RPG Uyanış

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,231
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG

Kameralara geçmişten görüntüler geliyor. Tarih bilinmiyor. Bu görüntüler oynarken arkada huzursuz edici bir melodi çalıyor.

gje52pb.jpg

Kameralar karanlık bir mahzende. Göze çarpan ilk şey bembeyaz bir surat! Ölü gibi bakan bir surat. Elinde Kara Kitap. Bu... Bu Zio Zagan! Sanki bu dünyadan değilmiş gibi bir varlık.

Zio Zagan:
Uyanış... Kara Kitap zamanın geldiğini bildirdiğinde gerekeni yapmam uygun görüldü. Bu dünya... Bu dünya çürüyüp gidiyor. Onu görebiliyorum. Ben... Ben Kara Kitap'ın gözleriyim. Evrenin yozlaşıp yok olduğunu... yok olduğunu görüyorum. Karanlık çökerken insanlar dağılıyor. Ne zavallılar ki ne karanlığa kucak açıyorlar ne de ışığı yayıyorlar. Ölümlüler budur. Hayatlarının düzeni yıkılınca bir şey yapamazlar. Yardım dilenip kendileri bir şey yapmaz. Karanlık yükseliyor. Dünya yeniden karanlığa gömülecek. Bu dünya bir zamanlar karanlıktı. Sonra insanlar düzeni bozdu. Bozdukları düzenden şikayetçi olup doyumsuzlukları ile evrenimizi kirlettiler. Bu evren bizlere ait. Karanlığın evlatlarına. Siz, disko ışıklarına aşık ölümlüler evrenin kilidini kırıp onu bozdu. Bize bugün kötü diyenler yarın en ön sırada bize tapacak olanlardır. Dünya değişecek. Karanlığın doğuşunu hissedebiliyorum. Kara Kitap'ın emriyle bu evrene diz çöktürüp onu özüne döndüreceğiz. Bizler efendileriz. Bu evrenin asıl sahipleri olarak tasmanızı sıkılaştırmaya geldik. Görüyorum... Her şeyi görüyorum. Karanlığın içinde olanı görüyorum. O... Geliyor...

1ff494q.jpg

Karanlığın içinden Dark STG beliriyor! Ciddi bir ifade var yüzünde. Dark Sister'ın yok oluşunun hüznü, Kara Kitap'ın gözü Zio Zagan'ın dünyaya düşmesi ile gelen gurur ve evreni ele geçirme hırsı. Tüm duygular onun yüzünde birleşmiş durumda. Tüm evrenin yükü omuzlarında. Bir yanı karanlık, bir yanı ayrılık. İstese de olmuyor, savaşsa da olmuyor. Yarattığı tüm karanlığı kaybediyor. Mundo, Carlito, Priscilla, Gibki. O, yine burada. Dark STG! Bu sefer yanında yüzyıllar boyu yoldaşı olan Zio Zagan var. Gözlerini boşluktan yavaşça kaldırıyor. Usulca bakışlarını sağına çeviriyor ve karşısındaki Zio Zagan'ın yüzünü süzüyor. STG'nin yüzünde yıllar boyu uzak kaldığı yoldaşını görmenin huzuru ve onun yeniden uyanışına görmenin gururu var.

sp5rbd8.jpg

Zio Zagan'ın pençeleri parıldıyor. Karanlığı aydınlatan tek şey ölü gibi bembeyaz suratı ve pençeleri. Elinde Kara Kitap'ı sıkıca tutuyor. Dark STG'ye bu kitabı uzatıyor fakat STG kafa sallıyor ve bir adım öne çıkıyor.

Dark STG:
Dünyadaki her bir birey bize diz çökene kadar durmayacağım. İçimdeki gücü hissediyorum. Izdırap Tanrısı yeniden burada ve gereken her şey tamamlandı. Gücün, damarlarımda aktığını hissedebiliyorum. İğrenç hayatlarınızı mahvetmek için bir kez daha uyandım ve bu sefer yıkım çok daha acımasız olacak.

nnsil96.jpg

Dark STG pelerininin kapuşonunu kafasına geçiriyor ve karanlıkta bir kez daha kayboluyor. Zio Zagan ise ifadesiz bir şekilde kameralara bakarken görüntülerin sonuna geliyo-

- bilinmeyen bir tarih, bilinmeyen bir evren -

ruz.

Oynadığınız Karakterin Adı
Dark STG
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi