RPG Sohbet Konusu

Netuno

Rise From Zero
Konular
226
Beğeni sayısı
2,354
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Biz hayata geçirdik.
Dosto zor biliyor musun. Darksider karakter oynamayı ben de yaptım ve sonunda pişman olduğum bir şeydi. Bir de dört tane darksiderı tek kişi oynamak, çok daha zor. Senin için de yeni şeylerin yolunu açacak eminim.

Hellraiser

LIVERPOOL FC
Konular
61
Beğeni sayısı
957
PG Nakit
560
RPG Karakteri
SECRET
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Dosto zor biliyor musun. Darksider karakter oynamayı ben de yaptım ve sonunda pişman olduğum bir şeydi. Bir de dört tane darksiderı tek kişi oynamak, çok daha zor. Senin için de yeni şeylerin yolunu açacak eminim.

Efsane bir pick ile geliyoruz bakalım.. @Hacken 😎

Hacken

Bret Hart
Konular
21
Beğeni sayısı
1,672
PG Nakit
480
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Oğulcan’a saygımızdan darksider gömemiyoruz ne zamandır valla ya

Netuno

Rise From Zero
Konular
226
Beğeni sayısı
2,354
PG Nakit
1,095
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Yani güreşte darksiderların hiçbir anlamı yok bence ama RPG tiyatro gibi olduğu için olabilir. Yine de inanılmaz kafa mıncıklayan bir şey. Oyuncusunun emeğine sağlık ama bu kadar uzun süre darksider oynamayı nasıl kaldırabilir bir insan diye düşünmeden edemiyorum.

Hellraiser

LIVERPOOL FC
Konular
61
Beğeni sayısı
957
PG Nakit
560
RPG Karakteri
SECRET
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Benle ne alakası var Liverpooldaşım ya.. Aldık yeteri kadar zirveye de çıkarttık ve bıraktık.

Yok mu ufaktan bir teaser promo?
Yani güreşte darksiderların hiçbir anlamı yok bence ama RPG tiyatro gibi olduğu için olabilir. Yine de inanılmaz kafa mıncıklayan bir şey. Oyuncusunun emeğine sağlık ama bu kadar uzun süre darksider oynamayı nasıl kaldırabilir bir insan diye düşünmeden edemiyorum.
Sabredin sabredin.. 🤭 Darksider oynamayı seviyoruz biz, hep Darkside tarafında olduğumuz için genel olarak çoğu platformda; Star Wars falan gibi evrenlerde.. O yüzden alışkınız bu tarz karakter kaldırmaya ya, benim açımdan çok zorlayıcı tarafı da yok aslında.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: