RPG Dios Perdona... RUSH? No.

DIO

PG.net Kullanıcısı
Konular
2
Beğeni sayısı
156
PG Nakit
100
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
RPG Karakteri
RUSH
Payback #105 sonrası arka alanda, koridorlardayız. RUSH, maçtan yeni çıkmış halde, koridora resmen fırlatılmış gibi dalıyor. Boğazından fazlaca ilkel bir ses çıkartarak etrafta bağıracak birisini arıyor. Gördüğü ilk kameraya matadorun salladığı kırmızı pelerini görmüş boğa gibi gidiyor.

"GEL BURAYA! GEL BURAYA PENDEJO! "

Kamera, operatörünün korkusundan dolayı bir an sallanıyor, ama RUSH kamerayı, veya operatörü, sıkı sıkı tuttuğu için stabilize oluyor görüntü.

"Merak etme, ese, sana zarar vermeyeceğim. Sabit dur, henüz sıra sana gelmedi. Senden önce zarar vermek istediğim, zorunda hissettiğim başkaları var."

RUSH kamera operatörünü bırakıyor ve kameraya "bende kal" tarzında bir hareket yapıyor. Ardından yine boğazından ilkel bir ses çıkartarak sinirini belli ediyor.

"Nasıl kaybettiğimi gördün, değil mi? Bu laf bile beni sinirlendiriyor. Kaybettim.

Bariz bir şekilde fiziksel üstünlük bendeydi. Bu kaybetmek mi sayılır? No, no, ese, küçük Max'ın beni üç saniye yerde tutması benim kaybettiğim anlamına gelmiyor. Hangimiz arenadan başı dik bir şekilde yürüyerek çıktı? Ben yaptım. O ise sağlık görevlileri tarafından sürüklendi.

Ben kazandım, pendejo, seni yürüyemez kıvama getirdiğim anda ben kazandım. Daha önce görmediğin bir fiziksel dominasyonu kurduğum için ben kazandım. Sen sadece bunun farkında değilsin."

"Ben politiklikle ilgilenmem. Ben benden önce yada sonra ringde neler döndüğüyle ilgilenmem. Benim tek ilgi alanım var. Ringde karşımdakini ezene kadar dövmek. Maçı bitiren şey zil değil, perro, maçı bitiren şey benim keyfim. Ben ne zaman seni dövmekten keyif almayı bırakırsam, işte o zaman senin eziyetin biter. Sadece sana konuşmuyorum Max, herkese konuşuyorum. En tepeden en dibe, şampiyonundan şaklabanına, eğer önüme çıkarsanız hepinize ring içinde çok güzel anlar yaşatacağım.

Unutma, Tanrı sizi affedebilir.

RUSH? Affetmez."

RUSH sinirini hala alamamış bir şekilde gördüğü bütün su şişelerine tekme ata ata soyunma odalarına gidiyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
RUSH
Anasayfa Üst Alt