RPG Kavimleri Yok Edecek Savaş

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
ff713b6c472a66b8ac25c68cc2c42362.gif

Kameralar, kara sisin ele geçirdiği bilinmeyen bir ormanın içinde. Hızla ilerledikten sonra nihayet eski ve bilge bir ağacın tepesinde duruyor. Kameralar yavaşça aşağı iniyor ve...

edcypvf.png

Bu Dark STG ve Zio Zagan! Dark STG yerde odaklanmış bir şekilde dururken Zio Zagan ise kitabı okuyor.

Zio Zagan:
Bir zamanlar Kazuchika adında bir küçük dünya kralı varmış. Bu krala güçlü olduğunu o kadar aşılamışlardı ki meydan okumadan meydan okumaya gidip kendi krallığını oluşturmuştu. O küçük dünyasının kahramanı oydu. Japonya denilen güreşin şarlatanları yuvasında kurduğu krallık o kadar boğuyordu ki onu artık daha fazlasını da istemeye başladı. Faniler budur. Bir verirsin iki ister. Krallığa ikna edilen Kazuchika, ülke değiştirmeye karar verdi. O, güçlüydü. Güreşin kralı oydu artık. Arkasındaki sahtekar topluluk ona bunu aşılamıştı. Zaferden zafere koşan Kazuchika, kafesine sığamadı. PGW denilen kurtlar sofrasına oturdu. Strongman'in gazabından kaçamadı. Sudan çıkmış balığa dönen Kazu, etrafına saldırmaya başladı. Evet, evlat. Gerçekler burada yüzüne vurdu. Japonların, onu şişirdiği gibi bir kral olmadığın ortaya çıkmıştı. Kendi dünyasının kralı, fanilerin gerçek savaş alanında bir işçiye dönüşmüştü. Küçük organizasyonların yüzü olmak burada bir hiç değerinde. Kral Kazu, ne olduğunu anlamadan dalga konusu olmaya başladı. Strongman, onun için bir işçiydi ve ona kaybetmişti. Gerçek dünyanın savaşından bihaber olan kralın düştüğünü gören Japonlar güreş eğlencesini seyretmeyi bıraktı ve kendi iç dünyalarına döndü. Saf güreş adını verdikleri aptal terimden fazlasını bilmeyen bu adamlar, o ringi kirletiyor. Royal Rumble'da ise tekmeler, yumruklar mı Kazuchika'yı kurtaracak? Hayır, hayır. O da kirlenecek. Hayatta kalan olabilmek için türlü yollar deneyecek. Bunu inkar etme sahte savaşçı. Düştüğünde ise gözün dönecek ve içindeki karanlığı serbest bırakacaksın. Döngü budur. Savaş meydanında iyilik yoktur. Ölüler ve sağ kalanlar vardır. Sağ kalan olmak için kirlenmek zorundasın. Kara Kitap bunu buyuruyor. Büyük savaş öncesi zafer sarhoşu olman seni basit bir yem olmanı sağlayacak.

8l9a4s1.png

Dark STG: Hikayeler bitmez Zagan. Savaş öncesi hazır olması gereken birçok değişken vardır. Karanlığın içine girdiğinde bunu görüyorsun. Bu dünya yeteri kadar teknolojiye, partilere ve ışığa teslim oldu. Artık karanlığın yükselme zamanı geldi. Bu dünyaya tekrar döndüğümüzdeki amacımızı unutma. Savaştı ayakta kapatıp yarım kalan hikayeyi yeniden şekillendirmemiz gerek. Kara Kitap daha fazla bekleyemez. İçimdeki savaş arzusunu durduramıyorum. Daha fazla faninin ayaklarımın altında çığlık atmasını, kurtulmak için kurtarıcısına yalvarmasını istiyorum. İnsanlar kurtarılmayı beklerken o kadar çaresiz gözüküyor ki o görüntüyü özlemiş olmalısın. Faniler birer birer Rumble'dan atılırken yüzlerindeki umutsuzluğa iyi bak ve bundan keyif al. Kara Sis, yaklaşıyor. Önüme geleni o sise çekeceğim. Rumble gecesi tam bir katliam olacak. Acılar, kalp kırıklıkları, başarısızlık. O gece tam bir şölen olacak. Kısıtlı zaman kafeslerine sıkışmış fanilere bir kabus gibi çöküp hayallerini söküp alacağım. Bizim savaşımız bitmez. Önümde duran herkes benim için bir düşmandır. Bu amacımı yerine getirene kadar durmayacağım. Izdırap Tanrısı durdurulamaz. Kaderinizden kaçamayacaksınız. İster Bray ister Dominik ister Hardyler. Kim olursa olsun karşıma çıkanı kıracağım. Küçük kız Liv'i gördükten sonra Dominik'in erken emeklilik kararı almadığı ne malum? Fikirler değişir mi dersiniz? Dargon T'nin ezip gönderdiği adamın mentali ne durumdadır şu an? Peki ya Bray? Vadesi dolmuş, uzatmaları oynayan bir köylü gibi görünüyor. Geçmişi konuşup geleceğe dair hiç umudu kalmamış bir adam. Bu evrende bizler hariç herkesin kısıtlı zamanı vardır. Sanki seninki de doluyor Bray. Kara Kitap, senin hakkında final kısmına geçti. Bu... Bu sana ufak bir ipucu olsun. Gözden kaybolmuş şampiyon.

q6bvn75.jpg

Dark STG: En çok da kahramanlık rollerine girenleri seviyorum. Sahi ya kahraman dediniz de Matt Hardy diye bir amatör vardı. Büyük kötüyü durdurma görevi ile güreşe geri dönen bir aptal. Bana karşı gelip her zaman çizgisinde yenilen bir düşmüş kahraman. Geçen seneki Roman Reigns faciasından sonra bu seneki Rumble büyük anlam taşıyor. Düşmüşlerin, umuda tutunanların savaşı olacak. Hepsini yıkan ise ben olacağım. Karanlığın o soğuk dokunuşunu bedenlerinizde hissedebiliyor musunuz? Geliyor... Kara Sis kapıda. Önlenemez olan şey bizlerin yükselişi. Sizlerin o zavallı kafeslerini sizinle birlikte parçalayıp geçeceğim. Durdurulamaz olandan nasıl kurtulacaksınız ki? Eski karanlık ordumla da yüzleşmeyi dört gözle bekliyorum. Birçoğunun tekrardan göze batmaya başladığını görüyorum. Başarısız deneylerden fazlası değillerdi. Bu yükü omuzlarında taşıyamayacak kadar zavallılar. Onlar bu arena için yalnızca eğlence unsuru olabilirler. Dark Mundo seni özellikle o ringde bekliyor olacağım. Yüzyıllık karanlık egemenliğinin en başarısız deneyi sendin. Dalga konusu olmaktan öteye gidemeyecek zavallı bir yaşam formusun sen. Fanilerin zavallı hayatları yüzünden bir gururu oluyor, küstahca. Sende o gurur bile yoktu. İçine baktığımda tamamen boş bir et parçasıydın. Sende o hırs dahi yoktu. Büyük savaşta sen de yok olacaksın. Kapıdaki savaşta en ön safta olacağım. Karanlık, benim tek yoldaşım ve birlikte dünyaları kasıp kavuracağız. PGW ise yalnızca ufak bir öğün olacak. Çok daha fazlasını fethedeceğim. İngiltere, Meksika, Şili, Japonya... Bu şirketi taşıyan tüm ülkeler yükselişimi çaresizce izleyecek. Bu evren karanlığımla yeniden şekillenecek.

ancp7xi.png

Zio Zagan kitabı kapatıyor ve ikili sisin içine doğru ilerliyor. Biz de bu görüntülerle ikilinin konuşmasının sonuna geliyoruz.

Oynadığınız Karakterin Adı
Dark STG
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi