- Konular
- 253
- Beğeni sayısı
- 2,069
- PG Nakit
- 935
- RPG Karakteri
- Carlito
Kamera merdivenin altından açılır. TV World Title demir korkuluğa asılı. Carlito birkaç basamak yukarıda, kemerden daha yüksekte duruyor. Bir müddet sessizlik oluşturduktan hemen sonrası...
"Size kulaklarınızın aşina olmadığı bir şey söyleyeyim mi? Adına bu güreş denilen hayatımızın merkezinin tüm platformlarında alışık olunmayan bir şey... Çoğu güreşçi, her promotion'da bir kemer taşır ve bu renginden, tasarımından, itibar ve önemine göre değişkenlik gösterir. Fakat bu diyeceklerim bunlardan farklı, tüm bilinenlerin dışında. Ortak paydası hepsinin şudur ki; bazıları unvanların altında ezilir, kimisi ona sarılır ve kendi üzerlerine bir kimlik olarak yapıştırır, inşa eder. Kendilerini kaybederler... Ben hepsinden daha yukarıdayım, bugüne kadar tanıdığınız bütün şampiyonlardan."
Kemeri gösterir.
"Bu siktiğimin şeyi herkes için bir basamak değil mi? Benim için değil hatta sadece bu değil. Bugün Bray Wyatt öküzünün belinde duran şey için de geçerli bu. Hiçbiri benim için bir anlam ifade etmiyor zira ben basamak değilim. Ben çıkan kişiyim, çoktan çıkmış ve zirvede konuşlanmış o kişiyim! Sahte kült liderler, fikirler ya da felsefi yaklaşımlar... Hadi ama benim kafam bunları kaldırmıyor artık, yıl 2026 be amına koyayım. Jeff bu kafaya bu şirkette sadece senin ulaşabileceğini hepimiz çok iyi biliyoruz, sebebi de çok açık onun için de geçmişte aldığın uzaklaştırmalara bir kez daha yakından bakmamız gerekiyor. Net değil mi bu? Kendini 2026 model bir değişik modifiyeli ECW Raven'ı sanan bir lavuktan bahsediyoruz babam yarım asır yaşına geldin, götünün kılları kadayıf tatlısı gibi oldu ama yenen ağzı ekşimtırak bir tatta bırakır cinsten. Sana bu unvan ve Royal Rumble'da çıkacağın ringdeki konumundan bahsedeyim mi kısaca, zira dünyada beyni tüberküloz geçirecek ilk insan olmaya ramak kalmışken bu hizmet benim vicdanımın tam ortasından, tüm güzel düşüncelerim ile geçmekte... Ağır olan unvan ya da başarımlar değil, onu kaldırabilecek ve o statüde sarsılmadan onu sımsıkı tutundurabilecek olan omuzlardır. Bunlar sen de artık yok. Evet eskiden bir stardın, bir dünya markasıydın, bir yığın hayranın vardı. Genç üniversiteli kızların altına girmek için analarını ve babalarını satacak, birbirlerini senin sikini yalamak adına öldürecek potansiyelde bir şan ve şöhretin vardı. Ancak her şeyin bir zamanı vardır ya, o da geçmiş zaman olarak hafızalara kazındı."
"Gülmemek için zor tutuyorum kendimi fakat fazla uzatmadan konuşmam lazım. Belli yaşı aşmış herkesin ortak kaderi diyeceğim ama aramızda çokta bir yaş farkı yok Jeffrey. Ben dün güreşe ya da dünya sahnesine adım atmadım. Olay tamamıyla mentalite kısmında bitiyor anlaşılan, sen romantik bir orta yaş budalasısın. Buraya adım attığın ilk günden beri takip ediyorum seni ve üzülerek söylemeliyim ki hep öyleydin fakat artık bu abes bir seviyeye geldi. İçindeki acıyı ve buhranı boktan ağzından çıkan kelimelerle sanata dönüştürmek istiyorsun, bunu pazarlıyor ve senin gibi geçmişten çıkamamış adeta geçmişin fosforlu gölgesi altında güreşin içinde kalmaya çalışan fanlarına satıyorsun. Onlar dünden buna razı, nasıl bir performans sergilersen sergile zaten hazıra konmuş bir biçimde onu yutacaklar. Zihin setleri senden farksız... Hatırlanmak istediğinin farkındayım, izim sürekli kalsın istiyorsun merak etme Jeff... Bu dünya durmadığı müddetçe sen ve güreşteki izin unutulmayacak ancak geri planda durmanın vakti artık. Ya yoo hayır emekli olup, siktir ol git baba ocağına demiyorum. Takıl buralarda, güreş yine ama hududunu bilerek, kafan ayık olduğu günler performans merkezinde yeni gençlere güreş eğitimi ver, ringe çıkıp ya da ne yarrağımda olduğun belli olmayan konumlarda özellikle genç beyinlere boktan mitolojini satmaya çalışma, ben yemem!"
"Şampiyon gibi kaybeden eski bir şampiyondan sonra onu bir şampiyon gibi kazanan ve elinde tutan bir adamdan bahsediyorum, aynaya bakarak ben onu görüyorum her sabah. Eskiyi geri getirme azmini anlıyorum ancak az öncede dediğim gibi miadını bu işlerde çoktan doldurmuş bir adama da elimdekini verecek, kaptıracak hatta devredecek halim ve niyetim yok. Hikayeyi devam mı ettirmek istiyorsun? Buna izin vermem ya da o yanındaki maloş karının amından kafasını kaldırıp yarın ringe gelebilirse Matt Cardona ne yapmayı düşünüyor? Bu kemer onun sikik erkekliğinin ispatı için bir onay ihtiyacı görevi mi görüyor? Öyleyse de yarından sonra yine maloşunun yanında zırlamaya devam edebilir, hala yanında kalmaya devam edecekse tabii... Bense bir eşiğim beyler. O eşikten geçen biri olarak sizin zırvalıklarınızla kaybedecek bir saniyem dahi yok. Royal Rumble'da o eşiğe de dört adet -ki ikisi şaşı olabilir garantisini veremem- göz yek vücut ringin zemininde olacak şekilde, maç sonu hüsran dolu bakışlarla bakacaklar. Ben ise o eşiğin çizgisinde pyroları patlatırken bundan fazlasıyla zevk alıyor olacağım."
Carlito eliyle kamerayı itiyor ve kamera yere düşüyor.
- Oynadığınız Karakterin Adı
- Carlito