RPG Karanlığı Serbest Bırak

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
19ja2v3.gif

Karanlık ve terk edilmiş bir sokakta Dark STG'nin görüntüleri hızla oynamaya başlıyor. STG sakin bir tonla konuşmaya başlıyor.

5kfprg9.gif

Dark STG: İnsanlar beni suçluyor. Okada beni suçluyor. Savaş meydanında onur olur mu? Savaş meydanında adalet olur mu? Kendinizi kapattığınız o süslü evrenler gerçek değil. Kalleşçe bir saldırı sonrası kaybettim. Kimseyi suçlamıyorum. Aptallık ettim. Yüzyıllarıma ihanetim ettim. Bray'i yok etmenin arzusu aklım çeldi. Yine son dört savaşçı arasındaydım ve yine aynı şekilde kaybettim. Dark STG ismini lekelemeye başlıyorum. Okada denilen şaklaban beni eledi. Onun hayallerini suya düşürerek intikamımı aldım fakat ne kazandım? Hiçbir şey. Bir savaşı daha kaybettim. Ne uğruna bu savaşı kaybettim? Biraz kibir, biraz hırs. Bray'in varlığını sonlandırma arzusu, tepedekini yıkma hırsı bana yine kaybettirdi. Belki de direkt tepeye sıçramak yerine basamakları ilerlemem gerek. Eskisi gibi güçlü değilim. Kara Kitap bundan rahatsız. Fısıltıları duyabiliyorum. Bana güç lazımken yine kendimi büyük ışıkların altında buldum. Başarısız oldum. İnsanların hayatını yeniden karanlığa boyamam gerek. Sürekli düşüyorum ışığın ortasında. Sabır STG sabır. Onca kaybedilen savaştan sonra Kara Kitap hala düşmedi. Okada'nın acısı, senin zaferin. Onu desteklemek için ekran başına kilitlenen saf güreş hastası Asyalıların üzüntüsü, senin eserin. Sen kaybettiysen onlar da kaybetti. İnandıkları aptal güreş tutkusunu ellerinden söküp alacaksın. Umudum var mı? Karanlık ve Kara Kitap yanımda olduğu sürece mahkumum bu umuda. İnsanlığın kaybettiği evrenin hayaliyle döndüm. Yokuşlar dikleştikçe dikleşti, belki yolun sonu uçurum bilmiyorum. Kurtartılmayı bekleyen fanilerin acı çığlıklarını özledim. Bağlı oldukları değerleri parçalayıp onları özgür kılacağım.

m8py47u.gif

Zio Zagan'ın sesini duymaya başlıyoruz. Yine o içten sesiyle büyülüyor dinleyenleri. Sanki bilge bir adam, sanki dünyanın sırlarını çözmüş bir ermiş.

1ff494q.jpg

Zio Zagan:
Bay Tekniş Dövüş. Bağlı olduğunuz değerleri anlıyorum fakat o güreş türünün saflığı bitti. Karanlık tarafın bir numaralı hedefi olmuş bulunmaktasınız. İnandığınız o sahte güreş sizi kısıtlayan bir pranga. Gecenin en karanlık anında gökyüzüne bakın ve haikati görün. Karanlık size doğruyu gösterecektir. İçindeki karanlığı serbest bırak Okada. Gerçekler yalnızca o saf, güzel karanlıkta saklıdır. Hayatın tüm bilmecesi bakmaktan korktuğunuz karanlıkta çözüm bulacaktır. Uyandığınızda tamamen yenilenmiş ve aptal duygulardan arınmış olacaksınız. Dünyanın kendisi de bu karanlıktan oluşur. Siz faniler ışığı getirdiniz. Karanlıktan korkanlar, ışığı bulup ondan para kazandı. Her şey kazanma hırsıyla yapılır. İnanın bana siz de kazanmak istiyorsunuz. Kaybettiğiniz savaşların hepsi saf güreş bağlılığı yüzündendi. Sizi yenenler ise sonuç odaklı her şeyi yapmayı kabul ederlerdi. Karanlık, yalnızlıktır. Yalnızken çok daha güçlüyüzdür. Ayak bağı olacak zayıf bağlılıklar yoktur. Kendinizi beğendirmek zorunda olduğunuz topluluklar yoktur. Gözlerinden ışıltılarla iyi bir galibiyet bekleyenler yoktur, iyilik kazanacak umudu satanlar yoktur. Karanlığınızı reddederek onun yüceliğini küçültemezsiniz. Sen, insanlar için bir ışık olmak istiyorsun fakat dünya yeteri kadar çatlaklardan ışık saçan sahtekarlara sahip. Bu dünyanın ihtiyacı olan şey karanlık! Sahte maskelerin arkasına saklanan insanlar o maskeler ile sahte ışıklarını satıyor zaten. Sizin korktuğunuz şey karanlık değil, onun içinde saklananlardır. Öyleyse karanlığın içinde saklanan şeye dönüşün ve insanların korkusu olun. Bu dünya iyiliği hak etmiyor. İçinde yaşayan sahtekar insanlığın yaşaması gereken tek şey kötülük. Tepedekiler tahtında oturmuş dünyanın içindeki savaşı izliyor ve kadeh tokuşturuyorlar. Ekran başına geçtiklerinde ise ahlak satarlar. Liderleri ne ki halk o olsun. Sizler kandırılmaya muhtaç bir avuç koyunsunuz. Karanlığı suçlayıp asıl iblisleri oylarınızla seçersiniz. Bizler hakikatiz. Karanlığın saf ve dostane taraflarıyız. Lüks elbiseler, ışıltılı hayatlar yaşayan o sahte liderleriniz gibi olmadığımızdandır nefretiniz. Yıldızlar, karanlık olmadan parlayamaz evlatlarım. Bu evrenin karanlığı her daim sizinle olacak.

gvdhylc.jpg

Kameralar Kara Kitap'a zoom yaparken karanlığa gömülüyoruz.

Oynadığınız Karakterin Adı
Dark STG
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi