Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ne yapalım yönetim istemedi NOW'a git dedi gittik ama sarmadı ya bizi yarıda bırakan şirketle işimiz olmaz dedik saldım RPG'yi eşime de tavsiye etmem zaten.
One More Step Before The End! Müziğin başlamasıyla beraber seyircilerin sesi inanılmaz bir ölçüde yükselişe geçiyor. Belki de bu müziğin şimdiye kadar aldığı en yüksek reaksiyona şahit oluyoruz, ancak bu reaksiyonun sesini daha da yükselten birisi tam o esnada girişte beliriyor. Çünkü...
profesyonelgures.net
Normalde bu promoyu şirket içindeki iç karışıklıklardan sonra Daniels'ın takınacağı tavra göre paylaşıp paylaşmamaya karar verecektim, ancak Daniels'ın son şovda gözükmemesini bir fırsat olarak değerlendirip henüz hikayede yeri belli değilken yazıp paylaşmanın daha uygun olacağına inandım. Böylesi ''düşmüş meleğin yükselişi'' olarak adlandırdığım hikaye için en uygun olacaktı, sadece kendi adıyla sınırlı kalması yani.