RPG Sohbet Konusu

Kras Mazov

Tractatus
Konular
37
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
Geçen senenin Survivor Series'ini bitirdik. Bu cumartesiye girmeden önce kariyer hikayesinden okuyarak güzel bir nostaji yapmış oluruz. Velveteen vs Dream nasıl bir maçtı bir kez daha okumak ve yorum yapmak isteyenleri Velveteen Dream kariyer hikayesine bekliyorum.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
39
Beğeni sayısı
152
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
Geçen senenin Survivor Series'ini bitirdik. Bu cumartesiye girmeden önce kariyer hikayesinden okuyarak güzel bir nostaji yapmış oluruz. Velveteen vs Dream nasıl bir maçtı bir kez daha okumak ve yorum yapmak isteyenleri Velveteen Dream kariyer hikayesine bekliyorum.
Gece eve geçince okuyup güzel bir yorum patlatırım.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
39
Beğeni sayısı
152
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
oSKBClR.gif

Sahip olduğunuz bir çift gözün görebildiği ilk adımı attım ve RPG denen illete kendimizi yeniden sokmuş bulunmaktayız. Dario Cueto abimiz ile umarım bana önceden antipati duymuş arkadaşların bile hoşuna gidebilecek bir performans sergileyebilirim. İşte şimdi hoş bulduk.

Kras Mazov

Tractatus
Konular
37
Beğeni sayısı
1,803
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
oSKBClR.gif

Sahip olduğunuz bir çift gözün görebildiği ilk adımı attım ve RPG denen illete kendimizi yeniden sokmuş bulunmaktayız. Dario Cueto abimiz ile umarım bana önceden antipati duymuş arkadaşların bile hoşuna gidebilecek bir performans sergileyebilirim. İşte şimdi hoş bulduk.
LU zamanından bi sempatimiz var karaktere. Bakalım yanındaki da tahmin ettiğim kişi mi olacak.

RDT

B-K-B WHO?
Konular
39
Beğeni sayısı
152
PG Nakit
1,560
RPG Karakteri
Dario Cueto & ???
Favori Güreşçi
Sami Zayn
LU zamanından bi sempatimiz var karaktere. Bakalım yanındaki da tahmin ettiğim kişi mi olacak.
Tahmin ettiğin kişi değil. Açıkçası ekibin ne düşündüğünü merak ediyorum çünkü aldığım iki karakterin paket olarak birbirine uyuşması çok beklenen bir durum değil ve asıl amacım iki karakteri hikayelerde tek bir noktada tutmak değil. Ama ikili olarak kullanılırsa da ayrı ayrı kullanılırsa da çok keyifli olacak benim için.

KALKTI!!!!

Husband of World
Konular
54
Beğeni sayısı
3,334
PG Nakit
1,495
RPG Karakteri
Val Venis
Favori Güreşçi
John Cena