetini edebiliriz. Velveteen Dream şirketin kuruluşundan bu yana neler yaşadı görebilirsiniz.
Planlama harika penisdaş. Belki tekniğini Val Venis için çalabilirim. 😎👌

Kras Mazov

Tractatus
Konular
37
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Planlama harika penisdaş. Belki tekniğini Val Venis için çalabilirim. 😎👌
Güle güle kullan. Center kodu bazen hata veriyor ona takılma. En son bittiği zaman ortala gitsin derim penisdaş. Geriye kalan kısmı da aynı stilde yazarım büyük ihtimalle. Müsait oldukça güncelleyeceğim ama bizim gibi demirbaşların yolu uzun yazılacak şey çok.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,340
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena
Güle güle kullan. Center kodu bazen hata veriyor ona takılma. En son bittiği zaman ortala gitsin derim penisdaş. Geriye kalan kısmı da aynı stilde yazarım büyük ihtimalle. Müsait oldukça güncelleyeceğim ama bizim gibi demirbaşların yolu uzun yazılacak şey çok.
İlk şovdan beri oynayanların işi yaş ya ama benim gibi balık hafızalılar için faydalı konu. Ekibe de yardımcı olur. 👌😎

RDT

B-K-B WHO?
Konular
39
Beğeni sayısı
159
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
İlk şovdan beri oynayanların işi yaş ya ama benim gibi balık hafızalılar için faydalı konu. Ekibe de yardımcı olur. 👌😎
Ben şu an çok dışarıdan takip ediyorum tam manasıyla olayları kavramam çok zor benim de çok işime geldi bu iş.

Boss

𝐓𝐡𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥 𝐁𝐨𝐬𝐬
Konular
306
Beğeni sayısı
2,536
PG Nakit
0
Tabii ki serbest.

jaques

clk
Konular
44
Beğeni sayısı
1,372
PG Nakit
220
RPG Karakteri
CM Punk
difcf22-fd5cc8a3-af1c-4a32-bcd8-70a0c5233b32.jpg