RPG My Time Is Now

jusweque

tdh
Konular
24
Beğeni sayısı
1,209
PG Nakit
100
RPG Karakteri
John Cena
Işıklar kapanıyor. Seyirciler heyecanla girişe yöneliyor ve bekliyor. Bu sırada bir müzik duyuluyor ve video yayınlanıyor.

Başta videoyu bilmeyen seyirciler Dominik Mysterio'yu beklerken yuhalıyorlar, ama biraz sonra John Cena ters köşesi ile tezahüratlar artıyor. Arena yıkılıyor.

🎶 YOUR TIME IS UP, MY TIME IS NOW (NOW, NOW)
YOU CAN'T SEE ME, MY TIME IS NOW (NOW, NOW)
IT'S THE FRANCHISE, BOY I'M SHININ' NOW (NOW, NOW)
YOU CAN'T SEE ME, MY TIME IS NOW! (NOW, NOW) 🎶

Cena1_crop_north.jpg

John Cena girişte görünüyor. Büyük bir pop alıyor. Cena kemeriyle beraber seyirciyi selamlıyor, sonra da koşarak ringin içine giriyor. İplerden sekiyor ve klasikleşmiş tauntları ile beraber girişini tamamlıyor. Cena biraz sonra köşeye çıkıyor ve kemerini havaya kaldırıyor. Büyük bir çoşku var arenada. Cena onlardan daha çoşkulu.

hq720.jpg

John Cena: Yıllar sonra... Tam 9 yıl sonra, bir ana kemer daha yeniden omzumda. Bu his... Tarif edilemez derecede harikaymış! (Cheer artıyor) Tüm arenanın "John Cena" diye haykırması kulaklarımdan hala silinmedi. (Bu sırada tezahüratlar yükseliyor, John bir süre susarak seyirciye gülümsüyor ve onların tezahüratlarını dinliyor). Belki de her hafta aynı desteği gördüğüm için bir daha silinmeyecektir. (Gülümsüyor). Teşekkür ederim, her birinize çok teşekkür ederim. Her hafta beni bıkmadan, usanmadan destekleyen siz seyircilere minnettarım. Bu arena... Burası gerçekten büyülü. Bu büyü sizin eseriniz, bu yarattığınız Cena'nın da sizin olduğu gibi.

Tezahüratlar yükseliyor.

W1IftF7.jpg

John Cena: Hani herkes geçmişi düşünüp şöyle bir efkarlanır ya, eskiden yaşanan o güzel anlardan sonra şimdiki zaman çok yavan gelir. Ben... Ben öyle hissetmiyorum. Bu kemeri alana kadar, Prens olana kadar böyle değildi. Ama o geceden sonra... İnanın bana, kanımın akışı bile bir başka hale geldi. O taçla beraber 30 yaşımdaki o en hareketli, en ölümsüz dönemimdeymişim gibi hissetmeye başladım. Bir yandan Bray Wyatt bir yandan Dominik... PGW izin verse ikisine de aynı anda meydan okumak isterdim. Kendimi o denli durdurulmaz hissediyordum. Prens tacını kaybettiğim gece bile bu kemeri kazanacağımı çok iyi biliyordum. Ama o gecenin zorluğunu asla unutamam. Herkes hüzünlü bir şekilde bile olsa beni destekliyordu. Bense koca bir adam olmama rağmen o kemeri kazanamadığım için hırsla etrafı devirmek istiyordum. Küçük bir çocuk gibi duygusaldım. O kemeri istiyordum ve onu alamamıştım. Alacağımı biliyordum, ama bunu yılbaşından önce alamamak beni mahvetmişti. Bir ara başka düşünceler kafamı tırmaladı. Prime Cena? O burada yok muydu? Gerçekten de onların söylediği gibi geçmişte kalmış bir güreşçi miydim? Artık Alumni kadrosunda mı olmalıydım? Yaşıma rağmen hala Prime Cena gibi güreşemez miydim? Onun gibi başarılar elde edemez miydim? Bir daha başarı elde edemeyecek miydim? Ben... Ben artık o değil miydim? O gece... Belki de ruhumun en karanlık gecesiydi. Ama bu fikirlerden hızla geri döndüm. Yıllar önce yaptığım gibi, kalktım ve daha fazla çalıştım. Rakibi yenmem yetmezdi, yapılacak hileleri de yenmeliydim. Hakem bana karşı olursa onu da yenmem gerekirdi. Gerekirse tüm dünyayı yenecektim ve hakkım olanı, onu alacaktım. O maçın tüm sorumluluğu bendeydi ve bunu sırtlandım. Money in the Bank gecesi işte bu motivasyonla rakiplerimi alt ettim ve yoluma çıkan tüm zorluklara rağmen asla pes etmeden bu koca altını sonunda kucakladım. Çünkü ben, Prime Cena'ydım!

Cena kemerini havaya kaldırıyor, seyircilerden yoğun tezahürat var. Bir süre es veriyor, sonra da keyifle devam ediyor.

MV5BY2RkYjYxNjgtZDk2OS00YmFlLWIzNjAtODgyZmYxYzlkN2Y2XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

John Cena: O gece başarılar elde eden yalnızca ben değilim. Haftalardır burada varlık göstermeye çalışan, intikamını almak isteyen Balor ve Carlito için de harika bir geceydi. Nihayet takım şampiyonluklarını kazandılar ve Dominik'e ait olan diğer kemerleri elde ettiler. Dostlarımı tebrik ediyorum. Geçen ay Dominik ile olan mücadelemde birlik olup aynı hedefe ilerlemiştik. Bu çok keyifliydi. Onlarla harika bir trio olduk. Eğer birilerine sırtımı yaslamam gerekirse, biliyorum ki onlar yanımda olacaktır. Aynı, bir aksilik olduğunda Dominik ve El Grande Americano'nun etrafımda gezip beni tekmelemeye çalışacağını, beni daha da aşağıya çekeceğini bildiğim gibi... (Boo yükseliyor). Sahi... (kameramana dönerek) Ilja idi değil mi? (Kameraya dönüyor) Neden maske takıyorsun adamım? Adını gizlediğin gibi, yüzünü de gizleyerek neler yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Ve özellikle... Bana karşı takıntını hala çözemedim. Zirvedeki adamlar her daim ana odak olur, bunun farkındayım. Ama... Senin sorunun ne dostum? Dominik bile kemeri kaybettikten sonra, ki aynı gece üç kemer kaybetti, bu kadar üzülmemişti. Yoksa annen seni terk eden babanın ben olduğumu mu söyledi? (Karışık tepkiler geliyor). Yoksa WWE kariyerinde belirli bir seviyeye gelememende ben mi etkili oldum? Belki de Vince'e olumsuz bir yorum yapmışımdır. Beceriksiz bir adam olduğun gerçeğini söylemişimdir. (Kameraya iyice yaklaşıyor). Bilmiyorum, Dragunov. Ama ben bu kahve, maske ve nefret üçlüsünden çok sıkıldım. Eğer sahi bir dövüş istiyorsun önümüzdeki İngiltere şovunda karşıma çık ve bu koca altın için savaş! (Cheer yükseliyor, Cena seyirciye dönüyor). Çünkü Dominik denen o metamfetamin serserisine bir rövanş hakkı verilmeyecek!

Seyirciden daha da yoğun tezahürat geliyor.

SD_741_Photo_002.jpg

John Cena: Prime Cena... Hissediyorum. O kan damarlarımdan akıyor ve bu serüvenin basit bir emeklilik reigni olmadığını biliyorum. Herkesle güreşmek istiyorum. Tüm roster'a karşı bu kemeri korumak... Kolay değil, her hafta büyük savaşlar vermek gerçekten zor. Ama bunu başarabileceğimi biliyorum. Hatta... Sanki bunları başarmışım gibi hissediyorum. Dominik, hepimiz nefret etsek de güçlü bir rakipti. Şimdi etrafıma bakıyorum da, gözüm ondan daha da yükseklere çıktığında onu görüyorum. (Cheer geliyor). Evet... Tahmin ettiğiniz biri... Bu kemeri kanımın son damlasına kadar savunacağım. Başarısız cash in yapan Dark STG'ye karşı, yağmur duasını bir türlü tutturamayan Okada karşı... Aralarındaki sorunları bir türlü çözemeyen Sami Zayn ve Val Venis'e karşı. Royal Rumble... Önümüzde büyük bir güreş etkinliği var. Matt Hardy bu gece 29 adamı devirip benim karşıma çıkmak isteyebilir, bu kemeri ona karşı da koruyacağım. Ya da Dark STG bir de şansını Steve Gibki olarak denemek ister. Belli mi olur? MJF bile iki ana kemerin ortada olduğu bir maçta benimle karşılaşmak isteyebilir. PGW sürprizlerle dolu. Hepsini mağlup etmek istiyorum. Edeceğimi de biliyorum. Fakat siz de biliyorsunuz ki Money in the Bank gecesinden ağır yaralı çıkan bir roster var. Benim en büyük zaferi elde ettiğim gece, World Heavyweight Championship'i Dominik'in kucağından çekip aldığım gece hemen hemen herkes dibi gördü. Artık ayağa kalkıp savaşacaklar. En büyük mücadeleleri verecekler. Ben... Bu ölüp ölüp yeniden dirilmiş kadroyu yeniden öldürmek zorundayım. Bunu başarmadan ona gitmem mümkün değil. Çünkü WrestleMania'ya bu şirketin en büyük savaşan şampiyonu olarak gideceğim. Fakat o gece... Bu saydığım isimlerle işim bittikten sonra onu istiyorum! (Cheer). O geceye kadar diğer herkesi ekarte edeceğim. Royal Rumble galibini bile... Çünkü onların hiçbiri beni motive edemez. Şu an, yıllar önceki büyük rakibim kadar kimse bende güreşme iştahı oluşturamaz (Seyircilerden cheer geliyor). Mesajını aldım, dostum. Biliyor musun? Bunu gerçekten istiyorum.

Seyircilerden yoğun tezahürat var. Cena hafifçe gülümsüyor. Arena yıkıldı yıkılacak.

RAW_1066_Photo_004.jpg

John Cena: Bray Wyatt! (Cheer artıyor). Prime dönemini yaşayan bir başka isim daha... Ben yıllar sonra o güzel günlere yeniden dönerken o şu an kendi tarihini baştan yazıyor. Modern çağın en uzun süreli şampiyonu... PGW ile birlikte WWE'deki kadar uzun süreli saltanatlar hiç izlememiştik. Bu adamla beraber eski günlere yeniden döndük. Aynı zamanda onun yenilmez olduğu gerçeğini kabullendik. Ama Bray henüz John Cena ile karşılaşmadı. Bu maçın gerçekleşmemesi için hiçbir sebep yok. Beni Güney'e çağırdığını biliyorum Bray, emin ol bunu ben de çok istiyorum. Fakat bu sefer bu ziyaret gerçekleşirse, diğer rakiplerim gibi sen de beni göremeyeceksin.

RAW_1067_Photo_128.jpg

John Cena kameraya dönüyor ve "You Cant See Me" işaretini yapıyor. Ardından kemerini havaya kaldırıyor. Müzik çalarken Cena seyircilere dönüyor ve tauntlarını atıyor. Onları selamlarken Prestige Grand Wrestling kameraları kapanıyor.​

Oynadığınız Karakterin Adı
John Cena
Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 9)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi